Şimdi Ara

interneti bedava kullana bilseydik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: efekan candan

bunukimseye söylemem ama 30 dan fazla ücret ödediğimi bildirmek isterim. sadece facebook yolu ile profil inceleyip söyleyebilirim. çünkü turkcell çalışanı olabilir. onun dışında gencaver ipnesini şikayet eden geri kafalı gruplar var. sanki madalya verdiler söylediler de...

45 tlyi geciyo musun peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

quote:

Orijinalden alıntı: Elite Build

quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

quote:

Orijinalden alıntı: Elite Build

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu adam

Tek tek sayayım :
    1)Bedava kullandaydık millet babasına daha çok yakalanırdı.Konu dışında "zorno izledim yakalandım" başlıkları eksik olmazdı.
    2)Hocalara kaptırılan her telefon disiplin suçu haline gelirdi.(1. madde gibi)
    3)Torrent siteleri milyoner olurdu.
    4)zz videoları günlük paylaşımı 5 katına çıkarırdı.
    5)Yabancı haber sitelerinde "Türkler de mokunu çıkardı günlük 91731882 TB indirme" gibi haberler olurdu.

okadar trajik bi tablo gormuyorum ben. kullanim/indirme konusunda deyim yerindeyse irzina gecerler.
    zz videosu nedir bi fiktrin yok.
    zorno meselesi.. yakalanma olmaz okadar ya ilk 3 4 gun tavan sonra herkes prof olur. gizlilik konusunda.

Mrazzers denilen ferre sitesinden bahsediyor.

aydinlattigin icin tsk..

forumda bedava net. felan bunlarin paylasilmasi yasakmi ? durduk yere ban yemeyelim. konu acam bitane verem gitsin.

Sıkıntı yok hocam. İnternetin bedava olması yeni bir çağın başlangıcı olur bence. PC başından kalkmayan biri olarak gayet güzel bir proje ama çok bekleriz.

Eski no.1i özledim lan ben yeni şarkılar bi full time tragedy tadı vermiyor

Çiçeklerde telaş varı beyendim ben gün size günaydı dakka 1:29 da zorno izliyor kerata

• Bende turkcellden bedava kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle sunu belirteyim yapacagımiz yontemle sorunsuz internete baglaniyorum fakat hattimda lira yok faturasiz ve net paketim de yok faturali hatlarda bu yontemi onermiyorum yoksa telefon parasi kadar fatura gelebilir

Peki nedir bu your freedom ? Daha dogrusu your freedom demeyelim your freedom tarzi programlar open vpn ,pia ,slowdns ......bir sürü program var ama kimi yavaş kiminde ayar tutmuyor benim en sevdigim your freedom ve anlatmaya basliyorum.

1)Programı Google Playden indiriyoruz yükluyoruz.

Sonra hesap bilgisi ne gelip hesap aciyoruz .(örn:donanim1)
    Veriyi sil yapiyoruz
    Tekrar tekrar 8-10 tane hesap aciyoruz donanim10 a kadar mesela ve kendi mailinizo vermenize gerek yok .... Neden hesap aciyoruz boyle?Cunku Her hesap 3 saatlik ucretsiz premium veriyor :))

2)http://www.siberyazilimci.net/2014/11/your-freedom-full-hizlandirma-resimli-ayar.html?m=1

Ayarlari bu blogta gordumuz gibi yapip baglaniyoruz fakat max internali 40; min 30 yapin .

Artık baglanmaya haziriz baglanti sihirbazindan dns yi seçip aratın ilk gelen servere girin bu islemi yapmak zorunlu degil tabi ben baglanamadigimda yapiyorum genellikle 7.server ve 19.server hizli oluyor

Simdi internete baglandik ama yavas tabiki magazaya giriyoruz uygulamadan yukseltme yapiyoruz istediginiz bir paketi aliyorsunuz bir hesapta 3.kez yukseltme hakkiniz var unutmayin.3.yukseltme bitince yeni hesaptan giridigimizde bile bu hesaptan daha fazla yukseltme yapamazsiniz der burda da titanium back up pro devreye girecektir .
    Yeni hesaba gecmeden once titanium backup pro dan device ıd yapın sonra yeni hesapta yukseltme yapabileceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemlidost

Öncelikle sunu belirteyim yapacagımiz yontemle sorunsuz internete baglaniyorum fakat hattimda lira yok faturasiz ve net paketim de yok faturali hatlarda bu yontemi onermiyorum yoksa telefon parasi kadar fatura gelebilir

Peki nedir bu your freedom ? Daha dogrusu your freedom demeyelim your freedom tarzi programlar open vpn ,pia ,slowdns ......bir sürü program var ama kimi yavaş kiminde ayar tutmuyor benim en sevdigim your freedom ve anlatmaya basliyorum.

1)Programı Google Playden indiriyoruz yükluyoruz.

Sonra hesap bilgisi ne gelip hesap aciyoruz .(örn:donanim1)
    Veriyi sil yapiyoruz
    Tekrar tekrar 8-10 tane hesap aciyoruz donanim10 a kadar mesela ve kendi mailinizo vermenize gerek yok .... Neden hesap aciyoruz boyle?Cunku Her hesap 3 saatlik ucretsiz premium veriyor :))

2)http://www.siberyazilimci.net/2014/11/your-freedom-full-hizlandirma-resimli-ayar.html?m=1

Ayarlari bu blogta gordumuz gibi yapip baglaniyoruz fakat max internali 40; min 30 yapin .

Artık baglanmaya haziriz baglanti sihirbazindan dns yi seçip aratın ilk gelen servere girin bu islemi yapmak zorunlu degil tabi ben baglanamadigimda yapiyorum genellikle 7.server ve 19.server hizli oluyor

Simdi internete baglandik ama yavas tabiki magazaya giriyoruz uygulamadan yukseltme yapiyoruz istediginiz bir paketi aliyorsunuz bir hesapta 3.kez yukseltme hakkiniz var unutmayin.3.yukseltme bitince yeni hesaptan giridigimizde bile bu hesaptan daha fazla yukseltme yapamazsiniz der burda da titanium back up pro devreye girecektir .
    Yeni hesaba gecmeden once titanium backup pro dan device ıd yapın sonra yeni hesapta yukseltme yapabileceksiniz.

siz sanırım benim pitonu görmediniz
    telefonum çekerse ve proxy adresim hızlı olsa 13 14 görür. (mps cinsinden) şuanda 5 mps gördüm max geçinip gidiyorum.

yarın bu konuda bildiğim bir kısım bilgimi sizinle paylaşayım. forumun benim gibi uğraşıp yapmayı seven kişilerine göre bir konu hazırlayacam yarın. (bu konuşmanın sonu "beyler rez alın beleş internet vol.4564564657 geliyor" diye bitmeliydi :D )

seneye 4 g gelirse artık mobil operatörler dimi ne kadar zorlanmış meyve suyu kutusuna dönecekler. eğer host bulunursa.

freedom un işi uzun biraz. open masilla easy vpn felan var onları deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

Dediğin gibi bir şey olsa bizim millet cılkını çıkartır. İndirmediği oyun kalmaz ama çoğunu oynamaz, izlemeyeceği filmler birilerine göstermek için indiriler Torrent sürekli açık olur, bilgisayar hiç kapanmaz. Daha sonra kaç TB indirdiyse resmi çekip hava atmak için buraya koyar.

sene 2007 değil kardeşim
    merak etme bişi olmz

inş forumdan kimse itlik yapıp operatöre şikayet etmez. okadar sıkıntılı karakterlerin forumda olmadığına inanıyorum. (öyle istiyorum )

ayreten de ttnetten bıktım ve evimde telefon az çekiyor. yani beleş yöntemi de çok çözüm değil benim için. internet için hangi şirketi/firmayı öneririsiniz ? uydu net felan sizce nasıl internet bölümüne baktığımda pek iyi şeyler söylenmiyordu sanki. fiber olsa hiç durmayacam

Orijinalden alıntı: alquife

Open vpn ?

piton var ya hani uzun olan

yarın konuyu editleyip gerekli program ve yöntemleri söyleyeyim. herkes faydalansın. zordurumda kalan arkadaşlarda kullanır hem.

inş forumdan kimse itlik yapıp operatöre şikayet etmez. okadar sıkıntılı karakterlerin forumda olmadığına inanıyorum. (öyle istiyorum )

ayreten de ttnetten bıktım ve evimde telefon az çekiyor. yani beleş yöntemi de çok çözüm değil benim için. internet için hangi şirketi/firmayı öneririsiniz ? uydu net felan sizce nasıl internet bölümüne baktığımda pek iyi şeyler söylenmiyordu sanki. fiber olsa hiç durmayacam

Selam, siz bir açıklama yapacaktınız? Yeni bir konunuzu da göremedim. Ben your-freedom uygulamasından mobilplus paketi aldım 12 aylık. 1 aydır, Türkiye'de sadece dns server kullanılabiliyormuş diye dns serverla sadece tabletle paylaştıramadan maksimum 110kb/s hızla bazen kopmalarla kullanıyordum. Ama 3 gündür, dns üzerinden hiçbir server bulamıyorum. Tam olarak hangi ayarları yapmam lazım onu da bilmeden webden bulduğum ayarlarla rasgele 1 aydır kullandım. Firmanın sorularıma cevap vermesini bekliyorum ama destek yok.

Sizin öneriniz var mıdır yourfreedoma dair veya bahsettiğiniz uygulama hakkında yardımcı olur musunuz?

• ne kadar bencilsiniz ayıp size ayıp. bedava internet kullanıyormuş da söylemezmiş. şekilsiniz ya ......

https://www.facebook.com/groups/Yakup.Kaplan.Emre.Uygar/
    https://www.facebook.com/groups/relaxtr/?fref=ts

alın girin şu gruba. bir kaç haftadır takip etmiyorum ama bi aralar openvpn programını indirip 'config' dosyası yapıştırıp çatır çatır kullananlar vardı. yetmeyip film-oyun arşivi bile yapan vardı. ama cengavere şikayet edip hostları kapattırdı bazıları. en çok turkcell'de çalışıyordu. avea'da hiç yok. vodafone ise nadiren bulunuyordu

not: bedava neti hiç yapmadım ama isteyen varsa gruba girip yazsın. illa ki yardımcı olur birileri. okuyun araştırın bulursunuz illa ki birşeyler

--------

ayrıca TTNET'de AKK yi aşmayı öğrenmek isteyen varsa şu konuyu okusun :http://forum.donanimhaber.com/m_60047782/tm.htm

• Pm bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben unuttum siz unutmamışsınız yardımcı olacam sizlere kusura bakmayın sınav dönemime geldi birkaç güne yayınlayacam konuyu.
    Hala bekliyoruz hocam

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.