Şimdi Ara

İNTERNETİMDE İLGİNÇ BİR SIKINTI VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Wifi ile giriş yaptığım da internet hızımda vs sorun olmamasına rağmen Snapchat olsun gmail , play store olsun bu tarz uygulamalara girmiyor , fotoğraf göndermiyor, ses atılmıyor bağlantı zaman aşımına uğradı diyor fakat mobil veriye aldığım zaman girebiliyorum ve hiç bir sıkıntı çıkmıyor.kablolu ile pcden girdiğimde de yine uygulamalarda sıkıntı çıkarıyor modemde mi sıkıntı var çözemedim.

önce ki konulara baktığım da modemin current time yanlışmış deniliyor fakat herhangi bir bilgim yok .

ZTE ZXHN H298A modem modelim bu

• Merhaba @lrnmlvo

Modem ayarlarınızda MRU değerini 1480 yaparak deneyin.

İNTERNETİMDE İLGİNÇ BİR SIKINTI VAR

Yukarıdaki resimdeki ayar sayfasında mevcut.

Not: 1480 olmaz ise mru nasıl bulunur diye bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soqo -- 16 Kasım 2020; 23:40:49 >

1480 yaptım mru değerini fakat çözülmedi sorunum . mru nasıl bulunur dediğimde ise zaten orijinal olan 1492 değerinden farklı bir değer söyleyeni bulamadım .

edit: hocam çok teşekkür ederim 392 yazan bir yer buldum değiştirdim ve sorun çözüldü çok sağolasın aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar olursa392 veya 325 denesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrnmlvo -- 23 Kasım 2020; 13:32:44 >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.