Şimdi Ara

İNTERNETTEN DİL ÖĞRENMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. Bu sene üniversite sınavına ikinci girişim olacak ve büyük bir ihtimalle gideceğim. Mühendis olacağım. Hayallerim var ideallerim var. Ve bunun için dil öğrenmem lazım. Malum ülkemizdeki dil eğitimi pek iyi değil. Bende bu yaşımda sıfırım dil konusunda. Diğer derslere yöneldim eğitim yıllarımda. Yazın internet üzerinden ders almak istiyorum ama bir bilgim yok. Var mıdır internet üzerinden dil eğitimi ya da ders paketi alacağım bir yer. Bilgisi olan var ise paylasirsa sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dil ders değildir kardeşim. Elinin altında internet olduktan sonra bedavaya 3 ay içinde c1 bile olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 16971905

Peki onerdiginiz bir kanal vs var mıdır. Ben acemiyim bu konuda o nedenle yanlış tabir kullanabilirim kusura bakmayın
    duolingo ve memrise tavsiye ederim hocem

• youtube'da ingilizce öğreten bir sürü kanal var. günümüzde internetten ingilizce'yi öğrenmek çok çok kolay. tavsiyem sıfırsanız ilk önce türk kanallarından öğrenin daha sonra native hocaların kanallarında devam edersiniz. mesaj atarsanız size takip ettiğim kanalların listesini atarım. iyi günler diliyorum, sınavınızda başarılar :)
  • Senin bir ingilizce kursuna gitmem gerekiyor çünkü sertifika mesleğinde önemli bir rol oynacak. İş ilanlarını takip et. Hatta arayıp sor mühendis işe alırken sertifika önem veriyor musunuz. Excel not düşersin. Gerci tofel girersin. sonucu tanınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Almanca öğrenmek??
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kitap/dergi/haber okucaksın sürekli youtubeda ingilizce kanallar takip ediceksin ama kendi ilgi alanına uygun olcak mesela teknoloji ilgi alanınsa onları anlatan youtube kanallarına bak altyazı vardır yüksek ihtimal dizide izliyebilirsin hikayeli pc oyunuda oynuyabilirsin bunları yaparak hızlı şekilde zaten b1-b2 seviyesine gelebilirsin gerisi için ingiliz kültüre falan git sertifikanı al c1'e kadar çıkmaya çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertic16

Dil ders değildir kardeşim. Elinin altında internet olduktan sonra bedavaya 3 ay içinde c1 bile olabilirsin.
    3 ayda c1 mi... millet boşuna kurslara gidiyor kardeşim büyük oyunu görmüşsün sen
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.