Şimdi Ara

İnternette mobil görünümü komple engellemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demek istediğim mesela forumu açtığımda tablet sürümü değilde direk tam sürümü gelsin veya hürriyeti açtığımda mobil değil orjinal sayfa gelsin, bunu sayfayı açtıktan sonra ayarlayabildiğimizi biliyorumda bu ayarla uğrşmadan mobil ssürümleri direk engellemenjn bi yolu var mı
    tabletim tab4 10, internet tarayıcım chrome

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Chromeda yok, ona ben de sinir oluyorum sırf o yüzden,dün birkaç tarayıcì indirdim.Aralarında opera en hızlìsı ve basitiydi.Tableti de masaüstü olarak gösterdiğim şekilde her bağlandığım sitenin direkt masaüstü sitesine bağlanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ikisinde de bir film actım, operada 4buçuk dakika, chromeda 4 dakikada %1 şarjımı yedi. Basit olmasında otürü belki de daha hafif yük oluyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

Chromeda yok, ona ben de sinir oluyorum sırf o yüzden,dün birkaç tarayıcì indirdim.Aralarında opera en hızlìsı ve basitiydi.Tableti de masaüstü olarak gösterdiğim şekilde her bağlandığım sitenin direkt masaüstü sitesine bağlanıyor

O zaman bi bakıyım ona, eğer hız farkı yoksa aralarında, opera daha yavaş değilse kullanırım, saolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 9 Haziran 2015; 0:27:04 >
  • tabletler mobil cihazdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

Chromeda yok, ona ben de sinir oluyorum sırf o yüzden,dün birkaç tarayıcì indirdim.Aralarında opera en hızlìsı ve basitiydi.Tableti de masaüstü olarak gösterdiğim şekilde her bağlandığım sitenin direkt masaüstü sitesine bağlanıyor

hız olarak aynı gibi, siteleri direk masaüstü olarak algılaması çok iyi, tasarımı hoşuma gitmadi sadece, oda chrome a alıştığım için heralde, gayet kullanılır duruyo yani, saolasın tekrar
  • Rica ederim, evet tasarımı biraz demode,ama basit ve kullanışlı. Diğer taraftan tabi chrome gibi youtube'u masaüstü olarak güzel açamıyor,veya ekşi sözlükteki videoları izlemekte sorun çıkıyor.Ama onun dışında gezete v.s okumak için güzel,diğer durumlarda chrome'dan şaşmıyorum ben de;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.