Şimdi Ara

İnternetten para kazanmak isteyenler kesinlikle okumalı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun süredir bu işlerle uğraşıyorum ve tecrubelerimi sizinle paylaşmak istedim:

    Öncelikle şunu kavramamız gerekiyor çalışmadan veya işe sermayenizi yatırmadan para kazanamazsınız.

    Şu an bu formda bu kategoride birsürü reklam göreceksiniz inanın içim acıdığı için bunları yazıyorum :) bu reklamların hepsi para kazandırır !!! ama .....
    aması bazı işler çook uzun vadede size 3-5 kuruş kazandırır bazıları çok küçük bir kitleye hitap eder bazıları ise fazlasıyla uğraş ister.

    1.kural : "Bu yazıyı sonuna kadar okumayacaksanız şimdiden kapatabilirsiniz. " Bu ve benzeri yazıları görürseniz kaçın :)
    Bu kalıp o işle uğraşanlara verilen örnek metinlerin başlığıdır. Yani tam bir üye avı . Bunu yazan kişi üye bulup para kazanmaya çalışıyor onu da bir başkası bulmuş onu da bir başkası ve sen son halka olacaksın en zor iş sana düşecek seni davet eden adamdan 10 kat fazla çalışman gerekecek ama artık üye bulmak da çok zor oldugu iiçin belki de 3-5 kurus kazanmak için 20 kat fazla çalışman gerekecek.

    2.kural : "Anket doldurarak para kazanın! " içerisinde "anket" geçen bir başlık hatta metin görürseniz yine kaçın :)
    Anket sistemleri kazandırmaz!! Hele anket kitapları hiç para kazandırmaz. Kim ne derse desin. Anlamadığım nokta ben böyle bir hataya düşmedim ama düşenler de hakkını aramıyor ya da bu işe düşecek arkadaşlara engel olmuyorlar.
    Hele bir de Türkiye'de yaşıyorsanız anket işi ile uğraşmayın paranıza emeğinize yazık.
    Bununla ilgili hazırlanmş e-kitaplarda yüzlerce anket sitesi görürsünüz yarısı ücretsiz yarısı ücretlidir bu sitelerin. Ücretsizlere yanaşmayın! Onlarca ücretsiz siteye bizzat üye oldum para kazanamadım anket yollanmıyorrr yollansa bile 1 ya da 2 tane ödeme almak için se 50-100 arası anket doldurmanız gerekiyor (ortalama olarak konuşuyorum) elektrik paranıza yazık :)
    Ücretli anket siteleri her biri min 45 tl den başlar ve oradaki durum da buradan farksızdır. Sizce mantıklı mı ? E kitaba da para verdiniz :)

    3.kural :"PTC sitesi tıklama başına para alın " PTC sitelerinde para kazanmanın en kolay yolu referanslarla kazanmaktır. Referanslar ise en zor yoldur :) ve riskli :)
    Referansı ister kendiniz kaydedersiniz ister parayla alırsınız. Kendiniz kayıt ederseniz şöyle bir senaryo çıkacak ortaya 1 haftadır uğraşıyorsunuz 1 üye kayıt ettiniz ve siz diğer insanlardan farklısınız ve azimli zor bela 1 ref buldunuz ama o sizin kadar azimli değil :) 2 gün tıkladı adam ortada yok :( hesabınız 0.48656 $ :D azim gayret çaba 3-4 hafta düzenli tıkladınız maks. hesabınınız 3$ :) kaliteli 1-2 sistem 1$ aşınca odeme yapıyor diğerleri daha yüksek sınırlar koymuş.
    Yada direk 20-30 $ vererek referans satın aldınız onlar da 1 hafta tıkladı aman allahım hesabınız 9 $:D Hala zarardasınız :) çok kafa patlattım değil mi ?
    Kafanız patladıysa PTC nin yanından bile geçmeyin intihar edersiniz :)

    4.kural : "Satış ortaklığı ile zengin olunn !!!" Burada herşey değişiyor. SAtış ortaklığı zengin yapar ama kimleri ? "Satış ortaklığı" buraya dikkat etmenizi istiyorum buradan zengin olan insanlar vardır ancak bunların sayısı baya azdır. Bu sistemde çok fazla emek harcamak gerekir ürün satacaksınız sonuçta size ne kadar müşteri peşinde koşmayacaksınız densede bunları fazlasıyla yapacagınızdan ve bu sistemin tamamen ürün pazarlamaktan ibaret olduğunu bilmelisiniz. Ürün satmak ödeme kanıtlarındaki kadar kolay değildir yok fazla giremedim de 1000 tl olmuş yoksa 5000 fln .p yani neden hepsi sonradan bakamıyor biliyormusunuz ? Sistemin sürekliliği yok biz de insanız sonuçta adamlar uğraşmaktan yoruluyorlar ya da yaşlanıyorlar :D Ama satış ortaklığı zor da olsa kazandırır ama zengin olmayı beklemeyin derim.

    5.kural : "a, b, c network ile para kazanın" Buradaki firma Network Marketing firmasıdır "ağ pazarlaması" anlamına gelir. Yani ne derlerse desinler ürün alıp satmak istemiyorsanız "network" ü de görünce kaçın.
    Birçok network firmasında çalıştım su an kullandıgım bir firmada Network Marketing'in ne anlama geldiğini öğrendim. Ürün satmazsanız para kazanamazsınız! Birde bu firmaların gurupları oluyor insanları kandırıp uye olmaya ikna etmek için kullandıkları odalarına düşerseniz size ürün satışı dışında çok cazip teklifler sunarlar size işe bir girersiniz ki ürün almadan hep çalışmadan olmuyor hatta çalışınca da olmuyor. Bu yazıyı okuduktan sonra üye bazlı sistemlerde çalışmayın derim :) Artık insanları işe çekmek (bir nevi hayal tacirliği yapmak ) çok zor. Zaten bir ön yargı vardı boş işlerle potansiyelimizi kaybettik artık kazandıracak işleri de göremiyoruz. Sonuç olarak ürün satamam diyorsanız network de yapmayın.
    Ürün satmak da zor artık market pazar vs. çok fazla ürün var çevremizde ve bu işlerle uğraşan yüzlerce kişi :) Seçtiğiniz firmanın ürünleri çok kaliteli olmalı hepsinden ucuz sağlıklı ve kaliteli olmalı. Bildiğim 1-2 firma var isteyen pm ile ulaşabilir. Ama unutmayın ürün satacaksınız :)

    6.kural : "Referansımla üye olun sizden kazandıgım parayi size yollayacağım" benzeri şeyler görürseniz de sadece adamın son çaresi kazandıgı parayı size vermek oldugunu düşünün yeter roman yazmama gerek yok :D

    7.kural : "Hyip siteleri,günlük aylık faiz veren sitelerden uzak durun" Bunu da uzatmayacağım eğer çalıştığınız firma düzenli ödeme yapıyorsa kazanırsınız ama firmaları takip etmek çok zor bazıları 1 hafta bile dayanmadan scam oluyor odeme yapmıyor ya da kapanıyor. Dikkat ederseniz çoğu yerde "sağlam,güvenilir hyip sitesi" diye bastıra bastıra söylerler ki farklı oldugu görülsün ama farklılıgı firmaya para yatırana kadar görülüyor nedense :)

    8.kural : "2 kişi davet edin o da 2 kişi davet etsin 4 o da davet etsin.... zengin olun" Kesinlikle eminim ki bu tür sistem görürseniz üstüne para da verseler kaçmalısınız. Bunu şema halinde de gösterebilirler ama işler o kadar kolay olmuyor arkadaşlar siz 2 kişiyi bulamıyorsunuz ki bulduğunuz kişi 2 kişi bulsun :) Hiç unutamıyorum 1 yılımı verdim işe restimi çektim çıktım bakayım dedim sonra neler oluyor (ben 1 yılda en fazla 5 üye fln yaptım ) adamlar diyor ki 5 adımda 1023 üye 2 kişi bulun başlayın bekleyin destek olun vs :D çok komikti ya :) Arkadaşlar bu tür sistemlere sakın yanaşmayın derim

    İçinizdeki para kazanma duygusunu öldürdüysem kusuruma bakmayın en azından şurada 10 dakikanızı kaybettiniz aylarınızı ya da yıllarınızı değil :)

    Ama ben internetten düzenli olarak kazanıyorum arkadaşlar isteyenlere yardımcı da olabilirim her türlü sorunuzu cevaplarım aklıma geldikçe de madde ekleyeceğim.

    Arkadaşlar tavsiye edebileceğim farklı 1-2 sistem var bana para kazanma isine ayıracağınız butceyi veya zamanı yazarsınız yardımcı olurum size ;)

    Son olarak da internetten para kazanmak istiyorsanız illia da bir firmaya çalışmanıza gerek yok site kurup para kazanma gibi işlerle de uğraşabilirsiniz.(Ben website işleri ile pek uğraşmadım çünkü site kurmak biraz bilgi ister amatörce yapılan sitelerden para kazanmayı beklemeyin arkadaşlar :) )

    Herkese mutlu huzurlu ve bol paralı güler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasinscr -- 28 Temmuz 2013; 1:11:23 >







  • Güncell
  • Güncelll
  • GünCell
  • Güncelll
  • ptc ve anket



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperium -- 24 Ağustos 2013; 21:16:46 >
  • yeterli sayıda alt üye bulabilirseniz ve günde 1-2 saat online olursanız reklam izleyerek (sadece bilgisayarın başında bulunarak) para kazanabilirseniz. ''Cashfiesta'' adlı siteye üye olmak için link:

    http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=rustedfiesta

    burdan üye olmanız ve gerekli ufak bir programı indirmeniz yeterli zaten ingilizceniz varsa bütün yardımları siteden alabiliyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imperium

    ptc ve anket siteleri sence uğraşmaya değer mi? Orta düzeyde kazandırabilir mi?



    Bana kalırsa PTC sitelerine yanaşmayın. Anket sitelerinde ise firmaya bağlı olmakla beraber muhtemelen (Belirli bir ücretle girdiğinizi düşünüyorum) paranızı çıkaramazsınız. Ücretsiz siteler de kazandırmaz. Ama üye yaparım diyorsanız ptc sitelerini deneyebilirsiniz. Ama PTC de de emeğiniz kazancınızdan binlerce kat fazla olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.