Şimdi Ara

İnternetten para kazanmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten para kazanmanın en kolay yolu bence yeteneğe ihtiyacın yok yapman gereken sadece aşşağıdaki siteler üye olup hergün verdikleri reklamlara tıklamak işte bu kadar basit
    Şu anda benim ilgilendiğim 7-8 tane ptc sitesi var ve bunlarda benim günlük 1 saatimi ama bunu daha fazlada ptc sitelerine üye olarak kazancınızı artırabilirsiniz ben şimdilik aşşağıda linklerini verdiğim sitelerle yetiniyorum gerisi size kalmış herkese bol kazançlar dilerim

Şimdi kendimin de kullandığı bazı PTC (Tıkla kazan)sitelerin linklerini veriyorum

$192.859http://www.neobux.com/?r=lavark

$6.5199http://www.clixsense.com/?5687456

$5.976http://www.cashnhits.com/index.php?ref=lavark

$1.786http://www.twickerz.com/?ref=lavark

$5.786http://wad.ojooo.com/register.php?ref=lavark

birde Türk bir site :http://www.trbux.net/?r=lavark

Ödeme kanıtları içinhttp://lavark.byethost6.com/

iletişim: ptclavark@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk0638 -- 18 Şubat 2015; 17:09:16 >

• kusura bakma tam anlayamadım? biraz daha açar mısın lütfen? para nasıl yatacak misalen? nasıl ve nereden başlamam gerekir? şimdiden teşekkür ederim
  • bülent gülay kullanıcısına yanıt
    kardeş bak sana anlatayım sen şimdi bir ptc sitesine üye oldun diyelim reklamlara felan tıklıyosun bunun karşılığında senin o sitediki hesabına belirli bir miktarda para birikiyo.Bu miktar sitenin belirlediği düzeye gldiğinde ise senin paypal/payza hesaplarına gönderiyolar.İnternetten hiç para kazanmadıysan imzamdaki siteye tıklayıp oradaki görevleri yaparsan ilk paranı kazanabilirsin!!
  • paypal hesabım yok o olmadan para kazanamaz mıyım?
  • bülent gülay kullanıcısına yanıt
    kazanabilirsin fakat banka hesabın oolması gerekli.Banka hesabına yapılan ödemelerde de havale ücretini senden alırlar zararlı çıkarsın.Paypal hesabı almak 5 dakkanı alır.Paypal hesabına banka hesabını tanıtman 10 dakkanı.15 dakka sonra gelsin paracıklar :DD
  • kredi kartı olmadan yapabilir miyim bu işi acaba?
  • sallamayın ergen gelmiş kendi linklerini vermiş enayi arıyor emek yok birşey yok bizde sana refli üye olacaz oldu başka?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam benim bu konularda bilgim yok ama ilgim var..biraz önce paypal hesabı da açtım ama kredi kartı bilgilerini vermedim..ne tavsiye edersiniz yeni başlayan birisine hocam??
  • Öncelikle ergen değilim

Ptc siteleri kısa anlamıyla tıkla kazan siteleridir(paid to click) Tıklama başına bir miktar para alabildiğiniz, reklam siteleridir. Üye olduğunuz sitedeki reklamlara tıklarsınız ve bunun karşılığını alırsınız. Bu bahsettiğim ve benim de kullandığım siteler Paypal a ödeme yapıyor. Ödeme kanıtlarımız görmüşsünüzdür. Paypal hesabınızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. banka hesabına aktarabilirsiniz. internetten alışveriş yaparsınzı gibi..

Yeni başlayacaklara öncelikler bu sitelerden başka sitelere üye olup para ve zaman kaybetmeyin derim, sonra eğer biraz ingilizceniz varsa görevleri yapmanız, eğer görev yaparsanız çok daha fazla kazanırsınız ...
    en önemlisi sabırlı olmak tabiki.

Başka kafanıza takılan olursa burdayım,
    Saygılarımla

• Merhaba arkadaşlar. Şuan günde 12-15$ arası kazancımın olduğu reklam tıkla izle kazan sitesinden bahsetmek istiyorum. Tabiki bu para hemen değil 4-5 ay içerisinde günde 10 dk ayırarak bu seviyeye geldi. Bu sitelerin tamamı bu şekildedir zaten. Fazla bir yatırım yapmadan kazanmak istiyorsanız bu süre bu kadar uzar. Ben de bu siteye 80$ yatırım yaptım(golden üyelik için).Başka hiç bir kuruş yatırımım olmadı. Ama bu parayı haydi haydi çıkardım ve 128,18$ olarak paypal hesabıma anında yatırıldı.Yani 128,18$-80$ =48,18$ kazandım ve kazanmaya devam ediyorum. Çektiğim para 146,17 $ dı ama kesintiden sonra 128,18 e indi. Şimdi 1400 kiralık referansım var ve dediğim gibi günlük 12-15$ arası kazancım var. Bu kazancın 20$ ını haftlık 100 referans kiralamaya geri kalanını ise referans sürelerini uzatmak için kullanıyorum. Hedef 2000 kiralık referans ve günlük 20-25$ arası kazanç. Kiralık referansım 2000 e ulaşınca referans kiralamayacağım için sadece referans süresi uzatmada kullanacağım para haftalık 100 referans için 27$ hadi bilemedin 200 ref uzatma için 54$ olur. Geri kalan para da haftalık tahmini üç aşağı beş yukarı 140$-54$=86$ olur. 4-5 ay sabrederek günde 10 dk kamı ayırdığım bu siteden şimdi meyveleri topluyorum. Site 2011 yılından beri faaliyette ve anlık ödeme yapıyor ve güvenilir bir site . Cashouta bastığınızda anında para paypal veya payza hesabınızda. Eğer sabredebilirseniz günde 10 dk ayırarak 4-5 ay sonra bu paraları sizde kazanabilirsiniz. Bu ptc sitelerinin tamamı bu şekildedir. Anında para kazanmanız biraz zor. 4-5 ay sabır şart. Ama günde 10 dk ayırmayı herkez yapabilir diye düşünüyorum. Nereye 10dk ayırmıyoruzki? Benim bu sitede hiç direk referansımda yok arkadaşlar. Bu para tamamen referans kiralamadan gelen para. Ödeme kanıtınıda isteyen arkadaşa verebilirim. Eğer verdiğim linkten referansım olarak kayıt olursanız bana da kazandırmış olursunuz bende sizlere müteşekkir olurum. Sizlerde arkadaşlarınıza eşinize dostunuza kendi kayıt olma linkinizi verip kaydettirirseniz onun tıklamalarından sizlerde kazanabilirsiniz. Sorusu ve daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlar mesaj atarlarsa cevap veririm.
    Siteyehttp://adf.ly/pVon4 adresinden ulaşabilirsiniz. Dediğim gibi isterseniz bu adresten üye olun hiç bir zorlama yapmıyorum. Üye olup tıklama yaparsanız da yapmazsanızda canınız sağolsun.

• Merhaba arkadaşlar. Şuan günde 12-15$ arası kazancımın olduğu reklam tıkla izle kazan sitesinden bahsetmek istiyorum. Tabiki bu para hemen değil 4-5 ay içerisinde günde 10 dk ayırarak bu seviyeye geldi. Bu sitelerin tamamı bu şekildedir zaten. Fazla bir yatırım yapmadan kazanmak istiyorsanız bu süre bu kadar uzar. Ben de bu siteye 80$ yatırım yaptım(golden üyelik için).Başka hiç bir kuruş yatırımım olmadı. Ama bu parayı haydi haydi çıkardım ve 128,18$ olarak paypal hesabıma anında yatırıldı.Yani 128,18$-80$ =48,18$ kazandım ve kazanmaya devam ediyorum. Çektiğim para 146,17 $ dı ama kesintiden sonra 128,18 e indi. Şimdi 1400 kiralık referansım var ve dediğim gibi günlük 12-15$ arası kazancım var. Bu kazancın 20$ ını haftlık 100 referans kiralamaya geri kalanını ise referans sürelerini uzatmak için kullanıyorum. Hedef 2000 kiralık referans ve günlük 20-25$ arası kazanç. Kiralık referansım 2000 e ulaşınca referans kiralamayacağım için sadece referans süresi uzatmada kullanacağım para haftalık 100 referans için 27$ hadi bilemedin 200 ref uzatma için 54$ olur. Geri kalan para da haftalık tahmini üç aşağı beş yukarı 140$-54$=86$ olur. 4-5 ay sabrederek günde 10 dk kamı ayırdığım bu siteden şimdi meyveleri topluyorum. Site 2011 yılından beri faaliyette ve anlık ödeme yapıyor ve güvenilir bir site . Cashouta bastığınızda anında para paypal veya payza hesabınızda. Eğer sabredebilirseniz günde 10 dk ayırarak 4-5 ay sonra bu paraları sizde kazanabilirsiniz. Bu ptc sitelerinin tamamı bu şekildedir. Anında para kazanmanız biraz zor. 4-5 ay sabır şart. Ama günde 10 dk ayırmayı herkez yapabilir diye düşünüyorum. Nereye 10dk ayırmıyoruzki? Benim bu sitede hiç direk referansımda yok arkadaşlar. Bu para tamamen referans kiralamadan gelen para. Ödeme kanıtınıda isteyen arkadaşa verebilirim. Eğer verdiğim linkten referansım olarak kayıt olursanız bana da kazandırmış olursunuz bende sizlere müteşekkir olurum. Sizlerde arkadaşlarınıza eşinize dostunuza kendi kayıt olma linkinizi verip kaydettirirseniz onun tıklamalarından sizlerde kazanabilirsiniz. Sorusu ve daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlar mesaj atarlarsa cevap veririm.
    Siteyehttp://adf.ly/pVon4 adresinden ulaşabilirsiniz. Dediğim gibi isterseniz bu adresten üye olun hiç bir zorlama yapmıyorum. Üye olup tıklama yaparsanız da yapmazsanızda canınız sağolsun.
    Not: Normal üyelere günlük 20-30 reklam veriliyor. Bu reklamları hergün 10 dk nizi ayırarak tıklamanız gerekir ki bu paraları kazanabilesiniz. Golden üye olursanız(80$ yatırım yaparsanız) 0.01$ lık reklamlardan 8 adet toplamda da 50-60 civarında reklam çıkmakta. İşin sonunda para olduğu için biraz sabrederseniz kesin para kazanırsınız. Sonuçta site sağlam ve ödemesini kesin yapıyor ve daha senelerce yapacak gibi duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_1999 -- 12 Haziran 2014; 13:18:34 >

• Arkadaşlar guvenilir olarak netlio bu iste iyi bir kuruluştur,herkes birbirine destek olsun ufak ufak damlasin,referansli üye olursaniz birbirimize yararimiz olur imkan varken değerlendirelim derim ben.

https://netlioo.com/register/jeroxx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten para kazanmak isteyenler master kazanç veya goomassile internetten para kazanmayı öğrenebilirler ikiside başarılı eğitimler veriyor ve kullanıcılarına desteklerini eksik etmiyorlar tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4AA9EC2B -- 23 Mart 2017; 13:1:54 >
  • Paypal hesabımdan görüntü
  • merhaba,ben de ojooo sitesine üye oldum 0.314 USD bakiye yaptım ilk referansımı kiralıyım dedim,1 referans kirala diyorum ancak bakiyeniz bu kadar referans kiralamak için yetersiz diyor.neyi eksik yapıyorum acaba yardımcı olur musunuz?
  • Bu kadar referans alacak kadar paranız bulunmamaktadır.

Your rental balance is: $0 - add funds ( yani kiralama bakiyeniz yetersiz diyor add funds diyip eklemelisin)
  • faruk0638 F kullanıcısına yanıt
    ama bir referans alımı için gerekli olan miktar 0,2$ değil mi?benim bir referans ücretinden fazla bakiyem var
  • Evden iş imkanı internetten parakazanma yolları sizde internette iş yaparak parakazanmak istermisiniz o zamanTıklayın
  • tmm main balancetan rental balansa aktaracaksın

add funds yani orada yazıyor.

rental balance , kiralamalarda kullanacağın bakiye

Main balance . ana hesabın
  • değerli bilgiler. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.