Şimdi Ara

İnternetim resimleri göstermiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetim JPEG BMP PNG vs gibi resimleri bazen gözteriyor bazen göstermiyor ne yapabilirim ???Bşaka bilgisayardan girdiğimde resimlerin hepsi gözüküyor ama bende gözğkmüyor yardımcı olabilirmisiniz ?

• mozilla firefox dene..
  • Öncelikle Araçlar>internet seçenekleri>gelişmiş >Çoklu Ortamresimleri gösterin işaretli olup olmadığını kontrol et
  • olmadı arkadaşlar ortam seçeneklerinin hepsi işaretli olmadı mozilla yükledim olmadı sorun ne olabilir
  • bende foruma avatar yüklüyorum resim görünmüyor neden oluyor bu?
  • internet bağlantı hızın çok yavaşsa çok yavaş yükleniyor olabilir. bu yüzden bazen resim var bazen yok olabilir?

ne dersin sorun buna benziyormu?
  • Sık girilen sitelerde resimleri Temp dizinine kaydettiği için yavaşlık olmaması lazım.

Herhangi bir firewall yazılımı yüklü mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Sık girilen sitelerde resimleri Temp dizinine kaydettiği için yavaşlık olmaması lazım.

Herhangi bir firewall yazılımı yüklü mü?

zone alarm yüklü ama format atmadan önceki xp de resimleri gösteriodu zone alarm
  • arkadaşım cevabı bence sen kendi kendine verdin. Zone nun ayarlarını komtrol etmen gerekiyor.
  • arkadasım belki javan dan olabilir baska bi surumunu dene
  • Zone Alarm'ı yeniden kurduktan sonraki ayarlarına bak bakalım. Oradan media dosyaları engellenmiş olabilir. Bir de farklı browser deneyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.