Şimdi Ara

internetin götürüsü, getirisinden çok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bağımlılık yapıyor.boşa geçen saatler oluyor çoğu zaman benim için. gece yatarken, o gün internette gerçekten ne işime yaradı diye düşününce %2 yi bile bulacağını tahmin etmiyorum.
    göze zarar,omurgaya zarar,sağlığa zarar.
    sanırım kurtulmanın çaresi kapattırmak.
    okunmayı bekleyen yüzlerce güzel kitap öylece kalacak yoksa.

bir yandan da düşünüyorum kapattırınca işimize yarayan uçak bileti almak, vergi vs ödemek,internet bankacılığı ..... gibi gerekli olayları napacam? cep telefonundan halledebilir miyimki bunların hepsini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 20 Ocak 2012; 0:15:40 >

• Kapattırmana gerek yok,iradene sahip ol yeter.İşin düşmedikçe açma bile bilgisayar denen çağın belasını,problem çözüldü.Kitabını oku,sürüden bir farkın olsun.
  • biraz düşününce banada gereksiz geliyor. Ama olmazsa olmazımız o hayatın bir parçası.
  • bi ara bende kalkamiyordum bilgisayar basindan. 6 ay gibi bi sure araliksiz calistim, oncesindede kiz arkadas baskisi ile azaltmistim biraz. simdi eve gidince acmiyorum bile sadece maillere bakiyorum o isimi de telefondan goruyorum. eskiden bi an once eve gideyimde bilgisayara oturayim diye kostura kostura giderdim.

kendini acil olarak kitaplara bagla skldgnda arkadazlarinla cik dolas dostum.
  • bende vınn var olmadığı zaman neden yok olsa şuan girsem şuraya baksam diye kendimi yiyorum olduğu zamanda niye var boşuna para veriyorum zaten dairede var orda giriyorum diye sistem ediyorum birkaç defa açıp kapattım bir ay sonra da vınnı kapatacam bakalım
  • interneti kapatınca insan boşlukta kalıyor
  • iPhone yada Samsung galaxy s2 gibi bir telefonun varsa internetten küçük işlerini rahat yapabilirsin diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung s2 var.
    Bilgisayar basında saatlerce oturmak gibi olmaz en azından sadece telefonda internet olunca diye dusunuyorum
  • Donanımhaber'i yerimlerinden sil, bayağı rahatlarsın. Geçenlerde ben de internet'i bırakmak için çabaladım, şimdi yeniden kullanımım arttı. Ders çalışırken arada bir bakıyorum, kendimi tutamıyorum. Havalar iyi olsa spor yaparak internet'te geçirdiğim zamanı dışarda geçirebilirim ama marta kadar bekleyeceğim galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Donanımhaber'i yerimlerinden sil, bayağı rahatlarsın. Geçenlerde ben de internet'i bırakmak için çabaladım, şimdi yeniden kullanımım arttı. Ders çalışırken arada bir bakıyorum, kendimi tutamıyorum. Havalar iyi olsa spor yaparak internet'te geçirdiğim zamanı dışarda geçirebilirim ama marta kadar bekleyeceğim galiba.

donanımhaberi bırakmak o kadar kolaymı yahu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.