Şimdi Ara

internetten 2. el xbox 360 alınır mı acill!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babamla da tartıştım o ikinci el alınmaz bozuk çıkar falan dedi 3 gün deneme süresi var diye ben güveniyorum ama konsollarda 2. el alınca belki ilk günlerde bozulmayıp sonradan bozulma gibi bir durum var mı? alıcağım e kasa oyüzden 3 k sorunu yok

http://www.n11.com/xbox-360-slim-1tb-jtagkinect180-oyun2-kol-P23831817

sizce almalı mıyım lütfen kesin cevap verin eğer alırsam ben tamam sorun yok deyipte birkaç gün sonra bozulursa para boşa gideceği için çok azar yerim.
    bide 1. el var

http://www.n11.com/xbox-360e-1tb-yeni-nesil-jtagkinect180-oyun2-kol-P23584160
    2. elde sorun olmaz diyosanız fazladan para vermek istemiyorum.
    sizce hangisini alıyim sorun çıkar mı 2. elde

lütfen cevap verin çıldırıcammm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygzdrmz -- 7 Nisan 2015; 22:14:46 >

• ygzdrmz Y kullanıcısına yanıt
    O paralar ney be!!
    O kadar para x360a verilirmiymiş.
    Ben geçen sene forumda 250gb 450e aldım.Arkadaş yanında da 6-7 tane falan oyun vermişti.Bende 200 lira kadar çok indirimli fiyatlarla 11-12 oyun falan aldım.
    Bide golddan gelen oyunlar var.Şu an oyun oynamaya doydum diyebilirim.
    Bide bu oyunların yarısını oynamadım multi oyunlar yüzünden.Ve her ay bedava oyunlarda gelmeye devam ediyor.

Sakın o kadar parayı harcama.Zaten bir kaç MP oyuna takıyosun ve sürekli onu oynuyosun.Sadece o oyun bile aylarca yeter bir insana.

Hem o kırılmış konsollar insanların emeğini sömüren konsollar.İnan bana korsan oynarken vicdanın seni rahatsız edecek ve zevk alamayacaksın.

Yani daha az paraya daha çok zevk varken daha fazla paraya zarara girme...

O para zaten x360a verilmez.Akılı bir insan o parayı hem wii,hem ps3,hem xbox360 alabilir.Ve eski neslin tüm oyunlarını kurcalayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asiri pahali

Forumdan Kirik ikinci eli al ucuza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 8 Nisan 2015; 7:38:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox One parasına 360 alınmaz. O kadar para vereceksen git Xbox one al daha iyi. Eğer illede 360 alacaksan ikinci el slim al derim. Şuana kadar kendime ve arkadaşlara aldığım konsollar hep ikinci el ve hiçbirinde de sorun yaşamadım. Tabi sorun yaşamamak için dene öyle al daha iyi olur.
  • el insaf 1,399 TL fiyat yazmışlar yuhh
    arkadaşlar öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ama orjinal alamam oyunlar çok pahalı oyun indirmeye de uğraşamam zamanım yok öğrenciyim ve zaten sıfır 2 kol olan xbox 360 slim ler 800 lira falan üstüne kinect sensor 400 tl oldu 1200 1tb harddisk var 180 tl 1380 üstüne oyun indirme ücreti falan filan derken bence gayet uygun bi fiyat kesinlikle kırdırmak zorundayım mağlesef kinectle xbox 360 ve 2kol bile sadece 1300 tl ediyo gta 5i oynamak istiyorum +150 tl 1450 fifa 15 +150 1600 birkaç oyunla daha 2000i bulur o kadar param olmadığına göre kırdırmam gerekiyor:(

sizce uygun bir fiyat değilmi
    ne uygunu birader kazık kelimesi bile yetersiz.dh forum 2.elden yanında gta 5 de olan temiz xbox bulursun 450-500e.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    2.el konsol satın alma (YARDIM)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki kinect ve 180 oyunlu 1tb harddisk?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygzdrmz -- 8 Nisan 2015; 17:43:57 >
    kinectle beraber en fazla 600-700 verilir yapmayın etmeyin 1400 TL nedir
  • Fiyat aşırı uçuk. 10 yıl önce piyasaya çıkmış bir konsola o kadar para verilir mi?
  • O paraya gerçekten xbox one veya ps4 alınır. Ucuza xbox 360 bulursun biraz daha araştır. Forumlarda facebook 2. El sayfalarıbda vs.

• kinectle beraber 1. eli nasıl 600 700 oluyor en az 1200
    Sen kafanı korsan oyunlarla bozmuşsun.Korsandan uzak dur.İnan bana hiç zevk almayacaksın.
    Şunu iyi bil çokluk b*kluktur.Hem kul hakkında unutma.
    İkinci el al.Kinect istiyorsan Kinectli al.Kinectsiz 450ye alırsın slımı.Kinectlisi maximum 600e bulursun.250 GB zaten hayli hayli yeter.
    Alıcağın oyun bir black ops yada battlefield 3,bir GTA 5,birde gold üyelik.
    Zaten çoğu satıcı konsolun yanında oyun veriyor.Ben 6-7 oyunlu almıştım.
    Bir GTA,bir FPS,bide bu ayda goldla Black Flag veriyorlar bu üç oyun bir oyuncuya hayli hayli yeter.İnan bana bunlar bitmeyen ve benim sıkılmadığım oyunlar.
    Ve 2-3 aya yeter bu oyunlar.Zaten o sırada goldla bir sürü oyun birikiyor.Şu an bende bir sürü oyun birikti.Ve hangisine başlasam diye karar veremiyorum.

Eğer kırılmış alsaydım hiç zevk almayacaktım bunada eminim.
    İnsanın vicdanı insanı rahat bırakmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.