BirbirLerini Sewerek EwLenmişLerdi 11 yıLda ewLidiLer…Kocasını cok sewiyordu birde 8 yasLarında ceren adında kızLarı iLe cok mutLu idiLer AsLında kadın mutLu deiLde icindeqi hayat onu boguyordu..Kadın mimardı fakat eşinin farkLı yerLere cıkan tayinLeri yüzünden sürekLi bir isi OLmamıstı…eşini cok sewiyordu ama yinede mutLu deiLdi.
Birgün yaqmurLu bir hawada kahvesinini yudumLarken qazete qördüqü ‘İNTERNETTE CHAT’ yazısı akLına qeLir ve qözü esinin sadece iş icin kuLLandıgı biLqisayara erişti..
Birgün bir mesaj qeLir ‘Hayatın ucundan deiL tam bogazına yapısın’kadın bu söz karsısında kaLa kaLır ve hayatın ucundan ne kadar isteksiz ne kadar iLqisiz baktıqını düsünür…ALtanLa O qün tanısmısLardı aLtanda kendisi qibi evLi 1 kız babasiydi artık kadın herqüne aLtanLa basLıyor aLtan iLe bitiyordu cok mutLuydu ve kendi kendine ‘ne Oldu bana tanımadıqım qörmediqim bir insana nasıL böyLe baqlandım’ diyerek medcezir qibi kendini sorguLuyordu...
Kendi kendine düsünürken yaptıgının yanLıs bir sey OLduqunu ve bunu aLtanada söyLemek ister esini esqisi qibi deLiLer qibi sewmesede büyük bir sadakatLe saygı duyuyordu…
Kadın sabah erkenden biLqisayarın basına qecer ve her sabah OLduqu qibi aLtandan yine cok qüzeL sözLer qeLerek yeni qüne basLardı ..
‘Günaydın canım buqün sewqiLiLer qünü seni yakamozda bir demet kırmızı qüLLerLe beqLeyeceqim..’aLtan.. diye not qeLir.. ve kadın qözLerinden döküLen yasLar bardakdan bosaLırcasına yazmaya basLar…
‘Ne yakamoza qeLeceqim nede senin qüLLerini aLacaqım aradıqımız bir heyecandı bunu asq adı aLtında yasadık seni sewmedim diyemem 11 yıLımı verdiqim eşimede bunu yapamam hoscakaL ama sana söz veriyorum hayatın ucuna deiL tam bogazına yapısacaqım…’ve bilqisayarı birdaha acmamak üzere kapatır…
Kadın artık esqisi qibi qüLmüyor hicbirseyden zewk aLmıyordu cünkü aLtanı özLüyordu.. ama böyle yapması qerekiyordu…
Kocası esindeqi bu durqunLuqu fark ederek onu dısarıya yemek yemeqe dawet eder..Kadında esini kırmamak icin ve zaten direnecek haLi OLmadıqı icin kabuL eder..kızLarınıda aiLe dostLarına bırakarak yemeqe cıkarLar..
Ve oturmus yemekLerini yerken garson kadına kücük bir kutu qetirir..Kadın sassın bir bakısLa kutuyu aLır…
Ve bir not cıkar…
‘Seni yakamoza qetiremedim ama 11 yıL sonra tekrar kendime asıq ettim..aLtan/ Kocan Turgay..’
Kadın qözyasLarı icinde esine sarıLarak aqLar…
MutLu Son (:
adamın mezhebi pek genişmiş
kötü son
boşandılar olmalıydı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme