Şimdi Ara

Internetten para kazanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
6.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • internetten köşeyi dönenler çok bende alttakilerden biriyle başlayayım diyorum. kullanıp onereceginiz var mı?
    anket listesi
    http://www.xticaret.com/xticaret/?680_59291
    go mass
    http://www.xticaret.com/xticaret/?1267_59291
    anket doldur para kazan
    http://www.xticaret.com/xticaret/?1060_59291
    google kazançları
    http://www.xticaret.com/xticaret/?12_59291
    anket param
    http://www.xticaret.com/xticaret/?1342_59291

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ???????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köşeyi dönmedik ama goomass tavsiye olunur. anket listesi ben de aldım.pişmanım. ne anket geliyo ne bişey


    yani diyeceğim odur ki satış ortaklığı
  • Ben bunların hiçbirini önermem. Benim kullandığım ve para kazandığım 3 sistem var hatta biz de bir sistem kurduk faaliyete geçeceğiz en yakın zamanda. İlgileniyorsanız pm den bilgi verebilirim.
  • Bu yazıyı sonuna kadar okumayacaksanız şimdiden kapatabilirsiniz.
    … Yıl 2011. Hayatımda birçok değişiklikler oldu. Yurtdışından Türkiye’ye Üniversite eğitimi için geldim ve üniversite birinci sınıfının sonlarına doğru yaklaşıyorum. Final sınavlarım yaklaşıyor derken Babam vefat etti, Memleketime gittim ve geldim. Ailemizin büyük evladı ben olduğumu için sorumluluklar bundan sonra benim üzerimdeydi. Tabi annemde çalışıyor ama benden küçük iki kardeşimde var ülkemizin ekonomisi Türkiye ile rastladığımızda baya gerilerde kalıyor o yüzden annemin aldığı maaş benim okul masraflarıma mı yetsin ailemizin masraflarına mı yetsin diye derinden düşünmeye başladım. İnternetten para kazanabileceğim yerleri ve kendime uygun çalışabileceğim iş araştırıyorum. Araştırmalarım derinleştikçe benim gibi aynı durumlarda olan birçok insanlara rastladım. Bunlar da tıpkı benim gibi kendilerine ek gelir sağlayacak kapı arıyorlardı. Çünkü genelde çoğumuzun hayatımız sıradandır. Çoğumuz devlet memuruyuz, sabit bir gelirimiz vardır, askeri ücretle çalışıyoruzdur, öğrenciyizdir. Ama hepimizin özelliğimizin can alıcı olan noktası da aldığımız maaş o aydan bu aya yetmiyordur, kredi kartı borçlarımızdan kurtulamıyoruzdur, ailemizi iye bir gelecek vaat edemiyoruzdur ve buna benzer birçok şeylerle uğraşıyoruz ve hep bunlar yetmezmiş derken işsiz kalanlarımızda oluyor…
    Benimde sizden bir farkım yok ve başkalarının da bizden bir farkı yok. İnternetten bu araştırmalarım sonucunda “network marketing”, “affiliate marketing” gibi yabancı kavramları keşfettim. Bunları detaylarıyla araştırmaya başladım. Birçok olumlu ve olumsuz yazıları okudum. Ama gerçek şu ki 2011 yılında Dünyadaki toplam e-ticaret cirosu 10 Trilyon dolar. Bunun ne demek olduğunu sizde benim kadar anlamışsınızdır. Türkiye bu sıralamada o günün verilerine dayanarak söylemem gerekirse 7’ci sırada yerini alıyor. 2011 yılında Türkiye’deki e-ticaret toplamının cirosu yaklaşık 23 milyar TL, bir önceki yıla göre büyüme oranı 68%. 2012 yılının Temmuz ayı itibariyle Türkiye’deki e-ticaret toplamının cirosu 17,5 milyar TL. Bu aya kadarki işlem adedi ise 89.650.000 civarındadır. Tabi bu işlemler nasıl yürüyor. Nasıl olup ta bu kadar çok ürün satılabiliyor diye düşünenler vardır aranızda. Bu e-ticaret siteleri kendi başlarına mı bu kadar satış rakamlarına ulaşabiliyorlar, yoksa bunlara bu yere taşıyan birileri mi var? Bunu tek bir örnekle sizlere açıklamak istiyorum. Sosyal ağlarda, haber sitelerinde, blog ve formlarda bir sürü reklamlar görüyorsunuzdur. Bu reklamları satış yapan e-ticaret sitesi doğrudan reklam vermiyorlar, vermiyorlar dediğim hiç vermiyor anlamında değil tabiki veriyorlar ama bunun yanı sıra satış ortaklarına’da bu yetkiyi tanıyorlar. Bu sitelere satış ortağı üyesi oluyorsunuz ve size verilen özel linkler aracılığıyla ürünlerin tanıtımını gerçekleştiriyorsunuz ve sattığınız ürün başına belli oranlarda komisyon alıyorsunuz. Bunun çok farklı yöntemleri var. Fakat bende bu güne kadar doğru düzgün satış ortaklığını anlatan bir yazı, kitap veya benzer doküman bulamadım. Ta ki Goomass eğitim setini bulana kadar.
    Peki GoomassEğitim Seti nedir ?
    Goomasseğitim seti yukarıda anlattıklarımı adım adım anlatan bir yazılım kılavuzu. Bu işi nasıl yapabilirim dediğinizi duyuyor gibi oldum. Bu işi yapabilmek için hiçbir engeliniz yoktur. İstediğiniz saatte istediğiniz gibi çalışabilirsiniz. Ama size tavsiyem şu günlük en az 2-3 saatinizi ayırınız. Tabi bu eğitim seti sadece bir satış ortaklığını değil, bunun yanı sıra sizin kendi bilgilerinizi de kolayca pazarlayabileceğiniz yöntemleri öğretmektedir. Çünkü hepimiz araştırma yapıyoruz, ödevimiz oluruz tezimiz olur, projemiz olur hiç fark etmez. Fakat biz araştırma sonucu elde ettiğimiz bilgiler sadece ödev veya tezimizde kullanıyoruz. Çünkü bu araştırmalarımızın sonucunda para kazanabileceğimizi bilmiyoruz. O yüzden ilk önce öğrenci arkadaşlarıma, memurlara, asgari ücretle çalışan işçilere, hiç çalışmayıp ta internette zamanını boşuna harcayanlara tavsiye ediyorum. Sizde sakın benim yaptığım salaklığı yapmayın çünkü ben bu program nedir nasıl çalışır, ne işe yarar diye yaklaşık 6 aydan daha fazla araştırma yaptım. Tabi olumlu yorumların olduğu gibi olumsuz yorumlarda gördüm fakat bu olumsuz yorumları yazan insanlar zaten belli insanlar. Ben bu insanları “KOLAY YOLDAN PARA KAZANMAK İSTEYEN İNSANLAR” olarak tabir ediyorum. Hiçbir yerde kolay para yoktur. Para kazanabilmek için çalışmanız gerekecektir. Eğer size kolay para kazanma yolları diye söylüyorlarsa sakın inanmayın çünkü inanıp ta denedim ve çok büyük hayal kırıklığına uğradığım olmuştu Goomasseğitim setini bulana kadar. Ama artık yanılmak yok, boşu boşuna zaman harcamak yok. Sadece dürüstçe çalışarak para kazanmak var. Size bu eğitim setini aldıktan sonra bu kadar para kazanırsınız diye bir şey vaat etmiyorum, bunu Goomassyazarları da vaat etmiyor. Ama şunu söylemeliyim ki günlük 2-3 saatlik çalışma ile ortalama 500-750 TL arasında belirli ve sabit gelire ulaşabileceğinizi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Tekrar ediyorum sakın benim gibi yanılgıya uğrayıp zamanını kaybetme. Çünkü ben bundan 6 ay önce başlamış olsaydım belki şu anda tamamen farklı bir yerlerde olabilirdim. Size başarılar dilerim. Goomass’ı incelemek isteyenler bu adresten ulaşabilirler.

     Internetten para kazanmak? Internetten para kazanmak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratTurkmen -- 23 Nisan 2013; 18:38:54 >
  • Onların içerisinde goomass tavsiye ediyorum ama içeri gir bak hangisini tercih edersen bol kazançlar
    http://nettenparakazanmak.org/goomass-para-kazanma-egitim-seti-sayesinde-kazandim/
    http://nettenparakazanmak.org/master-kazanc-netten-para-kazanma-kitabi/
  • Anket listelerini veya anket kitaplarını kesinlikle önermem hocam, anket doldurark belki kazanan vardır ama bunlar bir elin parmakları sayısınca. dilerseniz imzamdaki blogumdan ziyaretcilerime bedava anket listesi kitabını hediye ediyorum sizede gönderebilirim.
    Benim internetten para kazanma hususunda önerebileceğim en önemli kaynak , Goomass Eğitim Kiti dir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelirkapisi -- 12 Mayıs 2013; 2:17:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assasinscr

    Ben bunların hiçbirini önermem. Benim kullandığım ve para kazandığım 3 sistem var hatta biz de bir sistem kurduk faaliyete geçeceğiz en yakın zamanda. İlgileniyorsanız pm den bilgi verebilirim.

    pm atsana hocam
  • <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=75067712&url=http://www.fanslave.net/ref.php?ref=658646&lan=de" target="_blank" data-href="http://www.fanslave.net/ref.php?ref=658646&lan=de" target="_blank"><img alt="fans-erhalten-468x60" src="http://www.fanslave.de/images/stories/fanslave/banner/fans-erhalten-468x60.jpg" height="60" width="468" border="0"/></a>

    ya da

    http://tr.fanslave.com/?ref=658646

    LÜTFEN BİR DAKİKANIZI AYIRIN VE İNTERNETTE HARCADIĞINIZ ZAMANI PARAYA CEVİRİN. MESLEKTEAŞLARIM ARKADAŞLARIM BİLDİĞİMİZ GİBİ İNTERNET HAYATIMIZIN BİR PARÇASI OLDU ÖZELLİKLE FACEBOOK TWİTTER GİBİ SİTELERDE FAZLA ZAMAN HARCAMAYA BAŞLADIK. BİR YANDAN İNTERNETTEN İŞLERİNİZİ HALLEDERKEN BİR YANDAN PARA KAZANIN. BEN BAŞLADIM İNANIN SADECE 1 GÜN SABREDİN gerisi gelecek GÖRECEKSİNİZ İNTERNETTEN PARA KAZANMAK BU KADAR KOLAYMIYMIŞ DİYECEKSİNİZ. ANKET DOLDURARAK ZAMAN HARCAYIP SONRA ÜZGÜNÜZ KRİTERE UYMUYORSUNUZ DİYEREK ŞUTLUYORLAR BİR ÇOK ANKETİ BEDAVAYA YAPTIRIYORLAR. HATTA SURVEYHEAD, MYSURVEY GİBİ TÜRKİYEDEKİ ANKET SİTELERİNE ÜYE OLANLAR ŞUTLANMAMAK İÇİN VERDİKLERİ CEVAPLARI SİTEYE YAZIYORLAR TABİ SONU HÜSRAN BU SİTELERİ BENDE DENEDİM. O KADAR HARCADIĞIM ZAMANA MI YANIYIM O UZUN UZUN SORULARINA MI YANAYIM. BİR ARADA ŞATIŞ ORTAKLIĞINA ve 3 EVET'E TAKTIM KAFAYI AMA KAFAM ALMADI. 3 EVETTE SET ALINMASI GEREKİYORDU GÜVENLİ BULMADIM ŞATIŞ ORTAKLIGINIDA ANLAMADIM ZATEN. FAKAT ÜSTTE VERDİĞİM LİNKTE SERMAYE FELAN İSTEMİYOR .SADECE YAPMANIZ GEREKEN GÖSTERDİKLERİ VİDEOYU İZLEMEK YA DA FACEBOOKTAN BEGENMENİZİ İSTEKLERİ SAYFALARI BEGENEREK PARA KAZANIYORSUNUZ. BENİM FACE, TWİTTER, YOUTUBE VE GOOGLE HESABIM VAR 4 Üyle iligili BİR ŞEYLER GÖNDERİYORLAR İZİLİYOR BEGENİYOR YA DA TIKLIYORUM VE EUROLARIM BİRİKİYOR:) EV HANIMLARIDA NETİN BASINDA PARA KAZANSIN HATTA SİZ İŞTEYKEN O DEVAM ETSİN... BU BENİM TAVSİYEM FACEBOOK REKLAMI DEĞİL (Neval Yorumcu) bu yazılarımı facemde paylaştım buraya da kopyaladım siz deneyin görün bana face adresimden anlamadığınız ve ya merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
  • merhalar,Arkadaşlar internetten kolay para kazanmak istiyorsanız http://kolay-yoldan-para-kazanmak.blogspot.com bu adresi bir inceleyin derim.
  • Tavsiye edeceğim bir çok yöntem var ama benim sizlere tavsiyem Goomass derim yada Master kazanç hangisini seçerseniz en iyi yöntem diyebilirim
  • Hiç biri inandırı gelmiyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem310

    Hiç biri inandırı gelmiyor :)

    Al kendi kanıtım.


     Internetten para kazanmak?
  • Bos bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence internetten para kazanmak isteyenler olarak herkesin yolu mutlaka anket doldurarak para kazanma siteleri diye bilinen anket sitelerinden geçecektir.

    Bu yöntemi anket doldurarak para kazanma siteleri isimli blogda ücretsiz deneyebileceğiniz söyleniyor. Ben zaten denedim de.. Anket doldur para kazan yöntemini denemeden anket yöntemine kanıp anket kitaplarına 40-50 TL vermek istemeyen arkadaşlar için söylüyorum. Para vermeden de deneyebilirsiniz.
  • merhabalar arkadaşlar.İnternetten para kazanma kitabı isteyenler var mı?Hem de ücretsizdir.Geçenlerde bi araştırma yapayım dedim,bir siteden buldum.Sizinle de paylaşıyorum,Kitap bol sayfalıdır.En iyi kazanç yöntemini anlatıyor,nasıl kazanacağınızı anlatıyor.İndirmek içinhttp://xticaretx.blogspot.com/2013/06/bedava-internetten-para-kazanma-kitabi.html bağlantısına tıklayın ve arkadaşlar lütfen her indiren arkadaş,benim sayfamda yorumlarını bırakırlarsa sevinirim.
  • hocam yanlış hatırlamıyorsam bu eser xticaretin tüm satış ortaklarına dağıttığı ücretsiz bir döküman ve genel olarak satış ortaklığı ile xticaret kullanımı hakkında bilgi veriyor, yani para kazanma tekniklerini anlatan ayrıcalıklı bir kitap değil, yinede paylaşım için teşekkürler
  • ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABA ...

    İNTERNETTEN PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ

    ULUSAL MALİ YARDIMLAŞMA SİSTEMİNE KATILMANIZ YETERLİİ

    http://www.umys.org/?ref=Feykar

    EVET BAŞLARDA BENDE ŞÜPHE DUYDUM YALAN VEYA DOLANDIRICILIK GİBİ GELDİ SİZDE BİLİYORSUNUZ İNTERNETTE BİR SÜRÜ DOLANDIRICI VAR BEN YAKLAŞIK 4-5 AYDIR ARAŞTIRIYORUM VE BU HAFTA BU SİSTEME ÜYE OLDUM..

    EĞER SİZDE KAZANMAK İSTİYORSANIZ SİZLERİDE BEKLİYORUM

    BU BENİMDE İLK HAFTAM ŞUANDA ÇALIŞIYORUZ ÖDEMELERİNİZ ANINDA YAPILIYOR

    DETAYLI BİLGİ İÇİN:

    İNTERNETTEN EK GELİR KAZANMAK İSTİYORSANIZ BEKLİYORUZ...

    http://www.umys.org/?ref=Feykar
  • merhaba arkadaşlar,

    şimdiye kadar ki yorumlarınızı okudum bence internetten neden para kazanılmasın diye düşünüyorum,
    normal şartlarda kazandığı ile geçinemeyen hatta işi olmayan o kadar cok insan var ki bu insanların ek gelir yollarını denemelerinde bir sakınca görmüyorum ki bu insanlardan biri benim ve
    alıp denediğim ve yararlanmaya başladığım
    affiliate marketing adına: http://www.xticaret.com/xticaret/?1938_61754 (satış ortaklığı ile deneme aşamasındayım=
    yazı yazmak adına: http://www.xticaret.com/xticaret/?1938_61754 (harici çeşitli anlatımlarda var!)
    anket doldurma adına:http://www.xticaret.com/xticaret/?1060_61754 (anket bilgileri bazen az gelmekte!)

    ben umutluyum, denemekten zarar çıkmaz diye düşünmekteyim.
    Kolay gelsin
  • MAAŞ GEÇİNDİRİR, AKIL ZENGİN EDER. AKLININI KULLANAN KAZANIYOR
    Bazı maaşlar ile geçinmek bile neredeyse sihirbazlık gerektirir. Kabul ettiğiniz maaş, sattığınız bir ayınızın karşılığı değil, aslında verdiğiniz bir hayatın aylık taksitli ödemesidir. Kendinize biçtiğiniz değerdir bir bakıma. Oysa sadece bir hayatınız var, onu da başkalarının hayal ve hedeflerine ulaşmaları için harcamak ne kadar akıllıca ? Size, gerçek değerinizi açığa çıkarabilmeniz, hak ettiğiniz hayatı yaşayabilmeniz için bir fırsat sunuyoruz! Yeterince nedeniniz varsa, hayatınızı değiştirebilecek bu fırsatın detayları :
    Umys.org - Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi


    İNCELEYİN,DÜŞÜNÜN,ARAŞTIRIN,KARARVERİN EĞER SİZDE KAZANMAK İSTİYORSANIZ İLK ADIMLARINIZI BİZİMLE ATIN


    http://www.umys.org/?ref=Feykar


    ŞUANDAN İTİBAREN ( 29/06/2013 ) 55 TL OLAN ÜYELİK 20TLDİR BUNU SİTE YAPMIYOR TABİKİDE BİZE PM ATIN ÜSTÜNE BİZ TAMAMLIYCAZ CİDDİ OLANLAR PM ATSIN
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.