Bildirim
internetten kitap pdf si indirmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
noldu hocam. -
Sen de biliyosun cevabı niye soruyosun güzel kardeşim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ingilizce varsa pdfdrive.com yoksa yine indir beleşşş degil mi 3 5 kelime bakarsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç okumamaktan iyidir. -
İllegal değilse indirebilirsin. Sıkıntı olmaz. -
maddi yönden baya karlı ama,
manevi yönden baya zarar.
maddi %51
manevi %49
gibi bi durumdayım. maddi daha ağır basıyor o kadar kitaba para verecek birisi değilim ama ne bileyim.
EMPATİ KURSAM; YAZAR KİTAPÇI VS.
Biri benim malımı kullansa yararlı bişey için kendi geleceği için birşey demem aslında yani ne de olsa o kadar para kazanıyorum.yararlansınlar derim ama tabii şöyle demem siz kitabımı kullanın (pdf sini) kitaba para vermeyin de demem hiçbir kitapçı yazar vs. demez. yani birinin geleceğini veriyorsun kendi kazancını sağlıyosun. diğer türlü (pdf) içten içe istediğin bir şeyi sadece para ile satmak istemiyosun ( gelecekleri için ).
BEN:
12. sınıf öğrencisi ygs/lys çalışan biri ve okadar çok pdf var ki yani neden gidipte para vereyim. iyi bir kitap ort.35-40 tl civarı ve ben mf yim fkb mat ki diğer derslerde var ygs açısından o kiitapları çözebileceğimden emin olamam şu ana kadar hiç kitap bitirmemiş biri olarak. YANİ en azından kendimi şu şekilde avuturum "KİTABA PARA VERMEDİM PARAM DA BOŞA GİTMEDİ ( bu bir varsayım , çevrede elbette vardır böyle insanlar)".
HOŞ TABİİ KİMİSİ SADECE KAZANÇ İÇİN YAPIYOR DA OLABİLİR.
BİLMİYORUM YANİ EN AZINDAN BEN EMPATİYİ BÖYLE KURABİLDİM.
TABİKİDE KENDİMİ DE HAKLI ÇIKARMAYA ÇALIŞTIM Bİ NEBZE OLSA BİLE.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X