Şimdi Ara

İnternetten doğum tarihini nasıl öğrenebilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok değer verdiğim bi arkadaşımın doğum gününü bugün öğrenmem lazım..

internetten öğrenebileceğim bi sayfa var mı??

tc kimlik nosunu biliyorum..

ama çok önemli..

• Yapay Zekanın Yanıtı

İnternetten Doğum Tarihini Öğrenme

Doğum tarihinizi öğrenmenin çeşitli yolları vardır, bunlardan bazıları şunlardır:

Telefon Numarasından Doğum Tarihi Öğrenme

Çoğu ülkede, telefon numaranızı kullanarak bir kişinin doğum tarihini öğrenebilirsiniz. Bu bilgi genellikle kamuya açık veritabanlarından elde edilir. Bir kişinin doğum tarihini telefon numarasından öğrenmek için çeşitli web siteleri ve uygulamalar bulunmaktadır.

Ad Soyad ile Doğum Tarihi Öğrenme

Bazı durumlarda, bir kişinin adını ve soyadını kullanarak doğum tarihini öğrenebilirsiniz. Bu bilgiler genellikle sosyal medya profillerinde, nüfus kayıtlarında veya kamuya açık veritabanlarında bulunabilir.

Numaradan Doğum Tarihi Öğrenme

Bazı durumlarda, bir kişinin kimlik numarasını veya pasaport numarasını kullanarak doğum tarihini öğrenebilirsiniz. Bu bilgiler genellikle resmi belgelerde veya kamuya açık veritabanlarında bulunabilir.

Annemin Doğum Tarihini Nasıl Öğrenebilirim?

Annenizin doğum tarihini öğrenmek için yukarıda belirtilen yöntemlerden herhangi birini kullanabilirsiniz. Ek olarak, annenizin doğum belgesine veya nüfus cüzdanına erişiminiz varsa, doğum tarihini doğrudan bu belgelerden öğrenebilirsiniz.

Babamın Doğum Tarihini Nasıl Öğrenebilirim?

Babamızın doğum tarihini öğrenmek için de yukarıda belirtilen yöntemlerden herhangi birini kullanabilirsiniz. Ek olarak, babanızın doğum belgesine veya nüfus cüzdanına erişiminiz varsa, doğum tarihini doğrudan bu belgelerden öğrenebilirsiniz.

Birinin Doğum Tarihini Nasıl Öğrenebilirim?

Birinin doğum tarihini öğrenmek için yukarıda belirtilen yöntemlerden herhangi birini kullanabilirsiniz. Ancak, bazı durumlarda bu bilgiler gizli olabilir veya kamuya açık olmayabilir. Bu gibi durumlarda, doğrudan ilgili kişiye doğum tarihi hakkında bilgi istemek uygun olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tckimlik.nvi.gov.tr
    Online Sorgulamalar - Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü
    http://tckimlik.nvi.gov.tr/Web/VerifyIdentityNumber.aspx

buraya tc kimlik no yaz.çıkması lazım.ben denemedim.zira nüfus kağıdımı kalkıp almak zor geldi..

• quote:

Orjinalden alıntı: Jackie

tckimlik.nvi.gov.tr
    Online Sorgulamalar - Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü
    http://tckimlik.nvi.gov.tr/Web/VerifyIdentityNumber.aspx

buraya tc kimlik no yaz.çıkması lazım.ben denemedim.zira nüfus kağıdımı kalkıp almak zor geldi..

malesef burdan sadece hangi yıl olduğu çıkıyor:(

ösym no sorgulama sayfasında çıkıyordu ama 2003den sonra olduğu için ösym nosu yok:((

yok mu başka fikri olan??

• sevgiLisine veyahut kendisine sor yada annesine babasına veya yakın akrabasına secenek cok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.