Şimdi Ara

internette yavaşlama yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba . pc yeni formaltı özellikler iyi . internetide yeni baglattım modem zyxel ttnetin verdigi internetimde gayet hızlı wifide açık

taki evde eşim android telefon ile baglanıncaya dek yterki baglansın video acmasa bile telden çok yavaşlıyor internet motorola moto g telefon var daha önceden böyle bir sorun yoktu son dönemde oldu

bir fikri olan varmı ? ip çakışmas yok dnsler ototmatikte herşey düzgün başka baglanabilende yok wifi şifresini 10 dk önce degiştim sadece ikimiz baglanıyorz ben pc den o adroid telden

fikir ve yorumlarınızı bekliyorum herşeyi denemeye hazırım benim aklıma tek birşey geliyor telefona virus girme ihtimali hard reset ile sıfırlayacagım ama çok foto var ve elimde usb kablo yk yedekleme sıkıntısı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimseL Maymun -- 10 Aralık 2014; 16:40:32 >

fotoları yedekledim hard reset cektim moto g telefona suanda her ikisi baglı ve internetimde çok hızlı tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimseL Maymun -- 12 Aralık 2014; 16:34:51 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.