Bildirim
İnternetten Half-Life oynamak??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mellunun dediği gibi orjinal oyun almalısın tabi won da oynayacaksın -
yada CDkeyini bastan yazcan :) cogu oyun serveri orj. ihtiyac duymuyor ama Won authenticated lerde oynucaksan orj. olması lazım kafeye gidip kendi orj keyini yazıp silmek de yürek ister gibi gelio :-\ -
ben işyerinden oynayacaktım, ikitane server buldu netbul ve birde ip adresli bir yer.
Şimdi ben internetten oynayamazmıyım, orjinalimi olması gerekiyor yada bunun yolu yokmu. -
won-id gerektirmeyen ( kısaca orj cd key gerektirmeyen ) serverlar var
e-kolay ve anet gibi oralarda oynarsın -
nasıl yapıcam biraz açıklarsan iyi olur ayarlar filan. -
internetten hl=half-life oynamaktan kastın nedir ordan başlayalım..
cs = kaıntır sıtrayk var bir :)))
hl dersen tfc (team fortress classic) ve dm ( death match) modları vardır.
aç hl yi multiplayer kısmına gir add ip de yaz
hldm.anet.net.tr
eskiden snn de vardı şimdi başka nerde var bilmiyorum.ok? -
tamam bir deneyeceğim.
Sağol -
Olmadı yaa ağ üzerinden oynayabiliyorum ama internetten oynayamıyorum. -
www.weblebi.com yada DNR yada esen elektonik e gitmen lazım ; su an online HL oynuyabileceğin bütün türk serverları (sandwaves.org,chatlak.net,kolayoyun.com vs vs ...) WON id denilen bi olay kullandıkları için sadece Valve ' in CD-keylerini tanıyorlar senin kullandığın cd keyler örnek veriyorum 2900-72239-6562,3333-33333-3333 vs vs... WON id ye hiç tanıtılmamış yada bir şekilde ban yemiş cd keylerdir. 9.999.999.999 tane cd-keyin arasında WON a tanıtılan 14 milyon cd-key var yani bu kadar şansın var ya otur çalış yada yukarıda saydığım mağazalardan bir orjinal HL edin kolay gelsin . . . -
Vay be neler dönüyormuşda haberim yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X