Şimdi Ara

İnternetten monitör alma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monitör seçimini yaptım (Philips 241B7QPJEB), fakat internetten almaya cesaret edemiyorum. Satıcılarla konuştuğumda iade taleplerini servise yönlendiriyoruz, rapor çıkmazsa almıyoruz diyorlar. Hadi beğenmemeyi geçtim, asıl ölü piksel çıkarsa yandık. 4 piksele kader iade raporu da vermiyormuş servis, ama 4 ölü pikselle monitör kullanmak işkence olur.

Almak istediğim iş serisi bir monitör olduğundan her yerde yok, görerek alacağım yer de bulamadım.

Bu gibi durumlarda nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Risk almak mı gerekiyor illa ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsiburada dan satıcı Hepsiburada ise beğenmedim diyerek ide edebiliyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu monitör ne yazık ki HB tarafından satılmıyor :(
  • hocam tr de monitor alma rehberini acikliyorum.kucuk ve orta olcekli firmalar geri iade de müşteri den daha cok disbiritorlerle uğraştıkları icin müşteriyle uğraşmayi seciyorlar.ondada bi yere kadar.tuketici hakem heyetine kadar.ancak herkes okadar ugrasmayi secmedigi icin kimi kakalarlarsa.

şuan icin tr de 2 firmadan netten sipariş edilir.
    1. amazon.com.tr satıcısı amazon olan urunler
    2. hepsiburada.com da satıcısı hepsiburada olan monitorler.

bunun dısında tr den netten monitor almak risktir.yuzde 50 şansın vardır.

yada begendigin urun vatanda varsa biraz fazla odemeyi kabul edip magazadan olu piksel testi yaptirarak alacagın urunu gorerek almaktir.

yada suan türkiyedeki firmalarin vermiş oldugu garanti şartılarından daha iyi şartlar sunan amazon.de den almak.2 yıl garanti. 30 gun kosulsuz iade.veya diğer urunu gondermeden değişim talebi.gonderirken kargo ucreti odememe. gibi cok guzel ozellikler var.urunlerede 2 yıl garanti veriyorlar ve urunde sorun varsa tamir secenegi yok.direk yenisi ile değişim.tr de garantiye gonderiyorsun gonderdigin urunden daha sorunlu urun geliyor.

• Çok haklısınız. Mesela bir monitör beğenmiştim, HB satıcısı 150+ lira pahalı satıyor diğer satıcı ve sitelerden. Sırf risk almamak için 650 TL'lik monitöre 800 TL vermek mantıklı gelmediği için vazgeçtim almaktan.

Amazon veya HB'de uygun fiyat bekleyeceğim o halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zatrox

Çok haklısınız. Mesela bir monitör beğenmiştim, HB satıcısı 150+ lira pahalı satıyor diğer satıcı ve sitelerden. Sırf risk almamak için 650 TL'lik monitöre 800 TL vermek mantıklı gelmediği için vazgeçtim almaktan.

Amazon veya HB'de uygun fiyat bekleyeceğim o halde.
    şuan pc sektorunde ölü zaman.bi kac firma itopya gibi firmalar kampanya yapiyor ama yaz tatilinde monitor cesidi cok oluyor ve kampanya cok oluyor.idarelik bişey varsa bekleyin.
  • Notebook'a ek olarak alacağım aslında, dolayısıyla aciliyeti yok. Teşekkür ederim bilgi için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koşulsuz şartsız 15 gün içinde iade süren var dert etme. Yakın arkadaşım bizzat aldı ölü pixel çıktığı için geri gönderdi yenisiyle değiştirdiler gönderdiler. Diğer bir arkadaşım aldı ve beğenmediği için iade etti. İnternet alışverişlerinde koşulsuz şartsız 15 gün içinde iade var diye biliyorm.
  • Monitörümü aldım, çok şükür sorun çıkmadı. Almadan önce n11'deki tüm satıcılara mesaj atıp sordum, yalnızca biri sorun olmaz hakkınız sonuçta diye cevap verdi. Diğerleri kutu açılınca alamıyoruz dedi. Yasal hakkım olduğunu bilsem de insanlarla uğraşmak istemedim. Hakem heyeti, avukat vs uzun hikaye. Hatta bu satıcıya 30-40 lira fazla verdim sırf kafam rahat olsun diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.