arkadaslar uzun suredir dikkatimi cekio,bazı teller cok güsel gozukmesine rağmen rewievlerde kotu gorunuo bn bikaç ornek werdm eer sizde bole şeylere rastlarsanız ekleyin belki alacak olanlarada yardımlarımıs olabilr
w800(resmi sitesinden)
w800(rewiev)
n90(resmi sitesinden)
n90(rewiev)
w550(resmi sitesinden)
w550(rewiev)
yoo yanıltma yok bence, herşey göründüğü gibi hepsini ben elime alıp baktmıştım
snce w800 ler arasnda fark yokmu
walla bence n90da fark var resimlerde çok kaliteli gözüküyo bide fazla büyük gibi gözükmüyo ama gözle görünce biraz fark var açıkçası
Buradaki farklar ışığın rengi, yansıma yönü ve ortamın özelliklerinden kaynaklanıyor olabilir.
Fotoğrafçılıkta Reklam fotoğrafçılıgı adı altında farklı bir dal vardır.. Çekim teknikleri bakımından tamamiyle Diger çekim türlerinden farklıdır... Telefonlar cogukez fotoğraflanırken Paraflash adlı teknik kullanılır... SoftBox Flaşlar yada Hazır Aydınlatmalı kutuların içinde yapılır (Light Box) gibi.. Bu yuzden Direk çekilen fotoğraftaki obje ile Bu tür ortamlarda çekilen fotoğraflar farklılık gosterir
Işıklı ışıksız, bol ışıklı ortamda ve farklı kameralar ile çekilmiş resimler, tabiiki fark olucak.. Kendi yüzünü çeksen 2 farklı kamera ile ya da aynı kamera olsun farklı açılardan, farklı ışık ile çok değişik çıkarsın.. Aynı mantık..
Evet biraz karanlık çıkmış bazıları ama normalda çok açık yani turuncusu tam turuncu
w800 ilk 2 resmde cok hoş gorunuo walla ole gorunse hemen gder alırm ama ole diilmş işte
quote:
Orjinalden alıntı: Teslamania
Buradaki farklar ışığın rengi, yansıma yönü ve ortamın özelliklerinden kaynaklanıyor olabilir.
pek alakası yok ama imzanın hastasıyım
w550i netteki resimlerinden sandığımızdan daha küçük, kutusunda bakınca şaşırmıştım
ya genelde böyle oluyor bende w800 resimlerine baktığımda çok beğenmiştim ama canlısını görünce oyuncak gibi geldi açıkçası. ama tam terside oluyor bir çok telefonu resimde görüp beğenmiyorum sonra canlısını gördüğümde mest oluyorum. bu tür farklar olması normal. o yüzden canlısını görmeden internetten sipariş vermemek lazım diye düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: subuti
ya genelde böyle oluyor bende w800 resimlerine baktığımda çok beğenmiştim ama canlısını görünce oyuncak gibi geldi açıkçası. ama tam terside oluyor bir çok telefonu resimde görüp beğenmiyorum sonra canlısını gördüğümde mest oluyorum. bu tür farklar olması normal. o yüzden canlısını görmeden internetten sipariş vermemek lazım diye düşünüyorum.
kesnlkle haklısn dostm bnde az kalsın bu hataya düşüodm
benim daha iyi fikrim var mağzaya gidin telefonlara bakın sonra internetten sipariş verin internetten taksitle alışveriş fiyatı hr zaman daha ucuz olur mağzadan mesela bidoluda cardfinansa peşin fiyatına 12 taksit 675 milyon w550i bulun da göriim bu fiyata bu vadede
ilk cıktıgında 6260 herkesi cok yanıltmıştı nette küçük gözüküodu ama cıkan telefon hayvan kadar....
bu resimlerle gerçek telefon arasında fark azda olsa vardır mesela bi kuyumcu tezgahında bi bilezik daha çekici albenili parlak durur fakat o bileziği alıp bide evde bakın farklı durduğunu hemen görürsünüz bu olay tamamen ortamdan kaynaklıdır... Halbuki bilezik yine aynı bileziktir size tezgahdaki bilezik daha hoş gözükür telefonlarda aynı o şekilde....
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan s.
quote:
Orjinalden alıntı: subuti
kesnlkle haklısn dostm bnde az kalsın bu hataya düşüodm
ben gidip telefoncularda bi güzel inceliyom beğenirsemwww.hepsiburada.com dan sipariş veriyorum.. banada çoğu resim çok yanıltıcı geldi şu ana kadar
Rewiewlerde daha sönük gibi resimlerde daha parlak :)
SİEMENS SX! DATA KABLOSU SATAN PM ATSIN
fark oldugunu soylemek yanlıs olmaz ...ozellıkle n90 hakkında..