Şimdi Ara

İnternetin En Korkunç ve En Gizemli Bölgesi DEEP WEB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
4.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Numenorien

Öncelikle tor bir arama motoru olmaktan çok başlı başına bir tarayıcıdır dostum. Normal tarayıcılarwww.google.com veyawww.donanimhaber.com gibi siteleri göstermekle yükümlüdürler ve işlerini gayet iyi yapmaktadırar.

Lakin DeepWeb dediğimiz ortamın normal internetten ayrıldığı biz diğer özel nokta ise o sitelerin özel "Tor" ağı ile açılmalarıdır. O sokaklarda gezerken temiz link pek göremezsin isim olarak genel itibari ile linkler "xzcz13sad5x3z2c1.onion" gibi saçma harf ve sayı dizilerinden oluşur ve geneli srekli yenilenir. Bak daha deminki örnek link ile yeni bir "Domain" de görmüş oldu. ".Onion" tor ağının sanırım ".com" u olarak tarif edilebilir.

Günümüzde bu "zxczxm9zvxc21bvx32.onion" gibi linklere normal tarayıcıdan da girebilirsin. Lakin kendini biraz tehlikeye atarsın. Tor Browser dediğimiz arkadaşın bir değer görevide saniye başı senin ip adresini değiştirmektir. Gizlenmek için çok iyi gibi geliyor kulağa değil mi. Hayır. Çünkü başka bir sürü kullanıcı da senin ip ni kullanmaya başlamış olacak. Tor dediğimiz arkadaş sadece seni birazcık gizli yapıyor o kadar.

Eğer başka tarayıcılardan da girmek istiyorsan internette ton ile yol var bir zamanlar "xcvbxcv2b145vcbxc.onion.cnet" gibi sonuna belirli ekler getirdiğin zaman açabiliyordun (Tam olarak o son ek mi hatırlamıyorum.).

Bu arada izlediğin videolardan yada başka içeriklerden (örnek olarak "Nekrofili" yada "aşırı BDSM" içerikler gibi) yükleyen kadar sen de sorumlusun. Aklının bir köşesinde sen o videoya tıklarken sana lanetler eden ve seni (özürdileyerek örnek olarak söyluyorum) gerizekalı olarak niteleyen aklı selim bir bölümün elbet vardı.

Bu arada izlediğin videonun içeriğini de merak etmedim değil eğer yazabileceğin birşey ise yazar mısın ? (Eğer utanıyorsan Pm at :D) Sonuç olarak attığınız her adımın günlük hayatınızda bile riski varken zaten %80-%90'ı yasadışı içerikler olan öyle yerlere neden girersiniz bilemem. Gençlik ateşi diyelim bari. Saygılar. İyi Forumlar.

açıklayıcı ve güzel anlatımın için çok teşekkürler izlediğim video rastgele bir siteye girmiştim torun vikipedisinden bulmuştum tamda hatırlamıyorum aslında tesadüfe bulmuştum linki işkence videosuydu resmen kanım çekildi

• deepweb de normal webden farkli degil....cogu ogrish-goregasm tarzi site-forum dolu......

Normal web sitelerindede buna benzer birsuru sapik site var...rus vb forum sitelerindede silah yapimi gibi birsuru icerik bulmak mumkun...ha bunu cekici kilan ( sozde ) google vb nin indexlememesi....bir de normal webde bu tur siteler 100 taneyse burada 1000 tane....( madem burayi kimse takip edemiyor niye cogu forum vs 15-20 gune kapaniyor! )...cogu icerikte fake...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 15 Ağustos 2016; 13:00:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.