Şimdi Ara

İnternetim saat 18:00'dan sonra yavaşlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET kullanıyorum. Neden olduğunu bilmiyorum ama saat 18:00'a kadar hiç bir şey yok internette, 18:00'dan sonra nedense twitch.tv'ye ve video izleme yerlerine girmiyor. Komşumuza sorduk(ortak internet) bir şey yapmadıklarını söylüyorlar. Bu neden oluyor? TTnet'i aradık sebebini bilmediklerini söylediler

• hocam büyük ihtimalle başka bi ortak daha vardır internete
  • Sebebi santraller dandik eski olduğu için ve her gün internet kullanıcısı arttığı için, artık santral yetişemiyor. Akşam saati herkes eve gelip neti açınca ona vermek için seninkinden kısıyor ve tam tersi böyle gidiyor.. Ama iş faturaya geldiği zaman her türlü haşırtgen yapmasını biliyorlar. Anlaşma bitince gittim kablo tv aldım yine 10mbit kullanıyorum, internet Uçuyor.. Kimseye de tavsiye etmiyorum teteneti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbaroscakir -- 25 Haziran 2014; 21:01:11 >
  • Artık günün her saati yavaşlıyor napcam ben ya?
  • ICreativee kullanıcısına yanıt
    Bence o saatlerde komşunuzun "Fap Time"'ı olabilir. Şaka bir yana yoğunluktan girmiyordur diyebileceğim sadece
  • Ortak komşu torrentten yardırıyor demek ki.Bu devirde danaya ortak giriyormuş gibi internete mi girilir.Modem sizdeyse şifresini değiştir , komşuya da çok hoş komşusun ama yetmez ben karar verdim ömür boyu o benim güle güle şekerim şarkısını söyle.
  • ınternete yaslıyorlardık dıkkat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.