Şimdi Ara

internette, pcde yapacak şey bulamıyorum. Tavsiye lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • facebook, twitter, sözlükler falan bi yere kadar. eskiden knight, cs falan oynardım. knight zaten bitti, pvplerde sıkmaya başladı. cs'dende sıkıldım. web bazlı oyunlara bakıyorum millet almış başını gitmiş hepsinden bi haberim başlayasım gelmiyor. türk yapımı mmporglara baktım, indireyim dedim %10 olmadan iptal ettim, internetteki olumsuz yorumlar canımı sıktı. foruma falanda eskisi gibi çok takılmıyorum. yani her şeyden sıkılmış vaziyetteyim, bilgisayarda, daha doğrusu internette vakit harcayacak şey bulamıyorum artık canım sıkılıyor. gündüzleri çalışıyorum, akşamları sağa sola takılıyorum, gece evde canım sıkılıyor. bi akıl verin.

• up.
  • up up :(
  • lol,dota2 falan başla
  • Yabancı dizi izle.
    Sosyalleş kurslara vb git boş geçirme.
  • Bir hobi bul,kitap oku,kendini geliştirmeye bak.Sonra çok faydasını göreceksin.
  • izleyecek dizi kalmadı artık. bütün güzel dizileri izledim bitirdim, yeterince sosyal bi insanım, zaten gündüz çalışıyorum, işten çıkınca takılıyoruz ediyoruz, gece oldu mu evde bilgisayardan, tvden başka alternatif yok. yorgun olduğum için kitap falan okuyasım gelmiyor. kurs falanda zor vakit yok.

gecenin, vaktin nasıl geçtiğini unutturacak oyun vs. arıyorum. tavsiyelerinize göre yorumları okuyup indiricem. lol,dota vs. değil, hiç bilmiyorum, oyuna alışma, öğrenme dönemide çok sancılı geçiyor. benim aradığım tarzı anlamışsınızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 9 Temmuz 2012; 23:25:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 3d modelleme yapıyorum boş zamanlarımda. Keyif alıyorum uzun ve meşakkati olan bir hobi ve yüzyılın mesleği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çareler tükenmez
  • aynı senin durumundayım ve derdini anlayabilyorum

ve senin gibi çalışmıyorum bütün gün pc de geçiyoz zaman
  • Girin biraz Cool Story okuyun gülün

http://amacvakitgecirmek.com/forum/forum-Cool-Story

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 9 Temmuz 2012; 23:31:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanknt

Ben 3d modelleme yapıyorum boş zamanlarımda. Keyif alıyorum uzun ve meşakkati olan bir hobi ve yüzyılın mesleği

Hangi programla ?bende başlamayı düşünüyorum.(en basitinden falan başlamak istemiyorm)
  • önerileri söylüyorum

gidiyosun minecraftı indiriyorsun bi kaç arkaşınla sabaha kada oynarsın banko

veya cod 4ün mp si veya mw2nin mpsini yapıp yada bunlarla ugraşmam dersen gidip bf3 alabilirsin

sonrası
  • şu minecrafta bi bakayım.
  • Paran varsa bf3 yoksa teknomw3 yaz Google'a sonra bana dua et

• teknomw3 benim laptopun kaldırabileceği türden birşey değil. minecrafta çok uğraştırıcı, detaylı birşey gibi göründü. ayrıca premium muhabbetleri falan varmış. bi sürü sürümü varmış falan aradığım gibi bi şey değil. malesef:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.