bu flasları kaydetmene gerek yok cunku sen bu flası gordugunde o zaten bilgisayarına kaydedılıyo bakalbilirsin ie de temp klasorune oraya kaydedılıyo benden solemesı hiç boyle boş programlarla uğraşmayın
quote:
Orjinalden alıntı: karasxxx
bu flasları kaydetmene gerek yok cunku sen bu flası gordugunde o zaten bilgisayarına kaydedılıyo bakalbilirsin ie de temp klasorune oraya kaydedılıyo benden solemesı hiç boyle boş programlarla uğraşmayın
kocaman temp de aradıımız flash ı nası bulcaz bide onu sölesene adam vermiş programı işte
ilaçla hastalığından kurtaran oldu mu programı? gayet güzel bir program çünkü
sağolasın bu program benim işime yarar
teşekkürler
güzel bir PROGRAM
tesekkurler indiriyorum.. dikkat ettimde Rietveld bu yazılım bolumunde neredeyse birtek senin koydugun yazılımları yuklemisim belkide senden baska yazılım koyan olmadıgı içindir.. cok saolasın..
program bilgisi için teşekkürler
programı yapanlar çok zeki değil sanki
1.55 ilacı buldum rus sitede..olmaz ama ben yinede deneyeyim dedim 1.8 e uydu ii mi
Tşkler dostum
saol
saol
Paylaşım için teşekkürler:)
http://bassplayer.tv/ bu sitedeki videoları bu proglamla (başka programlarlada)indiremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim...
Teşekkürler.
sağolasın
Açıköğretimin sitesinde "Flash PAPER" formatında hazırlanmış dökümanları var ve webden okunabiliyor ama pdf kaydeder gibi kaydetme imkanı yok, print seçeneği de koymamışlar, bu tür dökümanları nasıl kaydedebilirim?
"Flash Capture 1.62" işime yaramadı.
internetten yükleme yapılan flashlar flash saver prog. ile inmiyor ne yapmam gerek bu pro. işe yarar mı ? teşekküler.
quote:
Orjinalden alıntı: qtex
peki indirdiğimiz flash ları gif e nasıl çeviricez bi kaç program buldum ama olmuyor tek kare alıyor
total video converteri kullanabilirsin ayrıca Flash Saving Plugin 1.2 programıylada flashları bilgisayarınıza indirebilirsiniz