Şimdi Ara

İnternette video izlerken yarıda kesiliyor!!!YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette indirmeden dizi veya film izliyorum ama şu aralar sık sık videolar yarıda kesilmeye başladı sitede sorun vardır diye başka sitelerden izlemeye çalıştım onlarda yarıda kesiliyor sizce format atmalımıyım???

• aynı sorun bende de var flash eklentisinde ki bi sorundan kaynaklanıyodur dediler ayarlardan donanım hızlandırmayı devre dışı bıraktım ama bir işe yaramadı ...
  • facebookda oluyor bende yarıda kesilio hepsi yüklenmiş olarak görünüyor ama izlenmiyor sinir oldum. format attım nafile
  • Sanırım genel bir sorun aynı sorun bendede oluyor.Bu olayı yaşayan bir çok kişi duydum.Acaba sorun hakkında bilgi sahibi olan birisi varmı?
  • Flash playerınızı güncellemeyi deneyin, farklı bir tarayıcı (Google chrome) deneyin, video başlayınca duraklatıp tamamının dolmasını beklemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybik

Sanırım genel bir sorun aynı sorun bendede oluyor.Bu olayı yaşayan bir çok kişi duydum.Acaba sorun hakkında bilgi sahibi olan birisi varmı?

Ewet bende de aynı sorun var ne yaptıysam olmadı hala devam ediyor
  • 3 Farklı tarayıcıda denemiştim aynı sorun vardı.Flash player zaten belli aralılarla yükleniyor.
  • eğer tarayıcıda farklı sekmelerde aynı site açıksa sorun veriyor. bende tek bir sekmede faceden video izlerken sorun olmuyor ama birden fazla sekmede face açıksa sadece 1inden video izlesem bile yarıda kesiliyor sanki video bitmiş gibi kapanıoyrdu.
  • bende de aynı sorun vardı, youtube girmek için dns ayarlarını değiştirmiştim, tekrar eski haline getirince düzeldi, belki sizde de aynı nedenden odlabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.