Şimdi Ara

=== İnternetten Cep ve Ev Telefonlarına Ücretsiz ARAMA Programı ===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
31.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://rapidshare.com/files/8693398/setuplowratevoip_2_.rar

Hem evi, hem cebi aradım ve konuştum... Hala şaşkınım...

=== İnternetten Cep ve Ev Telefonlarına Ücretsiz ARAMA Programı ===

YENİ ÜYE OLACAK ARKADAŞLAR!!!

Kullanıcı adı ihtiyacı ortaya çıktı (Çünkü her üye ismi aynı telefonu 5 dk arayabiliyor)

Bu yüzden yeni üye adları alınması gerek... Her bilgisayar 3 tane alıyor... Bu yüzden yeni üye olacak arkadaşlar üye adlarını ve şifrelerini burada paylaşırlarsa bir sürü üyeliğimiz olur...

Örn;

DH1000
    DH1001
    DH1002

gibi isimlerle alalım...

Şifrelerimiz hepimizin ortak olsun

Örn;

112233

Mail adresine şunu yazın;

asd@asd.com

Herkes 3 üyelik alıp burda paylaşırsa sınırsız konuşuruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 24 Aralık 2006; 13:45:35 >

• Arkadaşlar cep telefonlarını 1 dk'ya kadar, normal sabit hatları 5 dk'ya kadar arayabiliyorsunuz... (YURTDIŞI DAHİL!!!)

Ve Ücretsiz!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Arkadaşlar cep telefonlarını 1 dk'ya kadar, normal sabit hatları 5 dk'ya kadar arayabiliyorsunuz... (YURTDIŞI DAHİL!!!)

Ve Ücretsiz!!!

sadece 1 kereliğine mi 5 dk arayabiliyoruz. yoksa her aramamızda sınır 5 dk mı?
  • Valla sabahtan beri eşi dostu arıyorum... Harika oldu bu program yaa
  • bir süre sonra kontür yükle felan diyince soğudum programdan
  • güzel bi prog. denedim ama öncede 57 dk konuşuyordum şimdi 5 dk haksızlık bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır... Her aramada 5 dakika ücretsiz... Bunun dışında hiçbir sınır yok... 5 dakika bile süper bence

Not : Cep telefonları 1 dk.
  • Bu programla Birkaç hafta önceye kadar sabit telefonlarla 1 saat konuşabiliyorduk :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everst -- 24 Aralık 2006; 11:49:55 >
  • ya arkadaşlar ben daha 5 sn konuştum hemen gitti. limitiniz doldu dedi. siz nasıl konuaşbiliyorsunuz ? ben ne yapmalıyım???
  • EE NASIL KULLANACAZ BUNU
    dialpad den arıyorum evi numara invalid dio
    sonra kendi cebimi aradım kredi yukleyin dio
    daha 1 sn bile konuşamadım hiçbiyerle
  • beyler çokta durmasın biliyorsunuz sonra türklerin hücumundan herşey felç oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

EE NASIL KULLANACAZ BUNU

eheh numaraların başına +9 koyacakmışız hallettim
  • Arkadaşlar alıntı yapıyorum @kendinibil nickli arkadaştan;

quote:

Şimdi arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu programı kullanan birisi olarak tecrübelerimi size aktarayım.

Öncelikle şunu söyleyeyim; Türkiye'deki sabit telefonlarla görüşme 5 dakika ile sınırlı (yani bir seferde en fazla 5 dakikalık görüşme yapılabiliyor) ama yaklaşık 4 buçuk dakikalık görüşmeler yaparsanız haftalık 200 dakika beleş görüşebilirsiniz bu şekilde

Program ilk çıktığında cep telefonlarını da 1 dakikaya kadar ücretsiz aratıyordu ama sonra nedense bu süreyi 10 saniyeye indirdiler.

Diğer bir mevzu da şu; programla arama yaptığınız anda program otomatik olarak bilgisayarınızdaki mikrofonun ses ayarını kısıyor. O yüzden "Karşı taraf benim sesimi duymuyor" diyenler arama yaptıkları zaman ses denetiminden mikrofon sesini biraz açsınlar

Ayrıca aynı bilgisayardan 3ten fazla yeni hesap açılamıyor maalesef. O yüzden üçten fazla hesap açmaya çalışanlara hata mesajı verir program. Programın setup dosyasını başka bir bilgisayarda çalıştırıp yeni bir (hatta 3 :) ) hesap alabilirsiniz ve kendi bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Ben böyle yapıyorum. (Not: Geçen gün bilgisayara format attım, format atınca yine 3 hesap daha alabildim)

Son olarak da şunu söyleyeyim. Fatura vs. gibi bir korkunuz olmasın gönül rahatlığıyla konuşmaya devam edebilirsiniz...

• quote:

quote:

EE NASIL KULLANACAZ BUNU

eheh numaraların başına +9 koyacakmışız hallettim

evet arayacağınız numaranın başına 0090 eklemyi unutmayın

istanbul için örnek;

00902165555555

• iniyor ;

bu arada

İndi.relim

yazınca sansürlenmesi garib

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 24 Aralık 2006; 12:24:50 >
  • cepleri ararken nasıl numara çevirecez:D
  • arkadaşlar şimdi günlük 5 dk mı konuşabiliyoruz sabit hatlarla???
  • ben indiremiyorum linkte bi hata mı var..
  • hayır inmiyor şu linki düzgünce verebilirmisiniz..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.