Şimdi Ara

!!! İnternette Gördüğünüz Bütün Flash'ları PC'nize Kaydedin !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MustafaK

SWF Cache Viewer firefoxu da destekliyor.

Sağol kardeş bu bilgi işime yaradı...
  • bu flasları kaydetmene gerek yok cunku sen bu flası gordugunde o zaten bilgisayarına kaydedılıyo bakalbilirsin ie de temp klasorune oraya kaydedılıyo benden solemesı hiç boyle boş programlarla uğraşmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasxxx

bu flasları kaydetmene gerek yok cunku sen bu flası gordugunde o zaten bilgisayarına kaydedılıyo bakalbilirsin ie de temp klasorune oraya kaydedılıyo benden solemesı hiç boyle boş programlarla uğraşmayın

kocaman temp de aradıımız flash ı nası bulcaz bide onu sölesene adam vermiş programı işte
  • ilaçla hastalığından kurtaran oldu mu programı? gayet güzel bir program çünkü
  • sağolasın bu program benim işime yarar
  • teşekkürler
  • güzel bir PROGRAM
  • tesekkurler indiriyorum..
    dikkat ettimde Rietveld bu yazılım bolumunde neredeyse birtek senin koydugun yazılımları yuklemisim
    belkide senden baska yazılım koyan olmadıgı içindir..
    cok saolasın..
  • program bilgisi için teşekkürler

programı yapanlar çok zeki değil sanki

1.55 ilacı buldum rus sitede..olmaz ama ben yinede deneyeyim dedim
    1.8 e uydu ii mi
  • Tşkler dostum
  • saol
  • saol
  • Paylaşım için teşekkürler:)
  • http://bassplayer.tv/ bu sitedeki videoları bu proglamla (başka programlarlada)indiremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim...
  • Teşekkürler.
  • sağolasın
  • Açıköğretimin sitesinde "Flash PAPER" formatında hazırlanmış dökümanları var ve webden okunabiliyor
    ama pdf kaydeder gibi kaydetme imkanı yok, print seçeneği de koymamışlar, bu tür dökümanları nasıl kaydedebilirim?

"Flash Capture 1.62" işime yaramadı.
  • internetten yükleme yapılan flashlar flash saver prog. ile inmiyor ne yapmam gerek bu pro. işe yarar mı ? teşekküler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtex

peki indirdiğimiz flash ları gif e nasıl çeviricez bi kaç program buldum ama olmuyor tek kare alıyor

total video converteri kullanabilirsin
    ayrıca Flash Saving Plugin 1.2 programıylada flashları bilgisayarınıza indirebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.