Bilgisayar ve modemin elektriği aynı 3lü priz üzerinde. Normalde fişi takıp bilgisayarı açtığımda direk nete bağlanabiliyordum. Fakat bir süredir internet bilgisyar açıldıktan 5 dakika kadar sonra geliyor. O süre içinde msn ve internet e bağlanamıyor. Girmediği süre içerisinde modemin 4 lambası da yanıyor.Bu durum önceden olmayıp 2 haftadır var. Önerilerinizi bekliyorum. iyi forumlar..
Pc yi kapatınca 3lü pirizin fişini çekiyomusun.
1. Normal olarak terar dene eskisi gibi çabuk bağlanıyor mu?
2. Geçen günü adslim adsl_2 plus a geçti ve o günden beri benim internetimde biraz daha uzun sürede bağlanıyor.Ama hızlar eskisinden iyi..
Bağlanamadığı süre içerisinde ethernet kartını disable edip tekrar enable et. O zaman sorun kalmıyorsa, o zaman ethernet sürücülerini güncellemeyi dene.
Öncelikle hepinize teşekkür ederim. 1- evet 3lü prizi çekiyorum bilgisayarı kapattğımda. eğer 3lü yü çekmezsem(modemin elektriği hiç kesilmezse) açılır açılmaz internetim gelmiş oluyo sorun kalmıyo 2- ethernet kartının driverlarını güncelledim. onda sorun yok.
Aslında herşey hatlardanmış gibi gözüküyo ama bir anda böyle olması ve 2 haftadır sürmesi ,virüs vs gibi birşeyin bunu yapma ihtimali beni düşündürdü. (virüs programım avira premium security suit)