Şimdi Ara

İnternetten Kontör Yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Turkcell Online İşlem merkezine kontör yüklemek için girdim ancak kredi kartiyla kontör yüklemek için illa ki form doldurup turkcell extralara başvurmamız gerekiyormuş.

Oysa ben kredi kartimla evimden kontör yüklemek istiyorum ve o formu doldurmadan rahatca kontör yüklemek istiyorum.

Güvenilir , Garanti sağlam , parça kontör değil ana 100-250 kontör satacak bi sağlam site olsun yeter.Az fiyat farkı olabilir.

Birde buradan kontör aldığımızda bize kontör şifresinimi veriyorlar , hattımıza otomatikmi yükleniyor veya adresimize geliyor.

Benim tercihim direkt hattımıza yüklenmesi,şifre verilmesi,adres olayı uzun iş ve kullanım dönemini uzatması.

Bildiğiniz ve kullanmakta olduğunuz yerleri yazarsanız sevinirim.

• bankanın sitesinden yüklenebiliyorsa yükle.

ben 2 gün önce garantinin sitesinden 250 kontör yükledim. sadece telefon numaramı yazdım o kadar. turkcell in sistemi yerine bankanın sistemi üzerinden bir dene. eğer oluyorsa oradan yükle derim
  • Banka sitelerindede sadece 250 yükleniyor.Benim 2 hattım var ve diğerini fazla kullanmıyorum amaç süre uzatmak oysa bana 100 lazım.Garanti de nedense 100 yok 250 var çok saçma birşey yav.
  • mobil ödeme sistemini kullanabilirsin çok pratik bir sistem. ama öncelikle başvuru formunu doldurup kayıt olman gerekıyor. online işlem merkezinden kayıt olabilirsin. sonra sms göndererek kontörünü yüklüyosun.
  • sen 250 kontöre 33-35 ytl vereceksin

ben sana 250 parça kontörü 22 YTL'ye veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 4 Temmuz 2007; 15:37:53 >
  • www.konturkiye.com

bugün buradan yükledim. banka havalesi, kk tek çekim/taksitli hepsine satış yapılıyor. bazı şebekeler için parça kontör satışı var.

kontör almak için siteye üye olmadan da alışveriş yapılabiliyor istenirse.

satın alındıktan 5 dakika içine hatta yükleniyor, şebekeye ulaşılamazsa kontör kart şifresi gönderiliyor. ancak ilk sefer için kart kontrolü yapılıyor, görevli sizi arayıp tc kimlik no nuzu ve doğum tarihinizi sorarak doğrulama yapıp sistemi sonraki alışverişler için otomatiğe alıyor.

tavsiye ederim zaten heryerde anlatılan bir site güvenlik problemi olacağını zannetmiyorum. zaten banka havalesi ya da sanal kart la alındığında kredi kartı kopyalanma sorunu ortadan kalkıyor.
  • mobil ödeme için bayiye gidip form dolduruyoruz çok saçma birşey bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mobil ödemeye internetten online işlem merkezinden başvuruluyor. ben internetten başvurdum.
    quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

mobil ödeme için bayiye gidip form dolduruyoruz çok saçma birşey bence.
  • www.ereyon.com kontör alabilirsin 100 kontörde dağil aldığın kontörü direkt olarak numaraları alıp yükleyebiliyorsun taksitli de alabilirsin
  • Bu durumda ereyondan alacağız herhalde.Ancak adresemi yolluyorlar.

Birde hattıma kredi kartimi bağlatmak bana güvenilir gelmiyor.Çalnıır malınır neem lazım.
  • hayır direk alıyorsun kontörlerim kısmından köntör şifreni alıyorsun. sadece faturayı istersen ogelior adrese o da fiyatın artmasına sebeb olur ama çok pratik
  • Teşekkür Ederim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.