biraz yavaslama var sanki bazen sayfalar siteler vs acilmiyor acilsada tam yuklenmiyor, sizlerde durum nedir , savastan dolayi bir sorun mu var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
biraz yavaslama var sanki bazen sayfalar siteler vs acilmiyor acilsada tam yuklenmiyor, sizlerde durum nedir , savastan dolayi bir sorun mu var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Savaştan önce başlamıştı bende hocam özellikle youtube vs. |
video izlerken sıkıntı yok 4k-8k akıyor ama uyarı çıkıyor ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 15 Haziran 2025; 0:26:16 > |
Bunun internet ile alakası yok Youtube reklam engelleyici kullanan kişilerde oluyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 15 Haziran 2025; 11:10:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adguard dns kullaniyordum.evet ama böyle sorunlarim yoktu memnundum, fakat bu savas hikayesi basladi baslayali , yavaslama olmaya kagni gibi olmaya basladi,savastan dolayi oldugunu dusunuyorum,simdi isp dns ye geri döndum, biraz da böyle deneyelim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla ben uzun yillardir kullaniyorum adguard vs ama ilk defa cikti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anlayamadim çikan ne ilk defa ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |