Malum 2020 pandemi yılı oldu. Bir çok sektör battı iflas etti veya bu aşamalara gelmeyenler firmalar bile silkelendi. Sonuç olarak toplu taşıma bile kullanmayan, dışarda yemek yemeyen, avmye gitmeyen durumlara geldik. Gelir seviyesi iyi olanlar için oturduğun yerden alışveriş ise hem kolaylık, pratiklik güvenilirliğin yani sıra hemde tembellik olup bı nevi sektör oldu. Tüketim çılgınlığı burda da devam etmektedir. Ben, ek iş olarak da düşünebilirsiniz ama internetten su dönemde birşeyler satmayı planlıyorum. Aklimda bir kaç sektör var ama elimde patlamaması için tecrübeli arkadaşlardan da akıl almak istiyorum. 1-Hangi alanlarda, hangi platformlarda ( Trendyol,n11, kendi websiten) satış yapmak kolay ve potansiyeli yüksek olur? 2- İnternetten ne satabiliriz?( Vergi yükümlülüğü yerine getirmek kaydıyla) Teşekkürler.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnternetten ne satabilirim?

-
-
her şey satabilirsin. öncelikle bulunduğun ilde ilçede ne üretiliyor?
-
Zeytinyağı ağırlıkta güney marmaradayim Balıkesir civari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o vakit zeytin yağı satmakla işe başla.
gittigidiyor da hemen şuan da bile satışa bağlayabilirsin.
n11,trendyol,hepsiburada,epttavm gibi siteler esnaf belgesi vergi levhası falan istiyor. şahıs şirketi kur satışa başla
sadece e pazar yerine de bağlı kayma sosyal medyadan,letgo'dan bile satış yap.
-
Biraz açar mısınız
Aklımda olan işlerden birisiydi, çok teşekkürler ama zeytinyağı alış köylüden 19-20 TL en fazla 25₺ den satabilirim. Birde kargo ve website komisyonu olunca sanki 1₺ anca kalacak gibi.. ama sürümden kazanırsın.
valla Artvin de 40tl ye satılıyor alanlar da var yani.
zeytinyağından kar etmek istiyorsan üretici olacaksın,yoksa senin dediğin gibi 20tl ye alıp 30tl ye satarsan zarar edersin.
kar marjı yüksek ürün bulmak gerek. şöyle 100ttl ye alıp 200tl ye satılabilecek bir şey.
örnek BİM markette satılan 1,3lt lik Stanley termos 175tl idi ama hepsiburada da 375tl ye satılıyordu aynı termos. işte böyle bir şey bulmak gerek.
-
Mantıklı aslında taş atıp kolun yorulmuyor, araştıracağım bu konuyu 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 17 Kasım 2020; 1:25:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X