Şimdi Ara

İnternetten Para kazanma Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar!
    Öncelikle internetten ne derece ve nasıl para kazanırız bunu konuşalım.Arkadaşlar internet dünyanın en büyük pazarıdır.(itirazı olan ?)Bu büyük pazar her gün daha da büyüyor.İnternetten para kazanmak sadece bir şehir efsanesi mi yoksa gerçekten güzel bir gelir kapısı mı ?Arkadaşlar öncelikle kimse babasının hayrına bedava film,oyun,müzik,forum siteleri açmaz.Kendimizi kandırmayalım.Bu işten o kadar büyük para kazanırsınız ki siz bile hayret edersiniz.
    Şimdi diyeceksiniz iyi hoş be arkadaşım internetten nasıl para kazanıcam?
    Çok sık olmakla beraber gerçekçi bir soru.Nasıl internetten para kazanırım
    1)Affilate marketing sistemi(Satış ortağı olarak):
    Şimdi gelelim nedir bu afilet bilmem ne?Arkadaşlar ortada bir ürün var.Bu size ait değil bir başkasına ait.Bu ürünün tanıtım yazısını yazarak ve bunun satışını sağlayarak çok güzel paralar kazanabilirsiniz.
    E iyide kardeşim ben bunu nasıl yapıcam?
    Yine gerçekçi bir soru.Arkadaşlar dedik ya bir ürün var ortadave ürünün makalesini yazıyorsunuz bunu ister site açarak ister kalabalık forumlarda(****,donanımhaberforum,vsvs.) yapıstırıyoruz ve okuyucular bu yazıya tıklıyor ve sizin yerinize bu ürünün sahibi bunu takip ediyor(aslında kendisi değil bunun la ilgili çok büyük firmalar var Clickbank,Amazon Türkiye'de Xticaret bunlar takip ediyor)ve makalenizi okuyan kişi 1 yıl içerisinde bu ürünü alırsa bu işten para kazanıyorsunuz.Gerçekten çok güzel bir gelir kapısı ve belki anlatımım zor gibi gösterebilir,çok kolay ve herkesin yapabileceği bir iş.Bununla ilgili piyasada 10 snde bilgisayarınıza indireceğiniz kitaplar var.Bunlardan bir tanesi Goomas.
    Gelelim Goomas nasıl bir kitap?
    Goomas arkadaşlar çok güzel hazırlanmış bir e-kitap.Satın aldıktan hemen 10 snde bilgisayarınıza indirebilir ve eğitime başlarsın.Hiç bilmeseniz bile sorun değil bu kitap size en ayrıntılı şekilde nasıl ve nerede yapacağınızı anlatıyor.En geç bir hafta içinde ara kazanmaya başlarsınız
    Buyrun buda linki bi inceleyin ve asla önyargılı olmayın.Gerçi kazanç videolarınıda göstereceğim.
    link:http://www.xticaret.com/xticaret/?1267_48662_=&ref=para2
    Bir diğer kitabımızsa yine bu işin Türkiye üstadlarından Musa Erdğmuşun kitabı Google kazançalrıdır.
    Bu kitap yeni başlayanlar için gerçekten muazzamdır.Eğer farklı bir gelir kapımda olsun diyorsanız mutlaka alın demiyorum kazanç videolarını koyucam izleyin ondan sonra siz karar verin buyrun buda Google kazançları kitabı linki
    link:http://www.xticaret.com/xticaret/?12_48662_=&ref=para1
    Arkadaşlar çnyargılı olabilirsiniz size bu konuda yardımcı olacak videolarımız buyrun,
    http://vimeo.com/43346025
    http://vimeo.com/43461785







  • ÜCRETSİZ İNTERNETTEN PARA KAZANMA SEMİNERİ YAPILACAKTIR.SEMİNER FACEBOOK ÜZERİNDEN CANLI OLACAKTIR.SEMİNERE KATILMAK İSTEYENLERhttp://www.7x.com.tr/store/seminerkayit.asp?idX=468 BU LİNKTEN KAYIT YAPTIRABİLİRLER.
  • imzama tıkla hiç uğraşma boş işlerle
  • İnternetten para kazanmanın yolları yazmışsın ama 1 deyip makaleni yazıp direk para kazanma yoluna girmişsin. İnternetten para kazanmanın yolları değil de daha çok internetten para kazanmamın yolu olmalıymış başlık.

    Hocam 2.el ve hediye çeki, kodu satış bölümlerine girerseniz nasıl internetten pazar kazanılır görürsünüz. Öğrenir misiniz bilmem ama görürsünüz :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.