Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanmak (Güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
5.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1) THE-BUX



    Bugün size internetten para kazanma yollarından biri olan PTC(Paid To Click) nin en cok kazandıran sitesinden bahsediceğm.. Sitenin İsmi The-Bux
    Suanda PTC siteleri sıralamasında 1. sırada ve en çok kazandıran site yatırım yapmadan en hızlı kazanılan site.. Tabiki yatırım yaparsanız daha büyük kazançlar elde edersiniz..
     İnternetten Para Kazanmak (Güncel)

    Sitenin genel mantığı diğer ptc siteleri gibi reklam tıklayarak para kazanmaktır ancak bu siteyi diğer ptc sitelerinden ayıran bir cok özelliği vardır.Bu Sitede yatırım yapmayan insanında kazanması düşünülmüş ve kazanmak için cok cesıtlı yol var. Bunlardan Kısaca bahsediyim..



    Üstteki resme tıklayarak üye olabilirsiniz.. Yada ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    View Ads: Buradan reklamlara tıklayarak para kazanırsınız..
    PTSU: Burada size verilen talimatları yerine getirip 1$ kazanabilirsiniz
    Offers: Burada sponsorların belirlediği anket, program indirme, kayıt olma gibi seyler yaparak kazanırsınız.
    Referral Contest: Burada her hafta 75$ dağıtılır. Bu para o hafta en çok direct ref yapanlar arasında paylaşılır.
    The Grid: Burada 20*28lik bir fotoğrafta hediyeler gizlidir ve bunlara tıklayarak 2.5$ a kadar kazanç saglıyabilirsiniz. Günlük 20 hakkınız vardır ama uyelıgınızı upgrade ederek bu hakkı yukseltebılırsınız..
    Crack The Vault Game: Bu bir sans oyunudur 4haneli bir kod vardır eger kodu bilirseniz 250$ lık ödülün sahibi olursunuz.
    Watch Video And Earn: Video izleyerek para kazanmak için yapılmıştır.
    Traffic Exchange: Benim en sevdiğim sey budur. Boş zamanlarımda burada rastgele reklam tıklayarak para kazanırım hiçbir reklam limiti yoktur. Bu paralar dırek olarak hesaba eklenmez. Account Summary de Point yazan sekmeye eklenir 1000Point=1$

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    Her PTC de olduğu gibi referans sistemide bulunmaktadır. Siz hiçbir seye tıklamadan kiraladığınız refaranslar size para kazandırır. Bu sitede kiralık reflerın fıyatı oldukça uygundur 1rr = 0.15$ Rycle(Tıklamayan kiralik ref i degıstırmek)=0.05$ dır..

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    2) PLAYBUX



    Cok Kazanclı bir site.. Uye Olmak İçin Tıklayın !!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axerus -- 4 Eylül 2013; 20:40:34 >







  • Güncell
  • Bunu şöyle mi kullanıyoruz:
    Bir sitemiz var sağa sola yerleştiriyoruz birileri de tıklayıp para kazanıyor?
  • güncell
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _JaCK_SpaRRoW_

    Bunu şöyle mi kullanıyoruz:
    Bir sitemiz var sağa sola yerleştiriyoruz birileri de tıklayıp para kazanıyor?

    Hayır öyle değil. ptc siteleri tık başı para vermektedir. Ben başlıkta bahsedilen siteyi bilmiyorum ama ptc sitelerinde siteye üye olursun günlük reklamlar çıkar, reklamlara tıklarsın ve hesabına para gelir. Tabi reklam tıklayarak çok cüzi ücretler geliyor. Ancak ref olursa durum değişiyor, ref üzerinden de para kazanılabiliyor. Birisi senin aracılığın ile üye olursa sen onun tıkladığı reklamlar üzerinden de para kazanırsın.
    Ref sahibi olmak için illa birilerini üye yapmaya da gerek yok, ref kiralama diye bir sistem var yatırım yapıp(bir müddet sonra kazandığını yatırabilirsin) ref kiralayarak daha iyi kazançlar elde edilebilir. Ancak biraz sabır işidir. Ben probux sitesini kullanıyorum, internetten yaptığım araştırmalarda güvenilir olduğunu öğrendim. Referansım ile üye olmak istersen burayı refsiz üye olmak istersen burayı tıklayabilirsin.




  • Arkadaşlar internetten para kazanılırmı veya anket doldurarak ta para kazanılırmıy mış diyen veya yazan arkadaşlara kesinlikle ve kesinlikle inanmayın. Çünkü en basit örneği benim. Bu sitede öyle uzun uğraşılara da gerek yok size gelen anketleri okuyup cevaplayacaksınız iş okadar basit. Ne cebinizden beş kuruş para çıkıyor, nede vaktiniz ölüyor. Ne kitap veya herhangibir şey alıyorsunuz nede kandırılıyorsunuz. Sistem tamamen helal. Size önereceğim site tamamen türkçe güvenilir ve kazancıda çok çok güzel. 15-20 günde sadece 100 TL cik :)) (Not: Tabi bu sizin becerinize kalmış belkide 2-3 günde 100 TL cik :)) Valla ben bu parayı ne ptc nede diğer sistemlerde kazanabildim. Eğer sizde benim gibi az uğraşı ile sürekli olarak 100 TL kazanmak istiyorsanız http://adf.ly/QogUJ adresini ziyaret ediniz ve 2 dk da üye olarak kazanmaya başlayınız. Yok ben inanmıyorum bu para internetten, hatta anketten hiç kazanılmaz diyorsanız alın size aldığım 100 TL lik ödeme kanıtıhttp://adf.ly/W2vTb adresinde . Ödeme miktarınız 100 TL olunca 1 hafta gibi bir süre içerisinde belirttiğiniz banka hesabınıza yapılıyor. 2 dk da üye olup para kazanmak isteyen arkadaşlara duyurulur. Hepinize bol anketler bol kazançlar...




  • uçak bileti satarak internetten para kazanmak isterseniz BURAYA TIKLAYINIZ


    NOT: Yurtiçi uçak bileti başına 5 TL, yurtdışı uçak bileti başına 20 TL'dir. Hegün 1 adet yurtdışı bilet satsanız ayda 600 TL eder. Günde 5 adet yurtiçi uçak bileti satsanız aylık 750 TL yapar. Hem yurtiçi hem de yurtdışı bilet satarak aylık oturduğunuz yerden 1.500 TL ve daha fazlasını kazanabilirsiniz.

     İnternetten Para Kazanmak (Güncel)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucakbiletiks.com -- 16 Mart 2014; 6:33:22 >




  • Netlioo adlı bir sistem buldum 5 gün oldu üye olalı ve kazancım ortada
     İnternetten Para Kazanmak (Güncel)

    üye olmak için tıklayın.
     İnternetten Para Kazanmak (Güncel)




  • Merhaba Arkadaşlar. Facebooktan olsun, anket doldurarak olsun, yazı yazarak para kazanmak olsun ve daha bir çok ürünü barındıran Bloğumu ziyaret etmenizi rica ederim...
    www.her-eve-lazim.blogspot.com
  • Anket siteleri hakkında herşeyi ve YÜZLERCE GÜVENİLİR-ÖDEMEYE YAPAN (2$-20$) YERLİ YABANCI ANKET SİTELERİNİ SİTEMİZDE BULABİLİRSİNİZ.

    http://www.anket-siteleri.net/
  • uçak bileti için en güvenilir site olan ucakbiletikste, en ucuz fiyata uçak biletinizi satın alabilirsiniz. Ayrıca, site iletişimsayfasından irtibat kurup, aylık net 1.500 TL dahi kazanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucakbiletiks.com -- 16 Mart 2014; 6:35:44 >
  • uçak biletiuçak bileti Yurtiçi ve yurtdışı en ucuz uçak bileti fiyatlarını sorgulayabilir, rezervasyon ve satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Satış temsiciliği ve destek için iletişime geçebilirsiniz.
  • GooMass İle Netten Para Kazan
    GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti ile Para Harcamadan Kazanın !

    Etkili ve Güvenli Şekilde "İnternetten Para Kazanma Yolları" Nelerdir?

    Senelerdir internetten para kazanmanın püf noktalarını, yollarını ve ipuçlarını araştıran hemen hemen her yolu denemiş deneyimli biri olarak, Çok uzun zamanıma alarak edinmiş olduğum bir bilgiyi sizlerle paylaşmak ve sizlerede katkıda bulunmak istiyorum.

    Herşeyi bilmenize gerek yok bir zamanlar bende bilmiyordum bende okudum bende arastırdım belirli kişilerle konuşma yaptık kitaplar satın aldım ama sonuca ulaşmayı başardım. Bugün güzel bir makale yazarak sizlere ışık tutmak istiyorum.



    Google'da internetten nasıl para kazanılır,netten para kazanma gerçekmi,internetten para kazanma yolları vs. yazdığımız zaman abuk sabuk bilinçsizce yarım yamalak yazılmış yorumları görmek bariz mümkün.Bu işe yaramayan yorumlara aldadımta bu doğrultuda hedefe ulaşmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğruyor. İnsanın bu tadı tuzu kaçıyor daha yapmak istemiyorsunuz.

    Sonuç olarak internnetten para kazancam diye deneme yanılma yoluna başvuranlar bu işi başaramayan insanların en çok yakındığı konudur. Bu deneme yanılma size tecrübe kazandırır bundan hiç bi süphem yok. Yalnız size zaman kaybettirir ve yanlış bir yolda ilerlersiniz buda bizaman sonra bu işten soğutacaktır sizi. Sizde sosyal medyada internetten para kazanma ile ilgili bir yazı veya reklam gördüğünde bunun yalan olduğunu söyleyerek,kendi başarısızlığını koskoca sektörün üstüne atıcaksınız ve insanları yanlış yönlendirmiş olucaksınız.



    Arkadaşlar bunu gayet içten sölüyorum normal hayatta kazanamadığınız paraları internetten kazana bilirsiniz. Çünki internetten milyonlarca insan dolaşmakta sizin yapmanız gerek sadece seçtiğiniz ürünü güzelbi stratejiyle müşterilere satmak gerçekten bukadar basit. Çok büyük bi pazar bu istediğiniz her ürünü satabilirsiniz.


    Bakın ben Erzurumda Üniversite okuyorum, bir öğrenci olarak çok iyi paralar kazanıyorum. Aileme yük olmamak hatta para bile göndermek bana okadar gurur veriyorki anlatamam. Sizde ister öğrenci olun,ister ev hanımı,ister iş adamı herkese bu işten bir ekmek kapısı vardır.

    Düşünün Dünya'da internet kullananların sayısını hepsi saniyede milyonlarca kelime arıyor ve ürün satın alıyor. Bu büyük pastadan sizde küçük bir dilim almak istemezmisiniz ?.

    Gerçekten bu işe gönül veripte sonuca ulaşamayan arkadaşlar var ama halağ üzerine gitmeye devam ediyorlar.Öncelikle para kazanmak istiyorsanız hangi yöntemi uygularsak uygulayalalım bu işin ticarete dayalı olduğunu unutmayalım.Yani işin içinde bir alım satım söz konusu ise o iştede bir pay bir komisyon söz konusudur. Neden bu komisyon sizin olmasın ?



    Arkadaşlar ilk başlayanlar için söylüyorum para kazanmak için çalışmayın,küçük pasif kazançlar kazanmak için çalışın


    Ben bu işi yıllardan beri yapıyorum ben kazanmanın yolunu bu işi bilen ahbaplarımdan eğitim alarak öğrendim. Şuan bile yeni şeyler gördükce uygulamaya çalışıyorum ve sonra sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.


    Öncelikle okurlarım açık konuşmak gerekirse bu sektörden para kazananlar,nasıl kazandığını kimseye söylemezler. İnternette forumlarda yazılan yazılar bu işlerden para kazanmış insanlar değildir. Gün gelip bu işlerde geliştiğiniz zaman forumlardaki yazıların ne kadar işe yaramaz olduğunu sizde zaten anlıcaksınız.Nese uzatmayalım kısaca, kısa zamanda kazanmak istiyorsanız, bu konu hakkında sizlere çeşitli kendiminde kullandığı kaynaklar söyleyeceğim.Sizlere söyliceğim kaynak kitler sayesinde deneme yanılma yoluna başvurmadan konu ile ilgili profesyonel tecrübelerden faydalanarak, internetten para kazanmanın yöntemlerini ve yollarını en güzel şekilde öğreneceksiniz.





    Evet gerçekten para kazanmak istiyoruz peki ozaman bir başlangıç yapmak gerekirsek önce kendimize küçük pasif kazançlar sağlayarak bu işe başlamalıyız.Pasif kazancın ne olduğunu yaznın devamında sizlere bahsedicem.Hiç bir harcama yapadan günde sadece 1-2 saat geçirerek iyi paralar kazana bilirsiniz.

    Bu konuda önereceğim en güvenilir ve en sağlam eğitim kiti GooMass internetten para kazanma kitidir. Bundan hiç sipheniz olmasın bence bu işi çok iyi bilenbir kişi olarak GooMass'ın bana bilmediğim bir çok şey kattığını söylemezsem hakkını yemiş olurum.GooMass Eğitim Kiti Türkiye'de internetten para kazanma eğitim kitapları arasında bence 1 numara. Hiç birşey bilmeyen bir kişi bu eğitim setindeki bilgileri okuduğunda emin olun kısa zamanda kazanç sağlayacaktır. Çok ciddi diyorum bu işle alakası olmayan birine verin bu eğitim setini sadece denilenleri sırayla uygulasın kısa zamanda belirli kazançlar elde edecektir. GooMass Eğitim Kiti alıpta kazanmayan biri olduunu sanmıyorum.GooMass hakkında şuana kadar olumsuz bir yorum görmedim. Online teknik destekleri çok sağlam takıldığın bi konuda bir şey sorduğunda oturup 1 sayfa cevap yazdıklarını biliyorum. Gayet iyi çalışan bir sistem ve eğitim seti yapmışlar. Eğitim setini aldım ama bir iki yeri anlamadım yapamadım diye ümitsizliğe kapılmayın sizi yanlız bırakmazlar. Bencec şuan en kısa ve doğru bir harita cizen kaynak GooMass Eğitim Setidir.

    GooMass eğitim seti türkçe olması sizler için büyük bir fırsat. Bilmiyorum bu kiti alıpta kazanamayan olmadığını.Bu setin yazarları bu sektörden çok iyi paralar kazanmış insanlardır.


    Kolay bir şekilde anlıyabileceğimiz eğitim setinde yazanlar sırayla adım adım uygulama şeklinde yapılmış bir önceki konu bir sonraki konuya bağlı.Sırasıyla uygulayıp hayata geçirdiğimizde başarıya ulaşıcağınızdan eminim..

    Şimdi siz bir başlangıç yapmak istiyorsanız bence bir göz atın derim.>> TIKLAwww.goomass.com <<


    Bu yazı www.internettennasilparakazanilir.org sitesinden alıntıdır.






    ___________________________________________________________________

    İlgili Konular ;

    Netten Para Kazan
    Netten Sermayesiz Para Kazan
    İnternetten Para Kazanma
    GooMass Eğitim Kiti Yorumları
    İnternetten Nasıl Para Kazanılır




  • GooMass İle Netten Para Kazan

    GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti ile Para Harcamadan Kazanın !



    Etkili ve Güvenli Şekilde İnternetten Para Kazanma Yolları Nelerdir?

    Senelerdir internetten para kazanmanın püf noktalarını, yollarını ve ipuçlarını araştıran hemen hemen her yolu denemiş deneyimli biri olarak, Çok uzun zamanıma alarak edinmiş olduğum bir bilgiyi sizlerle paylaşmak ve sizlerede katkıda bulunmak istiyorum.

    Herşeyi bilmenize gerek yok bir zamanlar bende bilmiyordum bende okudum bende arastırdım belirli kişilerle konuşma yaptık kitaplar satın aldım ama sonuca ulaşmayı başardım. Bugün güzel bir makale yazarak sizlere ışık tutmak istiyorum.



    Google'da internetten nasıl para kazanılır,netten para kazanma gerçekmi,internetten para kazanma yolları vs. yazdığımız zaman abuk sabuk bilinçsizce yarım yamalak yazılmış yorumları görmek bariz mümkün.Bu işe yaramayan yorumlara aldadımta bu doğrultuda hedefe ulaşmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğruyor. İnsanın bu tadı tuzu kaçıyor daha yapmak istemiyorsunuz.

    Sonuç olarak internnetten para kazancam diye deneme yanılma yoluna başvuranlar bu işi başaramayan insanların en çok yakındığı konudur. Bu deneme yanılma size tecrübe kazandırır bundan hiç bi süphem yok. Yalnız size zaman kaybettirir ve yanlış bir yolda ilerlersiniz buda bizaman sonra bu işten soğutacaktır sizi. Sizde sosyal medyada internetten para kazanma ile ilgili bir yazı veya reklam gördüğünde bunun yalan olduğunu söyleyerek,kendi başarısızlığını koskoca sektörün üstüne atıcaksınız ve insanları yanlış yönlendirmiş olucaksınız.




    Arkadaşlar bunu gayet içten sölüyorum normal hayatta kazanamadığınız paraları internetten kazana bilirsiniz. Çünki internetten milyonlarca insan dolaşmakta sizin yapmanız gerek sadece seçtiğiniz ürünü güzelbi stratejiyle müşterilere satmak gerçekten bukadar basit. Çok büyük bi pazar bu istediğiniz her ürünü satabilirsiniz.


    Bakın ben Erzurumda Üniversite okuyorum, bir öğrenci olarak çok iyi paralar kazanıyorum. Aileme yük olmamak hatta para bile göndermek bana okadar gurur veriyorki anlatamam. Sizde ister öğrenci olun,ister ev hanımı,ister iş adamı herkese bu işten bir ekmek kapısı vardır.

    Düşünün Dünya'da internet kullananların sayısını hepsi saniyede milyonlarca kelime arıyor ve ürün satın alıyor. Bu büyük pastadan sizde küçük bir dilim almak istemezmisiniz ?.

    Gerçekten bu işe gönül veripte sonuca ulaşamayan arkadaşlar var ama halağ üzerine gitmeye devam ediyorlar.Öncelikle para kazanmak istiyorsanız hangi yöntemi uygularsak uygulayalalım bu işin ticarete dayalı olduğunu unutmayalım.Yani işin içinde bir alım satım söz konusu ise o iştede bir pay bir komisyon söz konusudur. Neden bu komisyon sizin olmasın ?



    Arkadaşlar ilk başlayanlar için söylüyorum para kazanmak için çalışmayın,küçük pasif kazançlar kazanmak için çalışın


    Ben bu işi yıllardan beri yapıyorum ben kazanmanın yolunu bu işi bilen ahbaplarımdan eğitim alarak öğrendim. Şuan bile yeni şeyler gördükce uygulamaya çalışıyorum ve sonra sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.


    Öncelikle okurlarım açık konuşmak gerekirse bu sektörden para kazananlar,nasıl kazandığını kimseye söylemezler. İnternette forumlarda yazılan yazılar bu işlerden para kazanmış insanlar değildir. Gün gelip bu işlerde geliştiğiniz zaman forumlardaki yazıların ne kadar işe yaramaz olduğunu sizde zaten anlıcaksınız.Nese uzatmayalım kısaca, kısa zamanda kazanmak istiyorsanız, bu konu hakkında sizlere çeşitli kendiminde kullandığı kaynaklar söyleyeceğim.Sizlere söyliceğim kaynak kitler sayesinde deneme yanılma yoluna başvurmadan konu ile ilgili profesyonel tecrübelerden faydalanarak, internetten para kazanmanın yöntemlerini ve yollarını en güzel şekilde öğreneceksiniz.





    Evet gerçekten para kazanmak istiyoruz peki ozaman bir başlangıç yapmak gerekirsek önce kendimize küçük pasif kazançlar sağlayarak bu işe başlamalıyız.Pasif kazancın ne olduğunu yaznın devamında sizlere bahsedicem.Hiç bir harcama yapadan günde sadece 1-2 saat geçirerek iyi paralar kazana bilirsiniz.

    Bu konuda önereceğim en güvenilir ve en sağlam eğitim kiti GooMass internetten para kazanma kitidir. Bundan hiç sipheniz olmasın bence bu işi çok iyi bilenbir kişi olarak GooMass'ın bana bilmediğim bir çok şey kattığını söylemezsem hakkını yemiş olurum.GooMass Eğitim Kiti Türkiye'de internetten para kazanma eğitim kitapları arasında bence 1 numara. Hiç birşey bilmeyen bir kişi bu eğitim setindeki bilgileri okuduğunda emin olun kısa zamanda kazanç sağlayacaktır. Çok ciddi diyorum bu işle alakası olmayan birine verin bu eğitim setini sadece denilenleri sırayla uygulasın kısa zamanda belirli kazançlar elde edecektir.GooMass Eğitim Kiti alıpta kazanmayan biri olduunu sanmıyorum.GooMass hakkında şuana kadar olumsuz bir yorum görmedim. Online teknik destekleri çok sağlam takıldığın bi konuda bir şey sorduğunda oturup 1 sayfa cevap yazdıklarını biliyorum. Gayet iyi çalışan bir sistem ve eğitim seti yapmışlar. Eğitim setini aldım ama bir iki yeri anlamadım yapamadım diye ümitsizliğe kapılmayın sizi yanlız bırakmazlar. Bencec şuan en kısa ve doğru bir harita cizen kaynak GooMass Eğitim Seti dir.

    GooMass eğitim seti türkçe olması sizler için büyük bir fırsat. Bilmiyorum bu kiti alıpta kazanamayan olmadığını.Bu setin yazarları bu sektörden çok iyi paralar kazanmış insanlardır.


    Kolay bir şekilde anlıyabileceğimiz eğitim setinde yazanlar sırayla adım adım uygulama şeklinde yapılmış bir önceki konu bir sonraki konuya bağlı.Sırasıyla uygulayıp hayata geçirdiğimizde başarıya ulaşıcağınızdan eminim..

    Şimdi siz bir başlangıç yapmak istiyorsanız bence bir göz atın derim.>> TIKLA www.goomass.com <<




  • http://bc.vc/PdZJDN

    PARA KAZANMA SITESI ARKADASLAR HEMEN UYE OLUN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten Para Kazanma Yollarının anlatıldığı özgün ve en güncel makalemi okumanızı tavsiye ederim
    İnternetten Para Kazanma Yolları ayrıca yine blog yazarak para kazanma isimli makalemi de okumanız yavsiye olunur.

     İnternetten Para Kazanmak (Güncel)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatoglu1905 -- 6 Şubat 2015; 21:29:35 >




  • arkadaşlar yeni bir sistem para kazandırma platformu sizlerdekatılın
    ben katıldım şuan 3 tane üyem oldu 15 tl kazancım oldu sizlerde deneye bilirsiniz güzel bir sistem sadece üye olurken davetiye kodu istiyor sizden benim davetiyemle üye olursanız memnun olurum
    üye olduktan sonra sizde davetiye kodu alırsanız çok makbule geçer alın davetiye kodunuzu sizde kazanın bende kazanayım davetiye kodunuzla getirdiğiniz her üyeye 5 tl veriyor fakat getirdiğiniz üyelerin sistemden 10 tl karşılığında davetiye kodu alması gerekmektedir...
    10 tl Çok büyük bir para değil bu devirde yerde bulsanız almassınız...


    benim davetiye kodum: azizz2552

    site url:top.la-kazan.com

    top.la- nokayı silerek siteye ulaşa bilirsiniz
  • Evden çalışarak internetten para kazanmayı anlatan, anlatırken de kazandıran eğitim kiti için TIKLAYINIZ
  • Yeni keşfettim. Kayıt olunca 4 dolar tıklama başına da 0.5 dolar veriyormuş. 40 dolarda parayı çekebiliyorsunuz. Buyrun link:http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=678495
  • Link.tl veya bcvc yi deneyebilirsiniz belki tıklama yaptırarak kazanırsınız

    https://bcvc.live/forLedi

    Link link.tl ye çıkıyor kendinizde aratabilirsiniz gerçi bişeyler kazanırsanız bi linkime tıklayıverin  İnternetten Para Kazanmak (Güncel) 

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.