Şimdi Ara

İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır! (2697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
63.796
Cevap
342
Favori
2.734.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1335 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26952696269726982699
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yahu TT nin altyapısını bilmemde Kablonetin altyapısı gayet Akn yi kaldırmayada yeter herkese 100 mbps vermeyede. Sırf milleti birazdaha yontayım kafasındalar şuan . Şahsen 10 yıldır Kablo hattını destekledim millete önerdim . Ama bu nedir yav adamlar en ucuz olmaktan en pahalı olmaya terfi etti. bide verilen hizmeti azalttı. Muhtemelen kendini toplar düzenler tarifeleri ama ozamana kadar benim için Kablonet mevzusu kapanmıştır.

    -
    işin ilginç yanı şuan en kötü diye bildiğimiz TT en iyi tarifeleri sunuyor.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    ttnet 16 gösterir 10 verir
  • Arkadaşlar merhaba. Ben İbrahim bey'in danışmanı Ahmet.Foruma tekrar döndük, çünkü AKK konusundaki haksız, hukuksuz uygulamalar halen devam ediyor. Bu noktadan sonra ne yapabiliriz, konuşalım, tartışalım, uygulayalım.
  • Playexata kullanıcısına yanıt
    Statik IP hizmeti 2,99 iken 4,99 olmuş.

    Tüm herşeye %100 zam..
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Ben 25 mbit sınırsız tarifeye 30TL ödüyorum. 19 ay daha taahhütüm var. Umarım taahhüt bitene kadar tarifelerdeki bu fahiş fiyatlandırmalarda düzenlemeye giderler. Yoksa 60TL benim için büyük rakam, komşu ile ortak kullanmaya zorluyorlar resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfawise -- 2 Mayıs 2017; 12:7:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt bittikten sonra, biten eski tarife ücretleri ile devam edilecek demişti bir hocamız.

    46 Lira ödüyordu, 55 lira olacakmış taahhüt bittikten sonra. Bize de 9 lira kadar ücret çıksa başka birşey istemem.
  • Toplu halde iptal kampanyaları yapalım da görsünler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim Özdiş

    Arkadaşlar merhaba. Ben İbrahim bey'in danışmanı Ahmet.Foruma tekrar döndük, çünkü AKK konusundaki haksız, hukuksuz uygulamalar halen devam ediyor. Bu noktadan sonra ne yapabiliriz, konuşalım, tartışalım, uygulayalım.

    En basitinden şu uygulamayı bile o kadar süre verilmesine rağmen hala oturtamadılar ve benim gece kullanımlarımı gündüz kullanmışsınız diyerek kotama yansıttılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rerea

    ya bunun yerine 6 mbiti ver tüm ay boyunca kurtulalım ya.
    bu şekilde dolandırıcılık olmuyor mu? paket 16 ama arayıp zorlarsam 10 mbite çıkacak zamanla yine 7e inecek.
    önceki yıllarda en azından müşteri hizmetlerini arayınca yükseltme yapıyorlardı ordan tekrar modemi başlatın diyolardı da bu yıl hiç birşey yapamıyorlar kopma dışında.
    ben aramaktan sıkıldıgım için artık boşverdim.


    Vallahi billahi yok böyle bişey.Para veriyorsun hakkını alamıyorsun.Gidip yakalarınada yapışamıyorsun :D Halime gülüyorum yaa.Şuan oturmuş bakıyorum taahhüt falan umrumda değil.Oturduğum binada bu allahın belası ttnetden başka iss yok.Atmış yorgan teli bi telefon kablosu onunla bağlanıyorum.Allahtan ev kira.Bundan sonra bulduğum evde direk iss araştıracam :D
  • İki gecedir 02-08 arasında download yaptım , TURKNET abonesiyim. İki geceyide kotama eklediler. Kotamın dolmasına 30gb varken, kotamı aşmış olmam sebebiyle hızımı 16 dan 5mbit e çektiler. Dün sabah destek hattından şikayet oluşturdum. Hala ses seda yok.

    Şunu anlarım kotaya yansıyor ama hızınız düşmese eyvallah, ama benim 2 gündür 16mbit olması gereken hızımı 5 e düşürdüler ve çözüm getirmiyorlar.

    Son lafımda telekoma olsun;

    Aylardır bu sistemin geleceği belliyken bunların yaşanacağı ayan beyan ortadayken, bu işe önlem almayarak oluruna bırakmak milyonlarca abonesi olan bir firmaya yakışıyor mu? Bunlar demekki ses çıkmasa kotaya dönüp, gb başına 2tl alma hayli ile yaşamışlar son 5-6 aydır, tek açıklaması bu olabilir.

    Yoksa sırf bu kota yansıdı yansımadı işi için bile kaç kellenin gitmesi gerekirdi. Ama ses çıkmadığına göre demekki milleti söğüşlemek için pusuya yatmışlar, millet gözünü açınca da sobelendiler.




  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Su anki paketim 24mbit olsa dokunmam zaten aknden sonra 8 mbit az da olsa yeterdi. Şimdi evde 5 kişi var internet kullanan. Zaten artirmak gerekiyordu çoktan ama malum 5 günde 50 GBi geciyoruz 8mbit hızda. 24 alsam 200 gb bile olsa akn geçerdik bir haftada ki fiyatlar katlanıyor akn yukselince. Akn sonrası hızlar ayarlaninca kotayi gecsek bile aynı paraya 2 katı hız almış olucam ki o da rahat yeter. Şimdi bi de geceleri yine eski hizina dönecek diyorlar. Çok hayırlı oldu bence btk sağolsun
  • zinedine_zidane kullanıcısına yanıt
    TT veya Superonline kullanıyorsanız, aman sakın diyeyim.

    Yeni abonler için Kota gelen Kablonet kullanıcıları bile kapatmıyor ki AKK'li kullanan kullanıcıların kapatmasına gerek yok..
  • akksini doldurup hızı düşen var mı ?
  • kaanando K kullanıcısına yanıt
    BTK tüm paketlerin sunulmasını bekliyor. Taban - tavan fiyatları belirleyecektir elbet. Düşer o fiyatlar. :D
  • truva1975 T kullanıcısına yanıt
    Dostum bu işlerden uzak olan Türk Telekom, kota eklemedi, ekleyen Kablonet. :D
  • İbrahim Özdiş İ kullanıcısına yanıt
    Ahmet Bey merhaba,

    Türksat / Kablonet Firması, Kotalı uygulamaya geri dönmüş(Kota aşımı sonrası, GB başına, 2 TL) ve AKK'yi kaldırarak, Akıllı sınırsız paketleri çıkarmıştır.

    İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır!


    Türkiye'de büyük bir soruna açabilecek kotalı paketler, hem müşterinin cebini yakmakta olup, çağ dışı kotalar ile Türkiye'yi 10 sene geriye götürmüştür.

    Akıllı sınırsız fiyatları, çok yüksek buluyoruz.

    İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır!


    Eski kullanıcılar AKK'li olarak devam etmekte. 25 Mbit kullanan bir kullanıcı 16 Mbit hızına düşerken. Türksat getirdiği Akıllı Sınırsız tarife ile, 25 Mbit kullanan birisi, 19-24 saatleri arası, 10 Mbit hızına düşürmektedir.

    Kotalar yerine en azından AKK'nin geri dönmesi, dönmüyor ise Akıllı Sınırsız fiyatlarının acilen düşmesi gerekmektedir.

    Saygılarımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 2 Mayıs 2017; 11:24:49 >




  • gece 02:00 çok geç keşke 01:00 - 07:00 olsaymış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim Özdiş

    Arkadaşlar merhaba. Ben İbrahim bey'in danışmanı Ahmet.Foruma tekrar döndük, çünkü AKK konusundaki haksız, hukuksuz uygulamalar halen devam ediyor. Bu noktadan sonra ne yapabiliriz, konuşalım, tartışalım, uygulayalım.

    Sayın vekilim ve danışmanı Ahmet Bey, ülkedeki her alanda olduğu gibi AKK adlı uydurmasyon istismar aracını, sermaye sahipleri adeta bir kartel oluşturarak BTK'nın da bıraktığı açık kapıyı arkadan dolaşmak suretiyle haksız uygulamalar ile ticari kâra dönüştürmeye devam ediyorlar.



    AKK'ya hayatım boyunca henüz girmemiş ve fazla veri indirmeyen birisi olmama rağmen bunun haksız rekabet ve hukuksuzluk şartlarını iyice ortaya koyduğunu görüyorum ve içime sindiremiyorum. Yardımlarınızı bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • muratteas M kullanıcısına yanıt
    Arkadaş "yol medeniyettir" DOĞRU ; DENİZ YOLU , HAVA YOLU , KARA YOLU şimdiki nesilde bunun yanına İNTERNET de eklenmiştir. Yani bu devirde internet KALİTESİ ,HIZI, ülkeler ve insanlar için belirleyici ve gelişmişliğe katkı sağlayan bir durumdadır.Lakin memleketimizde bu kadar PAHALI bu kadar KALİTESİZ ve bu kadar TİCARİ olan bir internet servisi ile GELİŞMİŞLİKTEN bahsetmek hayli zor olacaktır. Umarım gerekli düzenlemeler yapılır internet fiyatları YARI YARIYA düşer ve HİZMET KALİTESİ artar. Yahu biz her şeyi günü geçtikten sonra farketmez ZORUNDAMIYIZ!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arteffeck -- 2 Mayıs 2017; 12:28:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim Özdiş

    Arkadaşlar merhaba. Ben İbrahim bey'in danışmanı Ahmet.Foruma tekrar döndük, çünkü AKK konusundaki haksız, hukuksuz uygulamalar halen devam ediyor. Bu noktadan sonra ne yapabiliriz, konuşalım, tartışalım, uygulayalım.

    Konu sahibini haberdar edelim, konuyla ilgili bundan sonra neler yapmamız gerektiğini tartışırız:

    @Hümiyettin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26952696269726982699
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.