Şimdi Ara

=== İnternetten Cep ve Ev Telefonlarına Ücretsiz ARAMA Programı === (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
31.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu programla 112 118 155 gibi numaraları arayabilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikisülö2 -- 24 Aralık 2006; 20:04:44 >
  • 118'i arasak ne müthiş olur... denemek lazım... ama başına bişey koymak gerekir mi ?
  • Bedava arama hakkı bitenler programı silip regeditten kayıtlarını da sildilermi tekrar üyelik alabilir. Modemi açıp kapatırsanız iyi olur. İp in değişmesi için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fear44

Bedava arama hakkı bitenler programı silip regeditten kayıtlarını da sildilermi tekrar üyelik alabilir. Modemi açıp kapatırsanız iyi olur. İp in değişmesi için.

bu şekilde bir çok ortak kullanıcı adı ve şifre alalım arkadaşlar
  • Rusya ile konuşuluyor
  • Ya arkadaşlar şuanki hesabım ile 2 gündür arama yapmıyorum.Ama şimdi aramak istediğimde maksimum arama süreniz doldu diyor.Ben iki gündür kimseyi aramadım.Ne ayak ?

Ayrıca başka hesaplarla giriş yapıyorum yine aynı şeyi diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Ya arkadaşlar şuanki hesabım ile 2 gündür arama yapmıyorum.Ama şimdi aramak istediğimde maksimum arama süreniz doldu diyor.Ben iki gündür kimseyi aramadım.Ne ayak ?

Ayrıca başka hesaplarla giriş yapıyorum yine aynı şeyi diyor.

ilginç... ne kadarlık görüşme yaptın?
  • biribi hesap yollasin mikrofon yok bir çok tanidiği işletiyom onlari aradihimda gözüken numara

---------0---------

• evet işletebilirsiniz
  • Valla bu hafta en fazla 20 dakika konuşmuşumdur.Bide farklı hesap ile giriyorum yinede izin vermiyor.
  • 05369605xxx kimin numarası bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Valla bu hafta en fazla 20 dakika konuşmuşumdur.Bide farklı hesap ile giriyorum yinede izin vermiyor.

ben 20 dakikayı çoktan aştım... problem nerde acaba?? anlayamadım...
  • DH1907DH hesabına girdim.ii bi paylaştık forumda hemen sömürmüşsünüz be limitin bitmiş diyo.kredi alın diyo:S
  • bence paralıdır bu program beleştir ama hattı kullandığı için faturay yansır olay. mantıksız geldi bana niye beleş olsun ki.
  • arkadaşlar 3 hesap birikti sadece... her yükleyen 3'er paylaşsa bir sürü olurdu elimizde... paylaşın biraz

@woop

merak etme beleş
  • beyler taam halletim işi aradım evi
    ama şu sms nasıl ya iki tane tel istiyo napcaz???
    sms atabilen varsa yardım plssss
  • sms te atiliyo galiba ama olmadi bi baksaniza
  • sms sanırım ücretli... ama yılbaşı tebriği için bedava kısmı da var
  • birisi programı bana atarsa sevinirim
  • Off Off Biri üye olup yollasa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.