Şimdi Ara

İnternetim 10 Mbps Ama Görüntülü Görüşme Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam. Türk telekom 16 mbpsye kadar olan paketi kullanıyorum. Pratikte aldığım hız şu an laptopta wifiden 10 Mbps. Telefondan wifiye bağlandığımda görüntülü görüşme yaparken ister whatsapp olsun ister instagram görüntülü görüşme olsun kasıyor donuyor. Wi-fiyi kapatıp hücresel veriyi açtığımda ise kasma donma kesiliyor. Yani sorun wifide.

Modemim telekomun verdiği TP Link TD854W. Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim? Kimisi modemin eski o yüzden diyor ama ben buna ihtimal vermiyorum çünkü instagramda, youtubeda vs bir sıkıntı yok telefondan bakarken. Sadece görüntülü görüşme esnasında kasıyor.

Bir de bazen telefon modeme bağlantıyı kesiyor ve şifre istiyor tekrardan. Şifreyi giriyorum ama kabul etmiyor. Modemi kapatıp açmam gerekiyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Upload hızı düşük olduğundan kasma yapıyordur.
  • Görüntülü görüşmede daha çok upload önemlidir zira download ile karşıdaki görüntü ve ses gelir upload ile de sizin ses ve görüntünüz gider. Bu nedenle kasma yaşarsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • doğru ya, upload hızım da 0,62 mpbs.
    pü allah kahretmesin REZALET
    YIL 2019 YAHU
    uploadı da arttırmanın bi yolu olmadığına göre bizim iş nanay. :(

Teşekkürler.
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Bi yolu var Vdsl (Hipernet) hizmeti modem arayüzünden hız değerlerinizi atarsanız bir bakalım

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Vdsl varsa artar 3-4 mbit olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoloji41

Bi yolu var Vdsl (Hipernet) hizmeti modem arayüzünden hız değerlerinizi atarsanız bir bakalım
    hocam benim değerler bunlar vdsl geçebilirmiyim?
    İnternetim 10 Mbps Ama Görüntülü Görüşme Yapamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fatal_17 kullanıcısına yanıt
    Şansı var. 4441444 arayın arıza bölümünden bağlanın hipernete geçmek istiyorum deyin size uygun port varsa vdsl ( Hipernet'e) geçişiniz yapılır 24 Mbps e geçmeniz gerek tarife yükseltmeniz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji41 -- 27 Ocak 2019; 21:25:15 >
  • eskiden bildigim kadarıyla ADSL 16 bi netti 5 TL farkla VDSL 24 Mbitte geçirebiliyordun . şuan varmı bilmiyorum sorun turktelekoma
  • fatal_17 kullanıcısına yanıt
    Yuzde 70 vardir. Extranet millenicom gibi sitelerden sorgulayin bi hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.