Şimdi Ara

İnternetim pil tasarrufu modunda normale dönüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar... Uzun uğraşlar sonucunda çözmeye çalıştığım bir internet bağlantı sorunuyla alakalı yeni sorunlar buldum :D Bu yüzden önce ilk başta yaşadığım sorunları anlatayım:

    Birkaç gün önce laptopumdan internete girememeye başladım (bağlantı var gözüküyor, fakat ya site yüklenmiyor ya da çok yavaştı). Fakat bu sorunları telefonda veya tabletten wifi ile bağlanınca yaşamıyordum (laptop için de wifi kullanıyorum). Sonra TT Müşteri Hiz. arayarak çare bulmaya çalıştım ama nafile... Bilgisayarın wifi kartında bir problem mi var diye düşünürken başka bir internete bağlanmak aklıma geldi, sonuç pozitifti bir sıkıntı yoktu. Yani donanımsal bir sıkıntım da yoktu. Sorunları gider seçeneğiyle ağ sorunlarını aratınca ya DNS hakkında, ya da bant genişliği hakkında sorunlar alıyordum ama internetteki çözümler asla işe yaramadı. Bugün gün boyunca çözüm aradım, fakat az önce şu garip olayı fark ettim:

    Pil tasarrufu modunu açtığımda her şey normale dönüyor!!! Sebebini halen anlamış değilim. Malumunuz şarja takılıyken pil tasarrufu açamadığım için internete de erişemiyorum. Belli ki küçük bir ayar tarzı bir şey ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Eski haline döndürmemde yardımcı olacak olanlara şimdiden çok teşekkür ederim, yarın pazartesi gün boyu derse girmem gerekecek umarım çözüm bulabiliriz... Teşekkürler!

    (Win10 Home, Huawei Matebook D15)








  • Ya dostlar cidden kolay olduğunu hissediyorum çözümün, bu forumda da ilk konum umarım çözüm gelir :(

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.