Şimdi Ara

internetten para kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar internetten para kazanmak için falwin diye bir siteyi kullanıyorum. şu an günlük kazancım 4 dolara kadar yükseldi ve hem bunu artırmak hemde sizede yol göstermek için bu konuyu oluşturdum.

    öncelikle nasıl olduğundan başlayalım, falwin site kullanıcı youtube facebook vine vs abone takip beğeni yaparak para kazandıran bir site. her tıklamaya 2-10 arasında bir coins veriyor.

    şimdi bende dahil kimse oturup da akşama kadar birşeylere tıklamayla uğraşmaz. sizde uğraşmadan kazanın.

    öncelikle amacımız bilgisayarın kendi kendine bize kazandırması. bu mantığı anlamamız lazım yani biz uyuduğumuzda bilgisayar sabaha kadar tıklamaya devam etmeli.

    detaylandırırsak ,
    ben ınstagram kullanıyorum size de ya ınstagram ya twitter hesabı kullanın diğer siteler belli tıklamadan sonra doğrulama istiyor.

    rast gele bi ınstagram hesabı kurdum.

    bilgisayara mause recorder programlarından herhangi birisini kurdum.7

    akşam yatarken tıklamayı otomatik olarak başlatıyorum ve sabaha kadar kendi kendisine tıklıyor.

    site 5000 coins = 1 dolar olarak veriyor. 5000 coins de 750-800 tıklama demek. ben sabah kalktığımda hesapta 6000 civarı puan oluyor. ki bu zaten 1 dolardan fazlası.

    ref olarak da üniversiteden arkadaşlarımın bilgisayarına bizzat kendim kurdum hazırladım. onlar tıkladığında hem onlar hem ben kazanıyorum. 5 kişiden de 3-4 dolar geliyor. neden 5 dolar değil derseniz tıklamaları geç başlatıp erken durduruyorlardır. yani gece 4 de yatıp sabah 8-9 da kalkmak gibi.

    ben evden çıkarken bile başlatıp çıkıyorum.

    isteyene pm mesaj atsın team wiewer ile bağlanıp herşeyi hazırlayabilirim. ben kazanıyorsam herkes kazansın. benim kaybım yok. tek ricam refli üye olun ki çorbamda tuzunuz olsun :)

    sizde benim referansımla başladığınızda birşey kaybetmiyorsunuz benim kazancıma katkı sağlıyorsunuz. bu yüzden referansla kaydolmanızı rica ediyorum.
    kendim hallederim diyenlere

    referanslı link:http://www.falwin.com//?ref=3143

    direk site :http://www.falwin.com/








  • boş işler girin bi işe 10 katını kazanın
  • herkes kendi kararını verebilecek yaştadır arkadaşım. 10 katı kazanman demek günlük 40-50 dolar kazanman demek. oda ayda 1200 dolar yapar. öyle bir iş varsa söyle yapalım. boş konuşmak için yanlış yerdesin.
  • Günlük 1$ için yapılacak iş değil
  • Zaman kaybı yav.
  • boş iş
  • Ve kazandıgınız bu para elektrik faturasıyla kendisini dengeliyor.

    Ne hoş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.