Bildirim
İNTERNETİM SÜPER YAVAŞLADI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yaw oğlum bırak böyle işleri bizimde yemekler süper tuasuz babam yüzünden
Hepsinin başı ttnet ttnet -
quote:
Orjinalden alıntı: dorukhansn
Yaw oğlum bırak böyle işleri bizimde yemekler süper tuasuz babam yüzünden
Hepsinin başı ttnet ttnet
tam 5 dk dir sana mesaj yazmak için uğraşıom.
yavaş internet gördüm!ama benimki öyle böyle değil sadece bu sabah böyle oldu youtube da video izleyemiyom
-
4 Kat hızlandı beaa kardeş reklamda öyle diyodu -
benimkide cok yavas 2-3 gundur -
Benimde kaç haftadır yavaşta şu 3-4 günde maşallah füze gibi -
Benim internette yavaşladı kotalılara baskı yapıyorlar acaba 2048 geçsinler diye mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kılıç_ -- 2 Eylül 2007; 22:40:31 > -
quote:
Orjinalden alıntı: GladyaBloodmind
4 Kat hızlandı beaa kardeş reklamda öyle diyodu
Türkiyenin turbo interneti.
Sadece motora yakıt koymayı unutmuşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 2 Eylül 2007; 22:32:51 > -
1mb sınırsız bağlantı vardı bende sözde 4 mb a geçiyoduk ama öncekinden daha yavaş oldu download hızı ne iştir hala çözemedim üstünde çalışıyorum -
Kasayı yan yatır
madan önce modemini resetle istersen. Bazen işe yarar bende. -
bende de aynı sorun vardı ttnet i aradım bi operatör bissürü şeyi kontrol ettirdi hepsi normal çıktı sonra modem e reset at dedi sonra bi test yaptık (http://speedtest.ttnet.net.tr/) süper çıktı -
rapid den ViaLevel #3 sunucusundan 20-25 kbps ile indiriyorum...
eskiden 95-100 kbps arası değişirdi... Telekom koptu gene... -
ttnet in baskısı 5 gün daha bekliyecem nene hızında internet fahiş fiyatlara kullanıyoruz ama bükemediğin eli öpecen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X