Şimdi Ara

İnternette Müzik Ve Film Paylaşımına Ceza!!! YENİ!! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
12
Favori
6.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linkinpark ın albümünü çekicem ama korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

linkinpark ın albümünü çekicem ama korkuyorum

• evet beyler ceza alanlar oluyor mu yada ihtar?

yok ise indirmeye devam edebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

İstediğim albümü satsın burada o zaman ben de korsan almayayım..

+1

Getirsinler Türkiye'ye Endgame'i alalım yani.
  • Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Gitsinler Kendi Müyaplarına baksınlar adamlar Youtubea bütün şarkıları koyup vergisiz para kazanıyorlar bide herkese laf atıyorlar.
    Benim için problem olmaz Çünkü Türk film/dizisi izlemem Film komikse bakarım çok nadir binde bir , Müzik indirmem bilgisayarımda olan MP3ler Windows7 nin çalar saat müziği filan Youtubedan dinlerim genelde şarkıları.Türkşarkılarındada problem yok nasıl olsa Müyap koymuş beleşe dinleriz.Yabancı dizi/filmlere zaten karışamazlar.
    HIMYM dan ceza kesmeleri için bi Robin gelecek Bi lily gelecek Canım ceza öde diyecek öyle seve seve ödeyeceğim yoksa hiçbir şey yapamazlar.
    Animelere bişe yapamazlar türkiyede yayınlayan yok ve zaten çizgi filmder geçer krocuklar.

Torrent mantığınca zaten kimseye bişe yapamazlar torrent sistemi farklı çünkü.

Dediğim gibi kendi kuruşları olan Müyapa baksınlar ondan sonra benim izlediğim Narutoyla Arkadaşımın izlediği Alexis Texasa baksınlar

sonsuz derecede haklısın.
  • Valla ben şuan çatır çatır indiriyorum

Ayrıca bu düzenleme korsanı engelleme düzenlemesi değil aynı telefon dinleme olayları gibi herkesin bilgisayarını ve yaptıklarını izleme yetkisini kazanma yoludur. Böylece istedikleri kişiyi suçlamak, korkutmak veya cezalandırmak için ellerinde hep bir sebep olacak.
  • korsan karşıtları justin biber fanlarından bile kötüğ
  • Suç paylaşmak, indirmek değil.bazı arkadaşlar tedirgin olmuş birşey indirmeye korkmuş :) şöyle izah edelim. Bir sinema filmi mesela, telif hakkı olduğu için sen bunu paylaşamazsin, ama indirebilirsin. neticede başkası paylaşmıştır seni bağlamaz. Daha somut örneklersek, eskiden sokaklarda korsan film satılırdi.adamın onu satması suçtu, ama kimse bu filmleri aldı diye suçlanmadi, suçlanamazda. Çünkü Senin satın alman bir suç eylemi değil, tıpkı şuan ki indirmen gibi.forum sitesi açıp film müzik dizi dağıtanlar düşünsün asıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarkılarımı youtubeden temin ediyorum çeşitli programlar ile 320 kbps mp3 kalitesine ayarlayıp convert ediyorum problem?? çohhta net çohta güzel oluyo taaamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hfocw

quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

Suç paylaşmak, indirmek değil.bazı arkadaşlar tedirgin olmuş birşey indirmeye korkmuş :) şöyle izah edelim. Bir sinema filmi mesela, telif hakkı olduğu için sen bunu paylaşamazsin, ama indirebilirsin. neticede başkası paylaşmıştır seni bağlamaz. Daha somut örneklersek, eskiden sokaklarda korsan film satılırdi.adamın onu satması suçtu, ama kimse bu filmleri aldı diye suçlanmadi, suçlanamazda. Çünkü Senin satın alman bir suç eylemi değil, tıpkı şuan ki indirmen gibi.forum sitesi açıp film müzik dizi dağıtanlar düşünsün asıl.

tamamda torrent kullandığn an sende paylaşımcı oluyorsun

Ben genel için bahsettim. Dediğin gibi torrentde durum öyle olur. torrent olmadan da aradığını hızlı bir şekilde bulabilirsin. Yeter ki nerede arayacağını bil. Ben kullanmıyorum ihtiyaçta hissetmiyorum.

• uyarı için email atcaz diyoalarda nereye kayıtlı hesaba atcaklar bende bi dünya mail var nereye neyle kayıt oldum onu bile doğru düzgün bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Şarkılarımı youtubeden temin ediyorum çeşitli programlar ile 320 kbps mp3 kalitesine ayarlayıp convert ediyorum problem?? çohhta net çohta güzel oluyo taaamı.

Hocam normalde bu yol legal sayılıyor.Fakat adam benim facebook veya herhangi sosyal ağımda paylaştığım içeriğin dinlenmesi demek benim bitmem demek.Sonuçta iş ağları felanda var.Devletin güvenliik konusundaki başarısı 12345 olunca güven zaten yok.Benim sosyal ağım bir nevi özelim değil mi?
  • an itibari ile youtube'dan çektim bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

Ben gidicem 20 TL'ye muzık Cd'si alıcam, H.Yener, D.Akalın, M.Sandal ve dıgerlerı son model arabalarla gezıcekler, yatlara bınıcekler, villalarda oturacaklar
    Yok yaaaaaaaaa, kerizmi var burda !! Yapsınlar 1 albumu 1 TL, bızım gıbı yaşasınlar , bende gider alırım,,Yok öyle yağma !!

YAV HE HE

Albumu 1 TL yapsinlar he ? O albume ne kadar para harcaniyo biliyo musun sen guzel kardesim ? Aranjore verilen para,albumde emegi gecen muzisyenlere verilen para ? 1 TL ye album ne ? Su 50 kurus kafan mi guzel ? Bu ulkede album cikarmak aptallik zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

quote:

Şarkılarımı youtubeden temin ediyorum çeşitli programlar ile 320 kbps mp3 kalitesine ayarlayıp convert ediyorum problem?? çohhta net çohta güzel oluyo taaamı.

Hocam normalde bu yol legal sayılıyor.Fakat adam benim facebook veya herhangi sosyal ağımda paylaştığım içeriğin dinlenmesi demek benim bitmem demek.Sonuçta iş ağları felanda var.Devletin güvenliik konusundaki başarısı 12345 olunca güven zaten yok.Benim sosyal ağım bir nevi özelim değil mi?

Paylaşmayı sevmem paylaşılanları sömürüyorum yine problem değil benim için Fakat facebook vb. sosyal ağ kullanıpta paylaşım yapanlara ne olur bilemem açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 29 Temmuz 2012; 17:22:36 >
  • quote:

Yalnız convert edince sadece boyutu büyüyor.
  • Torrenti engellerse pcyi kullanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

quote:

Şarkı kbpssi arttığı için olabilir mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

quote:

Şarkı kbpssi arttığı için olabilir mi?

Kalitesi artmıyor sadece boyutu artıyor demek istedim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.