Şimdi Ara

İnternetimi Komşumla Paylaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar komşu dediğim apartman görevlisi zemin katta oturuyorlar malesef sadece mutfak,tuvalet ve sadece bir yatakları var bilgisayarı da taksitle almışlar ben de internetimi kabloyla aşağı onların cama kadar indirip bağladım ve kurdum. Çocukların sevincini görmeniz lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayrakass -- 5 Şubat 2014; 16:19:49 >

• İyilik yap denize at, balık bilmezse, halik bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 5 Şubat 2014; 16:02:23 >
  • Aferin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenginler seninle arabasını paylaşıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

zenginler seninle arabasını paylaşıyormu

sadece bunu mu düşündün? benim kendime yetecek kadar eşyam var ancak onların yok
  • Helal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir elin verdiğini diğer el bilmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen çok zenginsin onlar fakir o yüzden sen çok kaliteli bir insansın onlarsa pis.
  • Helal

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

Sen çok zenginsin onlar fakir o yüzden sen çok kaliteli bir insansın onlarsa pis.

zengin falan değilim. ayrıca onlara elimden geldiğince her yardımı ediyorum, hiç öyle bir düşünce için yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayrakass

quote:

Sen çok zenginsin onlar fakir o yüzden sen çok kaliteli bir insansın onlarsa pis.

zengin falan değilim. ayrıca onlara elimden geldiğince her yardımı ediyorum, hiç öyle bir düşünce için yapmadım.

arkadaş konuyu örnek olsun diye açmış olabilir.önyargılı olmamak gerekir

• Başlık ilk bakışta aşağılayıcı geliyor fakat arkadaşın o düşünceyle yazdığını sanmıyorum.
    Çok iyi yapmışsınız gerçekten o çocukların sevincini tahmin edebiliyorum.

• afferim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senmi paylaşıyorsun baban mı?
  • Bazı arkadaşlar mal mal yorum yapmış oturduğum yerden sinirlendim. Adam internetini paylaşınca sevaba girdi vicdanı da rahatlamıştır iyilik yaptım diye iyi hissediyor sizin yazdıklarınıza bakın. Ayrıca adam internetini paylaşmış bi kaybı yok ki internetleri yok demekki çok birşey bilmiyorlar torrnetten oyun felan çekcek halleri yok iyi yapmışsın kardeşim tebrik ederim.
  • Başlığı düzelttim bazı anlamayan arkadaşlar için.
    Ben paylaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bindokuzyuz90

dostum eger ki bunu her onune gelene anlatmiyorsan adamsin

Bunu yeni yapmamıştım, kimseye neden anlatayım zaten durumları kötü. Sizle paylaştım ki belki örnek olur diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayrakass -- 5 Şubat 2014; 16:26:45 >
  • quote:

quote:

Üslübun yanlış.Eğer anlattığın gibi düşünmüyorsan helal olsun ne diyeyim ama anlatımın aşağılayıcı duruyor.
  • quote:

quote:

quote:

Üslübun yanlış.Eğer anlattığın gibi düşünmüyorsan helal olsun ne diyeyim ama anlatımın aşağılayıcı duruyor.

anlatımımda birşey olmadığını düşünüyorum. pis fakirler mi dedim, ezikler mi dedim. başlıktaki fakir kelimesine takıldıysan ben onu aşağılamak için söylemedim, siz öyle anlayınca değiştirdim zaten.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.