Şimdi Ara

(İNTERNETE NASIL BAĞLANIRIM.) LG 49LB620V Kullananlar İçeri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar, (İNTERNETE NASIL BAĞLANIRIM.) adlı konumu acmak durumundayım. LG 49LB620V modelınde bılıyorsunuz kı ne DAHILI WIFI nede ETHERNET cıkısı yok, malum olmayan seyı turk mılletı kurcalar eder bı yolunu bulup halletmeye bakar benımde oyle oldugum gıbı :) uzun lafın kısası wifi adaptor baktımda LG modelının 50-55 TL cıvarında o ısımı gorur mu? Yada su WIRELESS ADAPTORLER var TP LINK olsun DARK modelı olsun televızyonlarda calısıyor mu? Benım hangı urunu almam gerekıyor.

• Merhaba dostum,

Almış olduğun televizyonda smart özelliği yok. Dolayısıyla Web Browser'da yok. O yüzden internete bağlanamazsın hiç bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stalker22

Merhaba dostum,

Almış olduğun televizyonda smart özelliği yok. Dolayısıyla Web Browser'da yok. O yüzden internete bağlanamazsın hiç bir türlü.

Eyvallah hocam tesekkur ederım, son care oyleyse bende laptopumu yada ps3 cıhazını baglar oyle tedarık ederım
  • Tavsiye vermek gerekirse bir bluetooth klavye ile bluetooth mouse alabilirsin. Laptop televizyonun yaninda kalir sen istediğin yerden kumanda edebilirsin hem Ps3 ile internete girmekten daha kolay olur. Bluetooth klavye ile mouse toplamda 70-75 lirayı bulabilir dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stalker22

Tavsiye vermek gerekirse bir bluetooth klavye ile bluetooth mouse alabilirsin. Laptop televizyonun yaninda kalir sen istediğin yerden kumanda edebilirsin hem Ps3 ile internete girmekten daha kolay olur. Bluetooth klavye ile mouse toplamda 70-75 lirayı bulabilir dostum

Yok elımde var zaten kablosuz klavye ıle mouse, babam bazen kullanıyor laptopu o yuzden sureklı sabıt bırakamam laptopu ps3 daha mantıklı suanda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.