arkadaşında dediği gibi ortama da bağlı olabiliyor
beyaz w900
bnce bi kaç tanesi hariç hepsi göründüğü gibi özellikle w800i
Evet katılıyorum çok farklı değiller Mutlaka bunlar tanıtım ancak abartı fark yok
ewet ama yine de en iisini almadan önce gidip kendi elinde görcen
lk resimdeki W800 ler telefoncularda bulunan demo tellerin biraz daha kaliteli olanı dostum. Dikkat ediyorsan her iki ekranda aynı mp3 war ve parçanın aynı yeri çalıyor. Yani lcd ekran görüntüsü değil o. Fotoğraf çekiminde daha parlak görünmesi bu yüzden. Ayrıca walkman menüsünün açık olmasına rağmen tuş takımının ışığının yanmamasından da anlaşılıyor gerçek tel olmadığı. Aynı şey diğer telefonlar içinde geçerli. N 90 tanıtım fotolarına bak menü hep aynı yerde. erçekte öyle bişey olması mümkün mü.Tamamen tanıtım için tasarlanmış bir maket yani. O ekranın parlaklığına bakarak gerçek ekran görüntüsünden çekilen fotoğrafı kıyaslamak doğru bir yaklaşım olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: _alaz_
lk resimdeki W800 ler telefoncularda bulunan demo tellerin biraz daha kaliteli olanı dostum. Dikkat ediyorsan her iki ekranda aynı mp3 war ve parçanın aynı yeri çalıyor. Yani lcd ekran görüntüsü değil o. Fotoğraf çekiminde daha parlak görünmesi bu yüzden. Ayrıca walkman menüsünün açık olmasına rağmen tuş takımının ışığının yanmamasından da anlaşılıyor gerçek tel olmadığı. Aynı şey diğer telefonlar içinde geçerli. N 90 tanıtım fotolarına bak menü hep aynı yerde. erçekte öyle bişey olması mümkün mü.Tamamen tanıtım için tasarlanmış bir maket yani. O ekranın parlaklığına bakarak gerçek ekran görüntüsünden çekilen fotoğrafı kıyaslamak doğru bir yaklaşım olmaz.
+1
Hem de nsl yanıltıyo o fotolar 6630 u elime aldıgımda nsl sok olmustum
quote:
Orjinalden alıntı: MeTTaLLiCa
ewet ama yine de en iisini almadan önce gidip kendi elinde görcen
ewet en iyisi almadan önce eline alacan bakalım nası bi elektiriklenme olucak. cewahir deki turkcell de her çeşit modelin maketi var ben orada her markann her modlini incelmiştm. sonucta k750(gri) aldım
ewet bazen bayağı değişiklik oluyo
ben siyah w900i gördüm. Resimlerdekinden cirkin görünüyordu! Ondan beyazi bekliyorum!
quote:
Orjinalden alıntı: GFB BerLiN
ben siyah w900i gördüm. Resimlerdekinden cirkin görünüyordu! Ondan beyazi bekliyorum!
kesn plastik we tozlu gorunuodr sahsen bnm siyah w900 hakındaki aklımda olan goruntusu bu
Maalesef yanıltıcı oluyorlar.Özellikle Philips'in ürünlerinde bu yanılgıya düşersin.Görüp incelemden, eline almadan satın almaya kara vermemek lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: KillForYou!
Maalesef yanıltıcı oluyorlar.Özellikle Philips'in ürünlerinde bu yanılgıya düşersin.Görüp incelemden, eline almadan satın almaya kara vermemek lazım.
ewet kesinlikle elinde bakmadan almıcan kardeşim
ürünlerin ana sitelerinde en güzel duruşları yer almakta.çünkü adamlar dikkat çekme arayışında.
w800i'yi ben resimlerden beyaz-turuncu sanıyordum.fakar krem rengine benzer bir renk ve turuncu olduğunu görünce şaşırmıştım...vs....
quote:
Orjinalden alıntı: qtq
ürünlerin ana sitelerinde en güzel duruşları yer almakta.çünkü adamlar dikkat çekme arayışında.
w800i'yi ben resimlerden beyaz-turuncu sanıyordum.fakar krem rengine benzer bir renk ve turuncu olduğunu görünce şaşırmıştım...vs....
aynen dostm oysaki resmi sitesnde w800 cok hoş gorunuo
w800i yi ilk gödüğüm resimde griye yakın bir tondu ama sonra gerçeğini elime alıp baktığımda griye değil beyazla krem rengi arası bi renk olduğunu gördüm ama telefondan soğumadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme