Şimdi Ara

İnternetle yatırımsız para kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı böyle bir şey arkadaşlar ? Yok çiftlik oyna para kazan yok reklam tıkla para kazan link tıkla para kazan.. Bunların hepsi palavra mı ?

• Hepsi palavra. Sermayen veya yeteneğin(kodlama, tasarım, youtuberlık vs.) yoksa internetten para kazanamazsın.
  • Kazanabilirsin yukarıda yazdıklarını bilmene gerek yok.
  • Potansiyel Ölücü kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocam anlatır mısınız ?
  • he internette millet birbirine para dağıtıyo he.

adamın daha kendisine faydası yok internetten para kazanacam diye dolanıyor. iki sermaye vardır biri para diğeri de beyin gücü. para olmadığını söylüyosun, diğerinin de olmadığı bu soruyu sormandan belli. internetle ilgili bilgin yoksa zaten bu çiftlik işlerinin palavra olduğunu bilirdin.

sana burdan ekmek çıkmaz git bim'de işe gir.
  • jonherk J kullanıcısına yanıt
    Hocam tek bir cevabı yok karışık karışık o an en iyi ne yapabileceğini düşünmen lazım.
  • Yandex toloka diye bir şey var 1 cent e adamın s*k*ni gördüm durduk yere, direk şak kapattım uğraşmadım

sözde reklamları izle para kazan gibi bir şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Potansiyel Ölücü

Hocam tek bir cevabı yok karışık karışık o an en iyi ne yapabileceğini düşünmen lazım.

Mesela ne yapılabilir?
  • Sangfroid kullanıcısına yanıt
    :D sakin hocam ya güldüm valla
  • Şaunda aklıma gelmedi ama mesela aliexpressten vs belirli bir sayıda küçük satabileceğinizi düşündüğünüz fazla para eden kolay kolay bozulmayan ürünleri facebook gibi sahibinden gibi sitelerden satabilirsiniz neden facebook dedim çünkü kendinize sayfa açıp reklam verebilirsiniz ve sayfanız geliştikçe pahalı bile satsanız insanlar sizi tercih eder çok gelişmesinede gerek yok. Evet şuanda dolar biraz pahalandı ama hertürlü kar ediyorsun zaten dolar çokta önemli değil.
  • donanımhaberde çek alıp sat
    sıcak fırsat kovala
    amazondan bi şeyler getir sat.

kurcala olm biraz takıldığın forumu
  • Yani herkesin dediği şeyler olabilir öyle dediğiniz gibi olmuyor falan diyebilirsiniz ama ben farklı çeşit lerde hep yaptım uğraşmamama rağmen yine hepsini sattım güzel kar larda elde ettim önemli olan satacağınız adamı bulmak yoksa 50 kişi bile gelip bu ürün pahalı dese veya kimse yazmasa hemen olmuyor deyip pes etmemek lazım.
  • İnternette değilde hayatta sermayesiz zengin olursun zengin biriyle evlen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var.

Çok net.

• Arkadaşlar herhangi bir yatırıma gerek olmadan, bitcoin üretimi yapan bir şirket telegram uygulamasından bot aracılığı ile ufak ufak size para kazandırıyor... Öncelikle telegram uygulamasını indirin.

Ardından bu linke tıklayıp start butonuna basın..

Bitcoin Mining:

http://t.me/BitcoinMining_Bot?start=416478305

• sernayesiz gund 1000tl kazan gibisinden bi video vardi, yurtdisi alisveris siteleriyle ilgili guzek bi taktik gösteriyordu. YouTubeden bi bak derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.