Şimdi Ara

internetten danıstığım kızla buluşmuştum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen seneydi galiba faceden bi kiz ekledi rumeysadi ismi kedi resmi koymus profilinede neyse umursamadim ilk bas sonra konusmaya basladik belliydi bi sey oldugu ama sevgili olduk iste. Bana fotolarini atti(aslinda o degilmis) neyse telefonda konustuk falan bu arada ben beylikduzunde oturuyorum yas 16ydi o ta samandirada oturuyo karsida neyse bi cumartesiydi heralde bizim yasinide aldim beraber ta samandiraya gittik koy gibi yer zaten ara ara bulduk sonunda aman uzaktan ismailll diye bagirdi bu sisman 160 boylarinda biyikli bisey max 7 8. Sinif yanindada 2 tane ufak kiz var yasin ben dolasicam dedi gitti hemen ben kizlarla kaldim sonra yasini aradim geldi orda meydanda bi market var iki kapili bi kapisindan girip otekinden ciktik kaciyoruz kizlarda bizi ariyomus neyse kactik sonra geri donduk niyeyse bizi buldular yine kactik bi pasajami ne girdik ben yoruldum artik oturdum pes ettim geldiler birden kiz kezbana bagladi yok iste ben senin icin geldim sen adam degilsin falan lan dedim hersey yalan sen orta okula gidiyon hala yalan soylemeye devam ediyo bana oo.. c.. dedi kafayi gomdum bide sag yumruk kufurlerle uzaklastim ordan sonra bi otobuse bindik leventte indik orda bi avm var buyuk orda biseyler yiyip donduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Didn't read ihihihi

• okudum. 20 saniye falan tepkisiz bir şekilde ekrana baktım ve bu yorumu atmak geldi aklıma.
  • okumadım kardeş durumumuz yoktu.
  • Csb degil valla

• quote:

Orijinalden alıntı: ismkdc

Gecen seneydi galiba faceden bi kiz ekledi rumeysadi ismi kedi resmi koymus profilinede neyse umursamadim ilk bas sonra konusmaya basladik belliydi bi sey oldugu ama sevgili olduk iste. Bana fotolarini atti(aslinda o degilmis) neyse telefonda konustuk falan bu arada ben beylikduzunde oturuyorum yas 16ydi o ta samandirada oturuyo karsida neyse bi cumartesiydi heralde bizim yasinide aldim beraber ta samandiraya gittik koy gibi yer zaten ara ara bulduk sonunda aman uzaktan ismailll diye bagirdi bu sisman 160 boylarinda biyikli bisey max 7 8. Sinif yanindada 2 tane ufak kiz var yasin ben dolasicam dedi gitti hemen ben kizlarla kaldim sonra yasini aradim geldi orda meydanda bi market var iki kapili bi kapisindan girip otekinden ciktik kaciyoruz kizlarda bizi ariyomus neyse kactik sonra geri donduk niyeyse bizi buldular yine kactik bi pasajami ne girdik ben yoruldum artik oturdum pes ettim geldiler birden kiz kezbana bagladi yok iste ben senin icin geldim sen adam degilsin falan lan dedim hersey yalan sen orta okula gidiyon hala yalan soylemeye devam ediyo bana oo.. c.. dedi kafayi gomdum bide sag yumruk kufurlerle uzaklastim ordan sonra bi otobuse bindik leventte indik orda bi avm var buyuk orda biseyler yiyip donduk.

Beyler adam doğru söylüyor. Samandıra'da oturuyorum ve market dediği yer de Mopaş oluyor. Han da var; tütün alırdım o handan hatta.

Yalnız nesi köy ya; mis gibi banka var, meydan var, fiber internetim bile var.

Ha bir de kıza internetten ne danışmıştın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

quote:

Gecen seneydi galiba faceden bi kiz ekledi rumeysadi ismi kedi resmi koymus profilinede neyse umursamadim ilk bas sonra konusmaya basladik belliydi bi sey oldugu ama sevgili olduk iste. Bana fotolarini atti(aslinda o degilmis) neyse telefonda konustuk falan bu arada ben beylikduzunde oturuyorum yas 16ydi o ta samandirada oturuyo karsida neyse bi cumartesiydi heralde bizim yasinide aldim beraber ta samandiraya gittik koy gibi yer zaten ara ara bulduk sonunda aman uzaktan ismailll diye bagirdi bu sisman 160 boylarinda biyikli bisey max 7 8. Sinif yanindada 2 tane ufak kiz var yasin ben dolasicam dedi gitti hemen ben kizlarla kaldim sonra yasini aradim geldi orda meydanda bi market var iki kapili bi kapisindan girip otekinden ciktik kaciyoruz kizlarda bizi ariyomus neyse kactik sonra geri donduk niyeyse bizi buldular yine kactik bi pasajami ne girdik ben yoruldum artik oturdum pes ettim geldiler birden kiz kezbana bagladi yok iste ben senin icin geldim sen adam degilsin falan lan dedim hersey yalan sen orta okula gidiyon hala yalan soylemeye devam ediyo bana oo.. c.. dedi kafayi gomdum bide sag yumruk kufurlerle uzaklastim ordan sonra bi otobuse bindik leventte indik orda bi avm var buyuk orda biseyler yiyip donduk.

Beyler adam doğru söylüyor. Samandıra'da oturuyorum ve market dediği yer de Mopaş oluyor. Han da var; tütün alırdım o handan hatta.

Yalnız nesi köy ya; mis gibi banka var, meydan var, fiber internetim bile var.

Ha bir de kıza internetten ne danışmıştın?

Tam boyle meydanda market 2 kapili meydan dedim yerde heykelde vardi ordan assagi sallanincada solda diger mekan bi giriyosun kasanin cikisi arka kapidan cikiyosun.

Bana ufak gibi geldi koy ondan dedim yani dun arnavutkoy hadimkoy taraflarina gittim oralar daha bi koy aslinda :D
    kizla facebooktan tanistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noel-dayi -- 13 Haziran 2014; 7:52:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağol ben almıyım okudum da geldim

• Ben olsam yerde tekmelemeye devam ederdim

• Sende hata kacmak yerine soyleseydin ya direk

• yerden taş alıp vursaydın kafasına
  • Zebani nerede?
  • keşke kaçmadan önce balgam da atsaydın
  • ben okumayayım simdi okudumda geldim biliyon mu ?
  • okuyun lan okuyun güzeldi
  • Anime kararkteri gibisin yeminle
  • okudum pişman oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaphindre -- 13 Haziran 2014; 9:28:43 >
  • Ulan o değilde c2den 3 kızla bulustum yav arkadaş biri bile netteki haline benzemiyor. O gün bugündür sanal ortamdaki tanimadigim kızla bulusmam.

• Okumadım özet geç

• quote:

Csb degil valla

Kac yasinda adamim guldurdun lan anten sabah sabah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.