Şimdi Ara

İnternette Sermayesiz Para Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetten para kazanma çağımızda bir gerçektir.birazdan anlatacağım sistem çok basit ve kolaydır.
    Sistemde %100 doğal bitkilerden yapılan temizlik ve kozmetik ürünleri size geliş fiyatından(indrimli) alıp satış fiyatından satmak.
    çok kolay bir sistemdir.
    Öncelikle ürünlerimizi teğmin eden şirketi tanıyalım şirketin adı ERSAĞ belki duyanlar olmuştur.
    Ersağ üretimi türkiyede yapılan %100 doğal hijyen bakımından gayet başarılıdır. Sahibi müslüman bir kişidir.Dış ükeye herhangi bir para akışı olmamaktadır.

Detaylı bilgiyi Googleden veya bana slmkyc@gmail.com dan ulaşabilirsiniz.

Ben işe geleyim öncelikle 100 veya 150 tl ile şirkete üyeliğinizi aktif ediyorsunuz.Bu verdiğiniz para şirkete gitmiyor girdiğiniz fiyatla oradan %100 doğal temizlik ve kozmetik ürüneri alıyorsunuz.100 tl den girerseniz 1 ürün hediye 150 den girerseniz 3 ürün hediye onlarıda satarak zaten giriş ücretinin yarısnı elde etmiş oluyorsunuz. Neyse bu aldığınız ürünleri size şirket 2-3 iş günü içerisinde kapınıza kadar getiriyor.

Size kalan tek iş bunları satış fiyatı üzerinden etrafınıza satmak ki bu size büyük ölçüde gelir sağlıyor..

örnek verecek olursak 1 milyarlık ürün satarsanız size 600 tl civarında bir pay kalıyor.

işin en güzel kısmıda altınıza üyelikler yapıp onların kazandıklarınında belli bir oranını onlardan hiç bir para eksilmede sizde kazanıyorsunuz.

Bu bence sermayesiz bir kozmetik dükkanı açmak gibi bişi gayet başarılı arkadaşlar biliyorum.

Bir Tanıdığım aylık 15 ile 12 milyar arasında değişiyor ama aşağıya düşmüyor.

İlgilenmek İsteyen Arkadaşlar varsa benimle İrtibata Geçerlerse Yardımcı olmaya çalışırım.

Bana slmkyc@gmail.com adreinden mail ile dünerlerse elimden gelen yardımı yaparım.

Sitemiz Ersa Temizlik ve Kozmetik rnleri Resmi Web Sitesi dur. İsterseniz Tanıtım videolarını İzleye blirsiniz.

Allah’a Emanet OLun...

Hayırlı Geceler...

• Yav He He
  • eyv. kardeşim sayende porsche siparişi verdim o gelene kadarda ferrariye binerim artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.