Şimdi Ara

internette sörf yaparak para kazanmak istermisin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her gün internette bir iki saat sörf yapıyorsanız, DollarMatic'e üye olarak hiçbir riske girmeden ve 5 kuruş yatırım yapmadan, birçok farklı kaynaktan para kazanabilirsiniz. Bunun için her gün yaptığınız şeye devam etmeniz, yani internette bir iki saat sörf yapmanız yeterlidir. Bu fırsattan faydalanmamak, sadece elde edebilecek ekstra geliri çöpe atmak olur.

tanıtım

dollarmatic

• üffff 1 senedir bıktım lan bunlardan 1 kuruş kazananı bile görmedim
    Galatasaraylılar ölür,Gaşatasaray'lılık ölmez
    Yanacak meşalem olmasa bile Vuracak davulum olmasa bile Cebimde beşparam kalmasa bile Ölümüne gelirim cimbomum senle Bu büyük taraftar senle heryerde
    Doğmuşum ilk kelimem cimbom olmuş İlk elbisem sarı-kırmızılı forma İlk kalabalık ortamım ali sami yen olmuş İlk onun için ağlamışım Onun için içmişim Ve ilk onun işin mevzu yapmışım Kusura bakma ama sevgilim Ben ilk galatasaray'ı sevmişim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan BH

üffff 1 senedir bıktım lan bunlardan 1 kuruş kazananı bile görmedim

kazıyanı çokta kazananı yok
    GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
    ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.