Şimdi Ara

İnternetten Gerçekten Para Kazanmak !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
7
Favori
47.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bu konudahttps://youtu.be/Xa04bA-AniE video yardımcı olur size...
  • Merhaba, internet üzerinden sizde para kazanabilirsiniz.
    http://satis.emlaksitesial.com adresine üye olarak kazandıran link sahibi olup, hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

    Sistem Nasıl Çalışır?
    Sisteme üye olduktan sonra ana sayfanızda yeşil çerçeve içerisinde kazandıran linkiniz bulunmaktadır. Bu link üzerinden yapılan her satış için sizde para kazanıyorsunuz.
    Sizin linkiniz üzerinden web sitesine giriş yapan bir kişinin önbelleğinde 1 ay boyunca kullanıcı adınız saklı kalır. Bu kullanıcı 1 ay içerisinde (sizin linkiniz üzerinden gelmesi fark etmez direk olarak emlaksitesial.com yazıp girse dahi) önbelleğinde kullanıcı adınız saklı kalacağı için satın aldığı her emlak sitesi paketinden sizde kazanırsınız.
    Kazanma mantığı bu kadar basit, yapmanız gereken tek şey kazandıran linkinizi yaymak ve satışınızı beklemek. ;)

    Ne kadar kazanırım?
    Yapılan her satıştan ayrı ayrı kazanırsınız. 1 kişi 10 adet site alsın, 10 sitenin satışından da ayrı ayrı hesabınıza para geçer.
    Site başına kazanç tablosu :
    Basit paket satıldığında 40 TL
    Standart paket satıldığında 60 TL
    Orta-Düzey paket satıldığında 80 TL
    Ultra paket satıldığında 100 TL
    Para kazanırsınız.

    Kazandıran linkim üzerinden ne satıyorum?
    Kazandıran linkiniz üzerinden emlak sitesi satışı yapıyorsunuz.www.emlaksitesial.com adresine girdiğinizde 4 adet emlak sitesi paketi bulunmaktadır. Basit, Standart, Orta-Düzey ve Ultra paketleri bulunmaktadır. Bu paketlerin satışından para kazanmaktasınız.

    Kazandığım paralar ne zaman hesabıma geçer?
    Kazandıran linkiniz üzerinden gelen ziyaretçileriniz web sitesi paketi satın alıp, web siteleri açıldığı anda sizin kazancınızda hesap numaranıza anında yatmaktadır.
    Herhangi bir kota beklemesi yapılmamaktadır.
    Her an kazanabilir, her an kazandığınız parayı harcayabilirsiniz!

    Daha Fazla Detaylı Bilgi?

    http://satis.emlaksitesial.com adresine kaydolduktan sonra sol menüde Nasıl Çalışır? Yardım bölümü bulunmaktadır. O bölüm üzerinden çok daha fazla detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

    Herkese iyi satışlar, iyi kazançlar.

    Bu mesaja eklenen görseller:

     İnternetten  Gerçekten Para Kazanmak !!!




  • asker3457 kullanıcısına yanıt
    tturbobit upload ettikten sonra linkleri nereye atıyoruz hangi site yardımcı olurmusnuz
  • Birçok kazanç yöntemi olduğu gibi internetten para kazanma yolları arasında en favori olarak gördüğüm yöntem satış ortaklığıdır. Bence birçok kişi hala bu yöntemin ne denli kazanç sağlattığının da farkında değil. Herşeyden önce düzenli çalışma ile ciddi gelir elde edilebilen bu yöntem ile hayat değiştiren kazançlara erişilebilir. Bu işte profesyonelleştikçe kazanç katsayısı da artarak devam ediyor. Açıkçası ülkemizde en az 10 yıl geriden takip ediyor bu gelişmeleri ama en azından çeşitli girişimlerde olmuyor değil. Doğru yöntemin seçilmesi ve devamlı çalışılması halinde satış ortaklığı ile kazanç elde edilmemesi mümkün değil onu söyleyebilirim.

    Onun dışında orta halli kazanç elde edilebilen makale yazarak kazanç sağlama konusu bulunuyor. O da en azından başkalarına düzenli yazarak bir maaş kazandıracak yolların başında geliyor. Tabi bunda düzenli çalışma şartı da var. Yoksa her işte olduğu gibi düzenli çalışılmadan gelir elde etmek ve o geliri arttırmak mümkün değil. Boş zamanınız var ve bilgisayar başında yazı yazmaktan hoşlanıyorsanız bu işi de yapabilirsiniz.




  • Gerçekten oturduğunuz yerden kazanmak istiyorsanız TIKLAYIN
  • Arkadaşlar Bu sitelerden APİNO--POLEMİK-GLOBALTEST MARKET-TOLUNA-BERUBY BU SİTELERDEN PARA KAZANDIM FAZLA OLMASADA İDARE EDER.

    AMA BİRAZ ZAMAN ALIYOR. AMA SONUCUNDA SAĞLAM SİTELER. BEN HER AY 8 İLE 10 DOLAR CİVARINDA PARA KAZANDIĞIM BİLDİĞİM TEK SİTE VAR .HER AY İDDAA PARAM ÇIKIYOR BU SİTEDEN DİĞERLERİDE AZDA OLSA AKMASADA DAMLIYO İŞTE ZAMAN ALIYOR AMA NAPALIM.

    HER AY PARA KAZANDIĞIM SİTE LİNKİ :http://www.clixsense.com/?6035783

    CLİXSENSE İÇİN ODA ANKEtlER OLUYOR ONLARI YAPMALISINIZ BU SAYEDE AYLIK 8 İLE 10 DOLAR ARASI KAZANÇ SAĞLAYABİLİRSİNİZARKADAŞLAR BİR ŞEYİ YAZMAYI UNUTMUŞUM CLİXSENSE İÇİN ODA ANKETLER OLUYOR ONLARI YAPMALISINIZ BU SAYEDE AYLIK 8 İLE 10 DOLAR ARASI KAZANÇ SAĞLAYABİLİRSİNİZ

    ARKADAŞLAR İLK MESAJI FORUMA YAZDIĞIMDAN BERİ 16 AY OLMUŞ. ŞU ANA KADAR KAZANDIĞIM PARA
    Account Type PREMIUM (Until 29 Mar 2017)

    My PTC Clicks today 18 total 14,053 earned $24.2550

    My ClixGrid Clicks today 0 total 6,101 earned $2.00

    My Completed Tasks today 0 total 196 earned $3.20

    My Completed Offers today 0 total 363 earned $205.65

    Earnings today $0.0655 yesterday $0.1540 month $3.0626 year $62.6190

    last month $18.5476 last year $116.1124 total $277.2870

    Movements payouts $235.12 fundings $0.00 purchases $25.80

    Balance $16.3670 Cashout

    YANİ 300 DOLARI GEÇMİŞ EKSTRA PREMİUM VEYA REKLAM İÇİNDE KAZANCIMDAN PARA HARCADIM BUDA 350 DOLARA YAKIN KAZANCIM OLDUĞUNU GÖSTERİYOR

    SAĞLAM SİTE İDDADA KAZANSAM İYİ OLACAKTI :d

    http://www.clixsense.com/?6035783




  • Sermayesiz web adsense ile para kazanma

    Sermayesiz kazanç sağlamanız mümkün öncelikle içeriğimiz’de bolca bahsedeceğimiz Adsense kavramını bilmiyorsanız bir önceki Adsense Nedir isimli içeriğimize göz atmanızı öneririm.



     İnternetten  Gerçekten Para Kazanmak !!!




    Sermayesiz web adsense ile para kazanİnternetten para kazanmak istiyoruz ama belli bir miktarda sermayemiz bulunmuyor o zaman çözüm basit Google ile para kazanacağız bu nasıl olacak nasıl kazanabileceğiz ne yaparak kazanacağız daha doğrusu gelin anlatıyım.

    Günümüzde artık günlük tutmak gibi bir kavram kalmadı insanlar düşüncelerini sanallaştırıp internet ortamına sokmaya başlamışken dışarıdan bir gazete veya dergi alıp okumak gibi alışkanlıklarımızda azaldı insanlar internet ortamında bir tık uzağında olan siteleri takip ederek bilgi sahibi oluyorlar peki bunları neden söylüyorum aklınızda bir fikir oluşmasını sağlamak ve az sonra maddeler eşliğinde soracağım sorular öncesi cevabınızı birazda olsa belirlemek istediğimden.

    Yazmayı sever misin?
    Bir konu hakkında veya kendinden bahsetmeyi sever misin , bu konuları paylaşmayı bir takipçi kitlesine ulaşmayı eğer bu sorunun cevabı “Hayır” ise bu cevabı “Evet” yapmanız gerekiyor yoksa sermayesiz web adsense ile para kazanma sizin için bir hayal diyebilirim.

    Hangi kategoride yazabilirim ?
    Bu soruyu kendi içinizde sorgulamanızı istiyorum nedeni çok basit eğer bir a konulu site açarak hem zevk alarak milyarlar kazanabilirsiniz yada b konulu bir site açarak zevk almazsınız ama milyonlar kazanabilirsiniz karar sizin elinizde bu konuda ilerleyen süreç ile birlikte en çok para kazanabileceğiniz kategorileri paylaşacağız ama şimdilik top sizde.

    Düzenli içerik oluşturabilir miyim ?
    Bu sorunun cevabı ne kadar kararlı olduğunuzu ve ne kadar internetten para kazanmak istediğinizi gösteren bir soru bu konuda baştan sizler ile anlaşalım emek vermeden bu sektörden köfte yiyemezsiniz kararlılık ve düzenli içerik oluşturabilme altın kuralımız haline gelmelidir.

    Bu soruları geçtiğine inanıyorsan bravo sen sermayesiz web adsense ile para kazanma konusunda kararlısın ve bir bakarsın bu konuda çok iyi paralar kazanabilirsin.

    Sermayesiz web adsense ile Para Kazanmak için Yapacaklarınız :
    Sermayemiz yok o zaman ne yapacağız Google’ın içerik oluşturmanızı sağlayacak uygulaması olan Blogger aracılığı ile işlemlere başlayacağız bu işlemler sırası ile sizlere açıklayacağım.

    Blogger.com adresine girerek daha önceden açtığınız bir gmail hesabı ile bağlanmak veya hesabınız yok ise gmail hesabına kayıt olarak blogger adresine girmelisiniz.
    Blogger.com adresine girdikten sonra aşağıdaki resim ile de gösterdik “Yeni Blog” kısmına tıklamanız gerekmektedir.





    *****************************************************************************


    Müzik dinleyerek para kazan


    İnternetten para kazanmanın en zahmetsiz ve en keyifli işlerinden biridir belki de gelin size bu konuda yardımcı olmaya çalışıyım konumuzun başlığında belirttiğimiz gibi Müzik dinleyerek para kazan isimli konumuzu sizler için hazırlamış bulunmaktayız.


     İnternetten  Gerçekten Para Kazanmak !!!




    Müzik dinleyerek para kazanHem keyif alarak hem düzenli bir ek gelir kaynağı oluşturacak basit bir iş kolu arıyorsanız bu müzik dinleyerek para kazanmak olabilir.

    Düzenli olarak müzik dinleyerek dinlediğiniz müziklerin sonunda yorum yaparak para kazanabilirsiniz ve oldukça iyi rakamlara kazanarak ek iş olarak sürdürebilirsiniz bu yöntemi.
    Müzik dinleyerek para kazan gibi basit ve kazançlı bir konu için bazı gereksinimler mevcut ve gelirinizi arttıracak her platformda olduğu gibi bazı etkenler bulunmakta.

    Nasıl Kazanılır ?
    Çeşitli kategorilerden oluşan toplamda 90 saniyeyi geçmeyen çeşitli Müzik türlerini dinleyerek işlem sonucu dinlediğiniz Müziğe yorum yaparak para kazanabilirsiniz.

    Diğer platformları anlattığımızda anlattığımız Referans Kullanıcı kavramını da kullanabilirsiniz tabi bu referans kullanıcı kavramı oldukça kalabalık bir çevreniz var ise büyük rakamlar kazanmak sizin için hayal değildir demektir.

    Kazanç Arttırma Yöntemleri ve Gereksinimleri Nelerdir ?
    Her sistemde olduğu gibi kazancınızı arttırmaya yönelik bazı hususlar ve gerekli kurallar bu tür platformlarda da mevcut gelin bunları sizlere anlatmaya çalışayım.

    Kazanç için Yabancı Dil
    Yabancı dil sizler için çoğu platformda para kazanmak için önünüze çıkan bir etkendir bu etken genellikle ülkemizde hizmet vermeyen platformlar için geçerlidir.

    Müzik dinleyerek para kazanmak için ise dinlediğimiz Müziklerin sonucu yorum yapacağımız zaman bizden yorumu İngilizce olarak girmemizi isteyecektir.

    Artış için Düzgün Yorum
    Gelirinizin artışı ve bu platformlarda seviyenize göre yorum başı ücret alacağınız için dinlediğiniz müzikler sonucu düzgün ve anlaşılır üslup ile kelime öbeklerine dikkat edilmiş bir İngilizce ile yorumlarınızı gerçekleştirmelisiniz .

    Bu konuda yanınıza bir sözlük alabileceğiniz gibi çeşitli çeviri platformlarından da gerekli yardımları alarak yorumlarınızı düzenleyebilirsiniz.

    Hayal olmayan kazançlar için Referans
    Oldukça iyi rakamlar kazanmak için günlük kendinize bir limit belirlemeniz ve o limite göre “Referans Kullanıcı” toplamalısınız biliyorsunuz ki bu tür platformlarda en çok getiriyi gerçekleştiren mevzu referans kullanıcılardır.

    Ne Kadar Kazanabilirim ?
    Müzik dinleyerek ne kadar para kazanabilirim diye aklınızdan geçiriyorsanız size bir garanti sunamayacağım fakat tahmini olarak nasıl bir kazanç işlemi gerçekleştiğini anlatabilirim.

    Düzenli olarak ve kelime öbeğine önem verilen yorumlar yaparak ve günlük görevleri gerçekleştirdikten sonra referans kullanıcılar çekerek çok rahat 1-2 saat içerisinde ödeme eşiğini geçebileceğinizi söyleyebilirim.

    Ödeme Alabilmem için Bir Eşik Mevcut mu ?
    Her platformda olduğu gibi bir ödeme eşiği mevcuttur fakat diğer platformların yanı sıra ödeme eşiği tam ideal konumundadır.

    Seçili Ödeme yönteminden sonra 10 $ hesabınızda toplandığı zaman ödemeyi alabilirsiniz.

    Daha önce paylaştığımız Napolyon ile para kazan isimli içeriğimize göz atmadıysanız tavsiyem bir göz atın bakarsınız hayalinizdeki rakamları oradan kazanırsınız.İnternetten para kazanma




    Bütün para kazanma formüllerini linkten bulabilirsinizİnternetten para kazanma




  • Arkadaşlar kısa süreliğine Altın Üyelik dağıtıyor site ve gerçekten daha fazla kazandırıyor tıklayın üye olun kazanmaya başlayın

    http://www.termclix.com
  • arkadaşlar internet üzerinde para kazanmak için en güvenilir site clixsensedir clixsensede reklam tıklayarak,offers görevi yaparak,anket yaparak,task yaparak para kazanmak mümkün üye olamka isteyen arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayarak üye olabilirler

    http://www.clixsense.com/?6247907
  • https://www.myiyo.com/?ref=311742863
    bu sitede anket doldurarak para kazanılıyor hemde yüksek ücreli bi tane form doldurdum 2 tl verdi deneyin derim
  • Acilissaati24.com Açıldı !!!
    İnternet üzerinden online olarak para kazanabileceğiniz ve işletmelerin açılış-kapanış saatlerini bulabileceğiniz acilissaati24. com sistemi ile para kazanmak her geçen gün tüm hızla yayılmaya devam ediyor. Almanya' da ve diğer ülkelerde bu sistem sayesinde 03. 06. 2016 tarihi itibariyle güncel olarak 380. 000 Avro dağıtıldı.
    Sizlerde bu üyeler gibi rehbere açılış saati kaydederek para kazanmak isterseniz sizleri acilissaati24. com' a davet ediyoruz.
    Bizim sizin yardımınıza, sizin bizim yardımımıza ihtiyaç varsa lütfen üye olun!




  • gerçekten para kazanmak isteyen buna baksın
    http://tinyurl.com/j959lzz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portraitMode -- 20 Haziran 2016; 23:56:18 >
  • satış ortaklığı denen şey bir aralar iyiydi ama şimdi çok zor. neden mi? ilk önceleri google adwords ile reklam verip satış yapılabiliyordu ama şimdi bu mümkün değil, google izin vermiyor. diğer arama motorlarında da verimli olmuyor. geriye site kurup ürün satışına ortak olmak gerekiyor ama bu sefer de o siteye trafik çekmek çok zor. ben bunların hepsini denedim. link kısaltmak mı dersin, ürün satış ortaklığı mı dersin, anket mi dersin, reklam izleme mi dersin her b*k yedim ama hiçbirinden bişey kazanamadım. son olarak ise online geri dönüşüm yapıyorum ve para kazanıyorum sonunda. atık alıp satıyorum ve aylık düzenli gelir sağlıyorum. bence siz de uğraşmayın öyle ıvır zıvırla zamanınıza yazık

    https://recyclix.com/?id=122313d2d3a6b6




  • Merhaba arkadaşlar bugün size yatırım yaparak nasıl % 30 para kazanılır onu anlatacağım MMM insanların kendi arasında yardımlaşma platformu olarak adlandırılmaktadır.ÖRNEĞİN SİZ 1000 TLLİK YARDIM YAPTINIZ 1 AY SONRA SİZİN PARANIZ PANELDE 1300 TL OLUR YANİ % 30 KAR KAZANIRSINIZ VE BU PARAYIDA SİZE BAŞKASI ATAR BU ŞEKİLDE İNSANLAR BİRBİRİ ARASINDA YARDIMLAŞMAKTADIR. BENİM SİTEYE YATIRIMIM ŞUAN 5000 TL VE % 30 KAZANIYORUM GAYETTE İYİ PARA ASGARİ ÜCRETE GÖRE OTURDUĞUM YERDEN PARA KAZANMAKTAYIM YANİ SİZİN ANLAYACAĞINIZ SİSTEMDE EN AZ 5 YIL DEVAM EDECEKTİR BENİM DÜŞÜNCEME GÖRE ŞİMDİ NASIL KAYIT OLUNUR SİSTEM DE NE YAPILIR ONU ANLATACAĞIM ARKADAŞLAR

    MMM İle Kazanmak İçin Nereden Başlamam Gerekir ?

    1. İlk önce bir bitcoin cüzdanınızın olması gerekmektedir.

    2. Daha sonra Kayıt Olmak İçinhttp://turkeymmm.net/?i=kazansana


    3. Üye olduktan sonrahttps://mmmoffice.com linkinden giriş yapıyoruz.


    Sistem Hakkında Bilmemiz Gerekenler ?

    Sisteme giriş yaptıktan sonra ilk önce hesabımıza bitcoin adresimizi eklememiz gerekmektedir.MMM için farklı bir adres alıp onu ekleyiniz ve sadece MMM için kullanınız.

    Aylık %30'a varan kazanç imkanı sağlıyor. Karlar Salı ve Perşembe günleri hesabınıza yansıtılıyor

    Yardım sağladığınız miktarın tamamını gönderdiğiniz andan itibaren 31 gün sonra kar ve ana para dahil çekilebilir oluyor.Sistemin devamlılığı için bu yola başvurmuşlar.

    MMM tarafından gönderilmiş gibi mail yollanıp link verilmiş ise sakın tıklamıyoruz. Hesabınız başkası tarafından ele geçirilebilir.MMM tıklamanız için linkli mail göndermez.

    Üyeliğiniz bulunduğu halde tekrar farklı bir üyelik oluşturursanız hesabınız bloke olur.Vpn vb. programlar kullanmayınız.

    Bazı kısa terimler var Ph ve Gh bu kelimeler karşınıza çıkabilir.
    Provide Help (Yardım Sağlamak) , Get Help ( Yardım Almak )

    BU KADAR BASİT YATIRIMIMIZI YAPACAĞIZ PARAMIZIN AY SONUNDA KATLANMASINI BEKLEYECEĞİZ YANİ

    NASIL YARDIM GÖNDERİRİZ NASIL YARDIM ALIRIZ VİDEOSUNU İZLEYİN İLK ÖNCE BİLGİ EDİNİN

    https://www.youtube.com/watch?v=A-hbPKSLEms

    BU DA TANITIM VİDEOSU ARKADAŞLAR

    https://www.youtube.com/watch?v=4aJJFwy7L9U

    EĞER SORULARINIZ OLURSA FACEBOOK ADRESİMİZDEN BİZEDE YAZABİLİRSİNİZ YARDIMCI OLUYORUZ ARKADAŞLAR

    https://www.facebook.com/MMMTurkiyeee/

    ARKADAŞLARIMIZIN ALDIĞI ÖDEME KANITLARI BUNLARDA DAHA ÇOK VİDEO BULABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR YOUTUBEDE

    https://www.youtube.com/watch?v=-rpJnDEyOUY




  • arkadaşlar internette para kazanmak için en güvenilir site clixsense clixsensede anket yaparak,reklam tıklama,offers görevi yaparak,ve task yaparak en çok kazandıran task yaparak günde 50 dolar kazanan var parakazanmak mümkün üye olmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayarak üye olabilirler
    ben 6 ödememi aldım

    http://www.clixsense.com/?6247907
  • BEYLER BUNLARI BOŞ VERİN !!
    VERDİĞİM ADRESTEN ÜYE OLUN MAİLİNİZE GELECEK OLAN POTALARI OKUYORSUNUZ VE HAFTADA HİÇ YOKTAN 25DOLAR KAZANDIRIYOR.

    --------->https://www.pozitifsistem.com/?lnk=f2b34a42-1a8b-46ef-9bcf-ea0d96981da0
  • Merhaba, getmyads bir reklam sirketidir. Büyük firmaların reklamlarini cesitli sitelerde tanitir. Bizlerede yaptigimiz yatirim karsiligi jetonumuzun miktarina gore 600 gün geri ödeme bonusu veriyor. Network sirketi icinde en iyi sirketlerden birisi diyebilirim. Sağlam bir sirket ve odemeleri turkiyedeki banklara havale yapabiliyor. 24 kisilik ekibimize sizde katilin. Bizimle beraber sizde kazanin. Daha fazla bilgi icin videomuzu izleyiniz. kayıt linkim
    https://getmyads.com/r/357311?lang=tr
    http://www.getmyads24.com/turkish/?r=357311
    Tesekkurler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordofearth -- 8 Eylül 2016; 14:58:25 >




  • Oyun Oynayarak Para Kazanın- Süper Çiftçi Oyunu

    Süper Çiftçi Oyunu

    Süper Çiftçi oyunu ile oyun oynayarak para kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken siteye üye olmak ve hemen 2 tavuk almak. Daha sonra tavuklar yumurta üretecek ve siz yumurtaları sattıkça para kazanacaksınız. yalnız oyunda sabırlı olmalısınız. 1 ay boyunca oyunu oynarsanız günlk ortalama 5 ila 10 tl hatta daha ilerlered 50-100 tl kazanabilirsiniz.

    Uye olmak icin
    http://superciftci.com/kayit/43962

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar internette para kazanmak için en güvenilir site clixsense clixsensede anket yaparak,reklam tıklama,offers görevi yaparak,ve task yaparak en çok kazandıran task yaparak günde 50 dolar kazanan var parakazanmak mümkün üye olmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayarak üye olabilirler
    ben ödememi payza aracılığıyla aldım

    http://www.clixsense.com/?6247907
  • Para kazandıran siteleri birarada barındıran forum. Site tanıtarak ref toplayıp daha çok kazanabilirsiniz. paraforum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.