Merhaba Arkadaşlar, Bu yazımda size internetten nasıl kolay yoldan yada zor yoldan para kazanılır onu öğreteceğim.İlk önce Şunu belirtmek isterim internet siteniz olmadan para kazanmak gerçekten zordur imkansız değil fakat zor.O yüzden bunu kolay yoldan para kazanmaya çevirirsek yapmanız gereken şeyleri sırasıyla aşağıya yazıyorum.
1-İnternet sitesi açın. -İnternet sitesi açmanızdan kastım sitenize reklam verilir ve o reklamlardan ciddi bir şekilde para kazanabilirsiniz.İnternet sitesi açmayı bilmiyorsanız bana yazabilirsiniz yada yorum atabilirsiniz bu konuya.İnternet sitesi açmaya paranız yoksa hiç sorun değil bu sefer blog sitesi de oluşturabilirsiniz.
2-Sitenize düzenli olarak yazı yazmanız içeriğini çoğaltmanız. -Sitenize düzenli olarak yazı yazmanızda yarar var çünkü google nin robotları sürekli olarak geziyor ve sitelerin durumlarını rapor ediyor(bu çok önemli)
3-Sitenizin trafiğini arttırın -Trafiği arttırın derken yani sitenize ziyaretçi sokun google buna da çok önem verir.Aramalarda üst sıralara çıkmak istiyorsanız bunu düzenli olarak yapmanız gerekir.
4-Reklam verin. -Bunların hepsini yaptıktan sonra artık ufak ufak reklam vermeye başlayabilirsiniz.En basitinden adsense ye başvurun. Adsenseye başvurduğunuz zaman tekrar google robotlarını sizin sitenize yönlendirir ve yeterli içerik var mı, trafiği yüksek mi diye kontrol eder.Dikkat ettiyseniz trafik ve içerik çok önemli demiştik.Robotlar sitenize onay verirse siteniz reklam vermeye uygun demektir.İlk olarak adsense sitenizde reklam vermeye başlar.Bu reklamlardan ufak tefekte olsa para kazanırsınız tabi sitenizin trafiğine göre kazandığınız para artabilir.
5-Sitenizi büyütün -Sitenizin içeriklerini ve trafiğini iyice arttırdığınız zaman normal reklam alırsınız bu reklamlar çok para kazandırır size yeter ki sitenizi sıralamalarda üst sıralara taşımanız.Siteniz Türkiye genelinde ilk 500 e girerse köşeyi döndünüz demektir.
Daha fazla bilgi için blog sitemi ziyaret edebilirsiniz.