Şimdi Ara

İnternette insanlarla tamamen bağlantıyı kesmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce doğru mudur? Facebook, oynadığım tek online oyun, DH ve Skype hesaplarını kapayıp tamamen kaybolmak.Zaten gerçekte yok sayılırım.Çünkü ne aktif olarak kullandığım tel.im, ne de insanlarla çok fazla iletişimim var.Birkaç samimi ark.la herşeyi yapıyoruz zaten.Ama havalarda öyle bir soğuk ki, çooook soğuk hemde.Dışarıya bile çıkamıyorsun.Geçen çıktık, tir tir titredik 3-4 saat.Yaz günleri en az 7-8 saat takılırız gezmeme dışında.Bir şekilde geçer zaman.Gezince 14-15 Yaşadığım yerde iyice sıkıcı gelmeye başladı.Sizce gereksiz bulduğum şeylerdende kopsam mı? Çünkü hiçbirinin getirisinin olmadığına inanıyorum.Bu sürede ne yapacaksın derseniz? İnterneti boşa kullanmak yerine, yabancı sitelerde haberler okuyup, ingilizcemi geliştirmek istiyorum ve yabancı sitelerdede takılabilirim sanırsam.Galiba bugün, yarın yapıcam bunu.Kafama 2 haftadır takılıyordu.Uygulamaya koymanın zamanı geldi gibi.

• facebook-twitter kapattım tek vazzap var benim
  • ben 2009 yılında facebook u kapatmıştım. gayet mutluyum gerçek dostlarım belli oldu. yanadan doğum günü kutlamaları da yok. ama şu bir gerçek ki facebook insanları sosyalleşmekten alıkoyuyor.
  • Yaş kaç? Eğitim durumu? veya İş durumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 6 Şubat 2014; 18:25:51 >
  • Getirisi olmayan herseyden vazgececeksen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Yaş kaç? Eğitim durumu? veya İş durumu?

18.Lise.Son soruda böylece cevaplanıyor zaten.

Tamamen kardeş.Telefon ve telefondan mesajlaşmayı asla sevmedim, sevmemde zaten.
    @einsteinwashere

Sadece facebook olmadığını düşündüğüm için, olduğu gibi kapatmayı düşünüyorum hesaplarımı.
    @Bradley Cooper
  • facebookum 1 yıldır kapalı twitterim hiç olmadı zaten vatsap var idare ediyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha fazla fikir lazım.
  • Üniversite düşünmüyor musun? Ya da sınava hazırlanıyorsan vakit nasıl bulabiliyorsun? İstediğin bir bölüm var mı?
  • Facebooka sadece sayfam var onu yonetmek için giriyorum kimsenin umrunda değilim zaten onlarca foto atiyorum beğeni 4 - 5 Twitter var 3 yıl kadar takipçi 30 falan.Whatsappta konustugum bi kız vardı oda engellemiş zaten. Kısaca Hiçim.
  • Evet.Turist rehberliği veya turizm.

En iyisi bence hocam.Ne kadar çok insan, o kadar çok dert.
    @PolyFoot
  • facebook'u ingilizce kullanmaya başla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.