Şimdi Ara

Internetten para kazanmak? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
6.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumda ayni konudan ikincisi acilmis. Diger konuda gormemis arkadaslara bilgi vermek adina bende ikisi iphone ipad ve android tipi cihazlar ile, biri direk internet uzerinden 3 yontem uzerinde bir suredir calisiyorum. Suan ortalama 80/90$ ****. İsteyenlere PM den detay verebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca sistemi anlatıcam. Yazı uzayınca insanlarımız okumuyor ve denemiyorlar anlatılan sistemi.

    Hemen hemen hergün kendimiz ve birçok tanıdığımız İnternet üzerinden alışveriş yapıyor. Bunu fırsata çevirip para kazanabilirsiniz. Alışveriş sitelerinin yüzlercesini bir platforma toplayan ve üyelik sistemi ile herkesin birbirinin alışverişlerinden para kazandığı Türkiye'de ilk olan bir site ile sizleri tanıştırmak istiyorum..

    Siteye üye oluyorsunuz, davetiye yollayıp sosyal bir ağ kuruyorsunuz ve sosyal ağınızla birlikte yapılan alışverişlerden para kazanıyorsunuz. Yapılan üyeliklerden dahi para kazanıp indirim kuponları alabiliyorsunuz. Düşünsenize iş yerinizde komşularınızda arkadaşlarınızın işyerlerinde yani bir sürü insana ulaşıp üye yaptığınızı hepsinin alışverişinden para kazanıyorsunuz..

    Bir arkadaşınızı üye yapıyorsunuz, o bir arkadaşını, oda bir arkadaşını ........ ve siz en sondaki insanın alışverişinden dahi para kazanıyorsunuz. Ortalama 300 - 400 üyeniz olması demek aylık ek kazanç için çok iyi paralar demek.. Çok zor değil Sosyal ağınızı kurduktan sonra birşey yapmadan internetten para kazanacaksınız.

    Üyelik için:http://netlioo.com/register/yeniuye

    Capslerle dönen paraları vs. sistemi anlatmaya çalışıcam..

    Aşapıda göründüğü üzere kullancının geçen aylardan biriken parası 83 TL
    Bu ay ki Sosyal ağının yaptığı alışverişlerden kazandığı para ise 9 TL
    Yani toplamda 92 TL parası birikmiş sistemde..


     Internetten para kazanmak?




    Bu resimde ise aynı kullanıcının Sosyal ağından kazandığı paraların hesap dökümü mecvut..

     Internetten para kazanmak?


    Bu resimde ise başka bir kullanıcının hesapdaki paralarını görüyorsunuz.

    Kendi alışverişlerinden biriken 3 TL si mevcutken,

    Sosyal ağından yani davet ettiği üyelerin alışverişlerinden kazandığı para 92 TL
    Ne kadar çok üye o kadar çok para demek :)

    Toplamda 95 TL parası var..


     Internetten para kazanmak?



    Sizlerde Sosyal ağınızı büyütüp böylesi paralar kazanabilirsiniz hemde hiçbirşey yapmadan..
  • Herkesin inanmaması için bir sürü sebep olabilir. Fakat "intenetten bir gelir edilemez" gibi konuya ön yargılı yaklaşanlara birşey diyemiyorum =) son 10 yılda bilinen en büyük şirketler, markalar internet sayesinde değer kazandı. Satış Ortaklığı Sistemi internette para kazanmanızı sağlayacak merkezlerdir. XTicaret kendi alanında Türkiye'de ki ilk ve en iyi Satış Ortaklığıdır.
  • Ben yeni katıldım Netlioo'ya şimdilik 11 üyem var ama Kazanmaya başladım üye yapmaya çalılıyorum.

    Buda benim referans kodum:http://netlioo.com/register/havvaozkan
    Referans kodum ile üye olursanız sevinirim. Birlikte kazanabiliriz.

    Şuan ki kazancımında resmini sizlerle paylaşıyorum.

     Internetten para kazanmak?
  • Arkadaşlar para kazanmanın yolları artık cok geniş ve anlamlı artık insanları dolandırmak o kadarda basit degil . Ki geçmişin büyük karaları oldugu için yeni firmalar ayak yapamıyorlar bu konuda . Benim demem o ki network işlerinden o kadar çok nefret ederdim ki gerçekten her gelene sırtımı dönerdim saçma oldugunu söylerdim . Ama önce kazananı gördüm sonra sistemi kavradım ve kazanmaya başladım umarım genç ögrenci işçi emekli memur yani paraya ihtiyacı olan herkese yardımcı olabilrim Bana ulasmak isteyen facebook adresime msj atabilir ve firmanın hakkında bilgi verebilirim . Firma reklam yapmamızı istemiyor eger isteseydi zaten biz gibi üyelere gerek duymazdı 2014 ün başlarında başlayan bu firma ile ciddi miktarlar kazanabilirsiniz hemde hiç birşey yapmadan elinizi kolunuzu sallayıp gezerek Eger ben beden gücümü kullanmadan rahatça para kazanmak istiyorum diyorsanız facebook profil linkim :https://www.facebook.com/umut.ercelan
  • GooMass İle Netten Para Kazan
    GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti ile Para Harcamadan Kazanın !

    Etkili ve Güvenli Şekilde "İnternetten Para Kazanma Yolları" Nelerdir?

    Senelerdir internetten para kazanmanın püf noktalarını, yollarını ve ipuçlarını araştıran hemen hemen her yolu denemiş deneyimli biri olarak, Çok uzun zamanıma alarak edinmiş olduğum bir bilgiyi sizlerle paylaşmak ve sizlerede katkıda bulunmak istiyorum.

    Herşeyi bilmenize gerek yok bir zamanlar bende bilmiyordum bende okudum bende arastırdım belirli kişilerle konuşma yaptık kitaplar satın aldım ama sonuca ulaşmayı başardım. Bugün güzel bir makale yazarak sizlere ışık tutmak istiyorum.



    Google'da internetten nasıl para kazanılır,netten para kazanma gerçekmi,internetten para kazanma yolları vs. yazdığımız zaman abuk sabuk bilinçsizce yarım yamalak yazılmış yorumları görmek bariz mümkün.Bu işe yaramayan yorumlara aldadımta bu doğrultuda hedefe ulaşmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğruyor. İnsanın bu tadı tuzu kaçıyor daha yapmak istemiyorsunuz.

    Sonuç olarak internnetten para kazancam diye deneme yanılma yoluna başvuranlar bu işi başaramayan insanların en çok yakındığı konudur. Bu deneme yanılma size tecrübe kazandırır bundan hiç bi süphem yok. Yalnız size zaman kaybettirir ve yanlış bir yolda ilerlersiniz buda bizaman sonra bu işten soğutacaktır sizi. Sizde sosyal medyada internetten para kazanma ile ilgili bir yazı veya reklam gördüğünde bunun yalan olduğunu söyleyerek,kendi başarısızlığını koskoca sektörün üstüne atıcaksınız ve insanları yanlış yönlendirmiş olucaksınız.



    Arkadaşlar bunu gayet içten sölüyorum normal hayatta kazanamadığınız paraları internetten kazana bilirsiniz. Çünki internetten milyonlarca insan dolaşmakta sizin yapmanız gerek sadece seçtiğiniz ürünü güzelbi stratejiyle müşterilere satmak gerçekten bukadar basit. Çok büyük bi pazar bu istediğiniz her ürünü satabilirsiniz.


    Bakın ben Erzurumda Üniversite okuyorum, bir öğrenci olarak çok iyi paralar kazanıyorum. Aileme yük olmamak hatta para bile göndermek bana okadar gurur veriyorki anlatamam. Sizde ister öğrenci olun,ister ev hanımı,ister iş adamı herkese bu işten bir ekmek kapısı vardır.

    Düşünün Dünya'da internet kullananların sayısını hepsi saniyede milyonlarca kelime arıyor ve ürün satın alıyor. Bu büyük pastadan sizde küçük bir dilim almak istemezmisiniz ?.

    Gerçekten bu işe gönül veripte sonuca ulaşamayan arkadaşlar var ama halağ üzerine gitmeye devam ediyorlar.Öncelikle para kazanmak istiyorsanız hangi yöntemi uygularsak uygulayalalım bu işin ticarete dayalı olduğunu unutmayalım.Yani işin içinde bir alım satım söz konusu ise o iştede bir pay bir komisyon söz konusudur. Neden bu komisyon sizin olmasın ?



    Arkadaşlar ilk başlayanlar için söylüyorum para kazanmak için çalışmayın,küçük pasif kazançlar kazanmak için çalışın


    Ben bu işi yıllardan beri yapıyorum ben kazanmanın yolunu bu işi bilen ahbaplarımdan eğitim alarak öğrendim. Şuan bile yeni şeyler gördükce uygulamaya çalışıyorum ve sonra sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.


    Öncelikle okurlarım açık konuşmak gerekirse bu sektörden para kazananlar,nasıl kazandığını kimseye söylemezler. İnternette forumlarda yazılan yazılar bu işlerden para kazanmış insanlar değildir. Gün gelip bu işlerde geliştiğiniz zaman forumlardaki yazıların ne kadar işe yaramaz olduğunu sizde zaten anlıcaksınız.Nese uzatmayalım kısaca, kısa zamanda kazanmak istiyorsanız, bu konu hakkında sizlere çeşitli kendiminde kullandığı kaynaklar söyleyeceğim.Sizlere söyliceğim kaynak kitler sayesinde deneme yanılma yoluna başvurmadan konu ile ilgili profesyonel tecrübelerden faydalanarak, internetten para kazanmanın yöntemlerini ve yollarını en güzel şekilde öğreneceksiniz.





    Evet gerçekten para kazanmak istiyoruz peki ozaman bir başlangıç yapmak gerekirsek önce kendimize küçük pasif kazançlar sağlayarak bu işe başlamalıyız.Pasif kazancın ne olduğunu yaznın devamında sizlere bahsedicem.Hiç bir harcama yapadan günde sadece 1-2 saat geçirerek iyi paralar kazana bilirsiniz.

    Bu konuda önereceğim en güvenilir ve en sağlam eğitim kiti GooMass internetten para kazanma kitidir. Bundan hiç sipheniz olmasın bence bu işi çok iyi bilenbir kişi olarak GooMass'ın bana bilmediğim bir çok şey kattığını söylemezsem hakkını yemiş olurum.GooMass Eğitim Kiti Türkiye'de internetten para kazanma eğitim kitapları arasında bence 1 numara. Hiç birşey bilmeyen bir kişi bu eğitim setindeki bilgileri okuduğunda emin olun kısa zamanda kazanç sağlayacaktır. Çok ciddi diyorum bu işle alakası olmayan birine verin bu eğitim setini sadece denilenleri sırayla uygulasın kısa zamanda belirli kazançlar elde edecektir. GooMass Eğitim Kiti alıpta kazanmayan biri olduunu sanmıyorum.GooMass hakkında şuana kadar olumsuz bir yorum görmedim. Online teknik destekleri çok sağlam takıldığın bi konuda bir şey sorduğunda oturup 1 sayfa cevap yazdıklarını biliyorum. Gayet iyi çalışan bir sistem ve eğitim seti yapmışlar. Eğitim setini aldım ama bir iki yeri anlamadım yapamadım diye ümitsizliğe kapılmayın sizi yanlız bırakmazlar. Bencec şuan en kısa ve doğru bir harita cizen kaynak GooMass Eğitim Setidir.

    GooMass eğitim seti türkçe olması sizler için büyük bir fırsat. Bilmiyorum bu kiti alıpta kazanamayan olmadığını.Bu setin yazarları bu sektörden çok iyi paralar kazanmış insanlardır.


    Kolay bir şekilde anlıyabileceğimiz eğitim setinde yazanlar sırayla adım adım uygulama şeklinde yapılmış bir önceki konu bir sonraki konuya bağlı.Sırasıyla uygulayıp hayata geçirdiğimizde başarıya ulaşıcağınızdan eminim..

    Şimdi siz bir başlangıç yapmak istiyorsanız bence bir göz atın derim.>> TIKLAwww.goomass.com <<


    Bu yazı www.internettennasilparakazanilir.org sitesinden alıntıdır.






    ___________________________________________________________________

    İlgili Konular ;

    Netten Para Kazan
    Netten Sermayesiz Para Kazan
    İnternetten Para Kazanma
    GooMass Eğitim Kiti Yorumları
    İnternetten Nasıl Para Kazanılır
  • http://www.umys.org/?ref=canbas25 arkadaşlar orturduğunuz yerden para kazanmak istermisiniz kolay basit bir yöntemle sizlerde ek gelir sağlaya bilirsiniz kendinize üye olmak için bu siteye üye birinin sizi davet etmesi gerek ve ben bunu yapıyorum sizleri davet ediyorum referans istiyor benim referansım altında üye olun ve sizlerde üyeliğinizi onaylattıktan sonra sizlerde kendi referanslarınızla üye toplayın sizde kaan para kazanmanın en kolay yolu ben denedim ve kazanıyorum sizde kazanmak istiyosanız durmayın ve tklayın görünhttp://www.umys.org/?ref=canbas25
  • Ben youtube'dan kazanmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muros M kullanıcısına yanıt
    **************************************************************************************
    MERHABA
    İNTERNETTEN PARA KAZANMAK İSTERMİSİNİZ ?
    HEMDE BU ÇOK KOLAY
    ULUSAL MALİ YARDIMLAŞMA SİSTEMİNE KATILIN
    HESABINIZA HER GÜN YÜZLER HAVALE GELSİN
    ÜSTELİK BU HİÇ TE ZOR DEĞİL
    REKLAM YAPARAK VE HER GÜN YENİ ÜYELER KAZANARAK
    HESABINIZA 5, 10, 15 TL KESİNTİSİZ YÜZLER HAVALE GELSİN
    İŞİNİ CİDDİYE ALAN
    ÇALIŞMA POTANSİYALİ YÜKSEK ARKADAŞLAR İÇİN EŞSİZ BİR FIRSAT
    SİZ DE İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN KOLAY YOLUNU ÖĞRENİN
    HEDEFLERİ OLAN İNSANLAR DAİMA BAŞARMAYA MECBURDUR..
    MERAK ETTİĞİNİZ HER NE VARSA SİSTEMİMİZE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ
    http://umys.org/?ref=Umys_Referans
    ***************************************************************************************
  • greant64 G kullanıcısına yanıt
    **************************************************************************************
    MERHABA
    İNTERNETTEN PARA KAZANMAK İSTERMİSİNİZ ?
    HEMDE BU ÇOK KOLAY
    ULUSAL MALİ YARDIMLAŞMA SİSTEMİNE KATILIN
    HESABINIZA HER GÜN YÜZLER HAVALE GELSİN
    ÜSTELİK BU HİÇ TE ZOR DEĞİL
    REKLAM YAPARAK VE HER GÜN YENİ ÜYELER KAZANARAK
    HESABINIZA 5, 10, 15 TL KESİNTİSİZ YÜZLER HAVALE GELSİN
    İŞİNİ CİDDİYE ALAN
    ÇALIŞMA POTANSİYALİ YÜKSEK ARKADAŞLAR İÇİN EŞSİZ BİR FIRSAT
    SİZ DE İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN KOLAY YOLUNU ÖĞRENİN
    HEDEFLERİ OLAN İNSANLAR DAİMA BAŞARMAYA MECBURDUR..
    MERAK ETTİĞİNİZ HER NE VARSA SİSTEMİMİZE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ
    http://umys.org/?ref=Umys_Referans
    ***************************************************************************************
  • Neden bilmem ama halen inanmayanlar var diyebilirim sizlere bu gün çekmiş olduğum fotoğrafı yayınlayacağım bu seviye ye gelmek için biraz çaba gerekiyor diyeilirim.
    Clickbank kazancım günlük ve haftalık kazancım görünüyor formül isteyenler
    http://goo.gl/rmyMRp linklere tıklayın...
    http://goo.gl/1NdGow linklere tıklayın...
    http://goo.gl/iLCNam linklere tıklayın...
     Internetten para kazanmak?
  • arkadaşlar bu doğru bu sitedenhttp://www.neobux.com/?r=kullann günde 300 dolar kazanan lar bile var
  • internetten para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. tıklama başına 0,5 $ ödeme yapıyor
    http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=593379
    internetten para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. tıklama başına 0,5 $ ödeme yapıyor
    http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=593379
  • http://umys.org/?ref=yasocan

    Valla arkadaslar bence bu sistemi bir deneyin sermaye gerektirmiyor , kaybedilecek pek birbsey de yok. İslem yasal ve site sahibinin yeri yurdu belli ticari kaydi sitede verilmis bence bir deneyin derim , detayli bildi isteyenler
    Linkintiklayip 2 dakikada uye olabilir , bilgi isterseniz mail adresimden yada ozel mesaj pm ile ulaşabilirsiniz
    yasocan_81@hotmail.com

    http://umys.org/?ref=yasocan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [font="Times New Roman"]evet arkadaşlar ortaya koyacağınız sadece ve sadece 55 TL bu parayı risk ediyorsunuz bende bu sisteme girmeden önce çok araştırdım ve kafama yattığından da sisteme dahil olmaya karar verdim.
    sizlerde vereceğim bu linkle sayfayı dilediğiniz gibi inceyebilir para yatırmadan üyelik oluşturabilir ve kafanıza benim gibi yattığı anda da bu linkten aktif üyelik oluşturabilirsiniz.
    satış yapmak yok, insanlarla uğraşmak yok kazanmak bu kadar kolay saygılarımla.

    link burada katılımlarınızı bekliyorumhttp://umys.org/?ref=utuna@
  • Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar buradahttp://umys.org/?ref=utuna

    Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemine kayıt olabilmek için daha önceden kayıt olmuş olan bir üyenin referansı gerekmektedir.

    Bu referansı bulmak ise çoğu zaman kullanıcılar için sisteme üye olmaktan vazgeçmelerini sağlamıştır.

    Biz, umystemsilcisi.com sitesi olarak, siz değerli kullanıcılara referans olup, rahatlıkla umys.org web sitesine üye olmanızı sağlıyoruz.

    Sıkca sorulan sorular arasında yer alan, üye olmak ücretlimi sorusuna cevabımız ise hayır.

    Referansımızla kolayca ve ÜCRETSİZ olarak umys.org web sitesine gönül rahatlığı ile üye olabilirsiniz. Üyelik için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

    Üye olduktan sonra eğer sistemde devam etmek isterseniz, isteğinize bağlı olarak resmi web sitesinin belirlediği 6 aylık aktif üyelik tutarını ödemeniz gerekmektedir. Onun haricinde web sitesine üye olmak için bir tutar yatırmanıza gerek yok.

    Üye olmak için burayahttp://umys.org/?ref=utuna tıklayınız..Acılan bölümden Yeni hesap Aç butonundan

    ücretsiz üye olabilirsiniz.....
  • Yeni keşfettim. Kayıt olunca 4 dolar tıklama başına da 0.5 dolar veriyormuş. 40 dolarda parayı çekebiliyorsunuz. Buyrun link:http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=678495
  • Selamın Aleyküm
    Kardeslerim günde 0.14$ kazandıran bu siteyi size tanıtmak istiyorum.

    Site günlük reklam veriyor aynı şekilde. Reklamlar 0.01$ şeklinde. Günde 14 tıklama yapıyor Standart üyeler. Üyelik yükseltirseniz kazanç artıyor.
    Grid özelliği mevcut. Grid kazancı 1$ .

    BuxBonus mevcut. Buxbonus günde 0.02$ hediye ediyor. Gerekenler : Günde 5 kez reklam izleme , Günde 5 kez grid tıklama yapmak yeterlidir.
    Ref kiralama mevcut. 1 Ref = 0.2$
    Ödeme İşlemcileri : Paypal , Payza , Skrill , Perfect Money
    Ben ödeme almadım fakat ödeme alan arkadaşım var. Ödeme kanıtları mevcut sitede. Arkadaşım 2 kez ödeme aldı. $6.03 ve $1.16 çekmiştir.

    Kayıt Linki : http://www.hot-clix.com/



  • Hala aktif bir sistem mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.