Şimdi Ara

İnternetten alışveriş yapacakalar enkolay.com a dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31.12.2010 tarihinde enkolay.comdan bişeyler sipariş verdim aslında bilmediğim sitelerden pek alışveriş yapmam fakat aradığım ürün stoklarında olduğu için birazda mecbur kaldım.
    İşte olay bundan sonra başlıyor.
    04.01.2011 oldu ve ürün hala kargoya verilmedi bende merakım üzerine siteyi aradım sizin ürünler elimizde yok anca yarın kargoya veririz dediler bende sitelerinde yazan ibareyi kendilerine hatırlattım hızlı gönderi olmayan ürünler 2 gün içinde kargoya verilecektir yazıyordu ve bende 2 günün dolduğunu paramın derhal kredi kartıma iade olmasını istedim peki dediler kapattılar.
    Bankayı aradım iade yapılmışmı dediğimde resmen dünyam yıkıldı iade size her ay taksitle yansıyacak yani o iade edilen 200 liralık limitimi kullanamıyorum.
    Hadi neyse kaybettiğim bişey yok aydan aya limitim gene artacak dedim diğer kartımla taksitle gene işimi hallederim dedim.
    Biyandan da başka sitelerde gene o ürünler stoklarda yok hadi dedim ben şu siteyi gene arayayım yarın marın versiler kargoyada alayım onca zaman bekledim zaten dedim. Aradım bi bayan çıktı tatlı dille durumumu anlattım tamam siz merak etmeyin ben özellikle sizin gönderinizle ilgilenicem fakat siparişi yenilemeniz lazım dediler peki dedim 1 gün sonra saat 15.00 civarında siparişimi yeniledim tabi gene kredi limitimden 200 liralık bi kısım gitti. Akşam gönderinin durumuna bi bakayım dedim sitede hesabımda siparişimle ilgili hiçbişey yazmıyor. Acaba ben mi yanlış yaptım dedim aradım bankayı evet 200 lira 4 taksitle enkolay.com tarafından çekilmiş dendi. Bu sabahtan beri enkolay.comu arıyorum konuyla alakasız biri telefonu açıyor siparişiniz yok biz para almadık diyo. Bankayı aradım 200 lira çekilmiş onay kodunu veriyorlar söyleyin siteye isterseniz iptal etmek zorundalar diyo. Yarın bankaya bu dolandırıcılar hakkında bi dilekçe yazıcam sonrada savcılığa suç duyurusunda bulunucam. Fakat bu işlemler çok uzun sürecek biliyorum sizce daha kısa bi yolu var mıdır?

• işlemlere başla hemen milleti salak zannediyorlar deli oluyorum
  • Arkadaşlar dikkat edin. Ben bu adamları 6 ay aradım, bir kere telefon açıldı. Ondada Arka planda { niye açtın telefonu kapat} diye bir ses duydum.

Şikayet var a bakarsanız hiç bir sipariş gelmiyor ve hiç bir şekilde ulaşılamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.