Şimdi Ara

İNTERNETTEN PARA KAZANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MAAŞ GEÇİNDİRİR, AKIL ZENGİN EDER. AKLININI KULLANAN KAZANIYOR
    Bazı maaşlar ile geçinmek bile neredeyse sihirbazlık gerektirir. Kabul ettiğiniz maaş, sattığınız bir ayınızın karşılığı değil, aslında verdiğiniz bir hayatın aylık taksitli ödemesidir. Kendinize biçtiğiniz değerdir bir bakıma. Oysa sadece bir hayatınız var, onu da başkalarının hayal ve hedeflerine ulaşmaları için harcamak ne kadar akıllıca ? Size, gerçek değerinizi açığa çıkarabilmeniz, hak ettiğiniz hayatı yaşayabilmeniz için bir fırsat sunuyoruz! Yeterince nedeniniz varsa, hayatınızı değiştirebilecek bu fırsatın detayları :
    Umys.org - Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi

İNCELEYİN,DÜŞÜNÜN,ARAŞTIRIN,KARARVERİN EĞER SİZDE KAZANMAK İSTİYORSANIZ İLK ADIMLARINIZI BİZİMLE ATIN

http://www.umys.org/?ref=Feykar

ŞUANDAN İTİBAREN ( 29/06/2013 ) 55 TL OLAN ÜYELİK 20TLDİR BUNU SİTE YAPMIYOR TABİKİDE BİZE PM ATIN ÜSTÜNE BİZ TAMAMLIYCAZ CİDDİ OLANLAR PM ATSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolkax -- 29 Haziran 2013; 18:56:24 >

• Bİ DENEYELİM OLURSA OLUR OLMAZSA OLMAZ DENEMEKTE FAYDA VAR
  • Sistem güzele benziyor inceliycem ben ulaşırım sana burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado35 -- 15 Haziran 2013; 22:55:48 >
  • Üye oldum ben ön üyelik ücretsiz falan diyordu .. bi mesaj atarsan bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado35 -- 15 Haziran 2013; 22:59:49 >
  • HOCAM ŞÖYLE BİRŞEY VAR SİTE BENİM DEĞİL BEN REKLAM YAPIYORUM YANİ GERÇEK OLMASA NİYE UGRAŞIYIMKİ **** Kİ YAPIYORUM.. SİZ GELİN DENEYİN BİR ZATEN BENİM ALT ÜYEM OLUCAKSINIZ BERABER ÇALIŞIRIZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolkax -- 15 Haziran 2013; 23:03:18 >
  • Sorusu olan arkadaşlar varsa burdan sorabilirler ben yardımcı olurum
  • hepsi yalan bunların
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalan olsa gelip burda ugraşmazdım ?
  • Güzel kardeşim refli link vermişsin. Kendin para kazanıyorsun sanırım.

Bunlar zor şeyler tık başın 1 cent veriyordur ölme eşşegim ölme
  • videoyu izlediysen sistemi anlaman lazım emin ol 1cent için bu kadar ugraşmazdım :) eğer cidden düşünüyorsan özelden mesaj at konuşalım
  • bende 2 yöntemle kazanıyorum. PM den kısaca açıklayabilirim. Ayda 80-90 dolar civarı
  • bunda beni çağıran kişi baya bi kazanıyor bu sistem farklı tıklayınca kazanmıyorsunuz verdiğim linkteki videoyu izlerseniz anlarsınız ..
  • backlink yapamaıorum nedendir konuyla alakalı sanırım cevap bekliorum.

http://www.gumusparke.com/
  • backlink derken ? hocam
  • ben başladım hocam ilk üyemi kaydettim bugün çok saol sende kazandın sanırım ?
  • Evet haberim var devamını bekliyorum :))
  • bende iphone ipad ve android telefonlardan ayda 80-90 $ kazanıyorum hiçbir sermaye koymadan. Detay isteyenlere PM'den paylaşabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balea

bende iphone ipad ve android telefonlardan ayda 80-90 $ kazanıyorum hiçbir sermaye koymadan. Detay isteyenlere PM'den paylaşabilirim.

pm
  • bu şirket bahamada biryerde server almış birşeyler yapıyor . Ne olduğunu pek anlamadım
  • ARKADAŞLAR ŞUANDAN İTİBAREN 1HAFTA OLARAK GEÇERLİ NORMALDE 55TL OLAN ÜYELİĞE BİZ YARDIMCI OLUYORUZ 20TL YE DÜŞÜRDÜK CİDDİ OLANLAR PMDEN ULAŞSIN 1HAFTALIK KAPMANYA BİLGİNİZE...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.