Şimdi Ara

internetten ekran koruyucu alanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden en yakın turkcell veya vodafonea gidip taktırmıyorsunuz? hadi üst düzey kalitede bişey olsun diyonuz, onu aldıktan sonra nasıl takıyonuz arkadaş

• Adamın eli yatkındır takıyodur. Niye seni gerdi bu kadar ?
  • Cevap ver niye gerdi nereni gerdimillet enayi mi bide trcell e para bayılsın ben bile kendim taktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben de bunu anlamıyorum defalarca aldım taktım bu kadar abartacak bişey yok bence asıl garip olan bahsettiğin dükkanlara gidip şunu telefonuma takarmısın demek. Hemen hemen her koruyucunun paketinden mikro fiber bez çıkıyo bezle güzelce sil ve tozsuz bir yerde uygula gitsin abartmayın bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Ya ben de bunu anlamıyorum defalarca aldım taktım bu kadar abartacak bişey yok bence asıl garip olan bahsettiğin dükkanlara gidip şunu telefonuma takarmısın demek. Hemen hemen her koruyucunun paketinden mikro fiber bez çıkıyo bezle güzelce sil ve tozsuz bir yerde uygula gitsin abartmayın bu kadar

dükkana girip bunu telefonuma takar mısınız demiyoruz, film satın alıyoruz, onlar da takıyor.

@Audaxviator.
    beni germedi nasıl takıyolar anlamıyorum çok zor bişeye benziyo kabarcık bırakmadan takmak

@trcpt
    internetten aldığının çok üstünde bi fiyat yok, ayrıca millet enayi mi bir hafta filmin gelmesini bekleyecek, dışarıda beş dakkalık iş

• Trcell bi tanesini satıyor sana internetten hem daha kalitelisini hemde yanında verilen 1-2 tane beleş koruyucuyu alabiliyorsun kısacası internet alımı her zaman daha amntıklıdır takma kabarcık işine gelirsek zaten kaliteli alırsın zerre kadar kabarcık olmaz aksine trcell de taktırırken kabarcık oldu 10 dk ugrastı kız kendim iphone a taktım tek seferde zerre kabarcıksız takdım 3 aydır sorun yok

• Hocam pardon da ne anlatmaya çalışıyosun sen, bu saatte bu konunun amacı nedir hem saçma sapan konu açıp soru soruyosun hem her cevap verene gider yapıyosun
    Beyler kendi haline bırakın mesaj gelmeyince gider belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ekran koruyucu tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

Trcell bi tanesini satıyor sana internetten hem daha kalitelisini hemde yanında verilen 1-2 tane beleş koruyucuyu alabiliyorsun kısacası internet alımı her zaman daha amntıklıdır takma kabarcık işine gelirsek zaten kaliteli alırsın zerre kadar kabarcık olmaz aksine trcell de taktırırken kabarcık oldu 10 dk ugrastı kız kendim iphone a taktım tek seferde zerre kabarcıksız takdım 3 aydır sorun yok

kaç defa kendimin veya başkasının telefonuna film taktırdık, hiç birinde kabarcıklı takan birini görmedim. kabarcıklı takarsa da itiraz edip para vermeden çıkarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Hocam pardon da ne anlatmaya çalışıyosun sen, bu saatte bu konunun amacı nedir hem saçma sapan konu açıp soru soruyosun hem her cevap verene gider yapıyosun
    Beyler kendi haline bırakın mesaj gelmeyince gider belki

internetten jelatin alanları çağırdım, kapışıyoruz. sen se katıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: qun

quote:

Trcell bi tanesini satıyor sana internetten hem daha kalitelisini hemde yanında verilen 1-2 tane beleş koruyucuyu alabiliyorsun kısacası internet alımı her zaman daha amntıklıdır takma kabarcık işine gelirsek zaten kaliteli alırsın zerre kadar kabarcık olmaz aksine trcell de taktırırken kabarcık oldu 10 dk ugrastı kız kendim iphone a taktım tek seferde zerre kabarcıksız takdım 3 aydır sorun yok

kaç defa kendimin veya başkasının telefonuna film taktırdık, hiç birinde kabarcıklı takan birini görmedim. kabarcıklı takarsa da itiraz edip para vermeden çıkarım.

İpad miniydi herhal ondan beceremedi iphone lara takmak kolay zaten

• Bende 2 sefer dışarda taktırdım. Bide alıp kendimmi uğraşıcam.

Savaş başlasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qun

quote:

İpad miniydi herhal ondan beceremedi iphone lara takmak kolay zaten

ilginçtir, bi kadn s3 mini için epey uğraştı, ipad miniye takan adam kusursuz oturttu hatta dükkandaki arkadaşları tebrik etti biraz bal olmuştu sanırım

• Paran coksa gider taktirirsin. Ama bir kac video izlediktenxsonra ne kadar kolay oldugunu anlarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONE ONLY MUSIC

Bende 2 sefer dışarda taktırdım. Bide alıp kendimmi uğraşıcam.

Savaş başlasın

sonunda aradığım kan bulundu. kırmızı takımdansın richard, benden. lets fight
  • bugüne kadar kendi cihazlarıma kaç kere kendim yapıştırdım ekran filmini, tertemiz bir şekilde hemde. bundan sonra da kendim yapmaya devam edicem, var mı bununla ilgili bir derdi olan???
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumici

bugüne kadar kendi cihazlarıma kaç kere kendim yapıştırdım ekran filmini, tertemiz bir şekilde hemde. bundan sonra da kendim yapmaya devam edicem, var mı bununla ilgili bir derdi olan???

BEN, nasıl kabarcık bırakmadın, söyle nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumici

bugüne kadar kendi cihazlarıma kaç kere kendim yapıştırdım ekran filmini, tertemiz bir şekilde hemde. bundan sonra da kendim yapmaya devam edicem, var mı bununla ilgili bir derdi olan???

Nasıl kabarcık bırakmadan takıyon olm

• Bilenler takıyordur heralde her önüne gelen yapmaz.
  • İlk aldığımda bende hatuna takdırdım amerikada amerikanın o olayını seviyorum aga raftan al bestbuyda takıversinler bizde bide taktırtma parası istiyo bazıları sanki taktırtmaya çok meraklıyız taktırtmam varmı itirazı olan

• Taktırtmayanlar taktıranları döver bu konu nereye gidiyo neaaaa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.